Winnen

GESLOTEN: Win de jubileumeditie van Wreck this journal!


Wreck this journal bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden! Keri Smith komt met een speciale full color edition. Dit boek bevat 50% nieuwe opdrachten én heeft 48 pagina’s meer! En jij kan ‘m hier winnen!

Je mag er mee gooien, ‘m onder de douche nemen of ‘m volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden: het boek Wreck this Journal – Jubileumeditie staat vol met de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten. Je kan helemaal losgaan met kleuren, verven, knippen, plakken,… want het boek MOET stuk. Je mag alle opdrachten door elkaar heen uitvoeren op de manier zoals jij dat wilt. Het resultaat vaak verbluffend en bovendien verslavend. Als je eenmaal een Wreck this Journal hebt volgekladderd/geschreven en geplakt, wil je meer…

Wat moet je doen om te winnen?
Laat een berichtje achter en vertel wat jij met jouw Wreck this journal zou gaan doen!
Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked op Instagram, Facebook, Twitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

Wij mailen de winnaar na 15 juli.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

61 Comments

 • Reply Fleur juli 7, 2017 at 14:29

  Ik ben van mijzelf al heel onhandig dus dat komt wel goed met het kapot maken… Als ik het niet expres doe dan wel per ongelijk. Aan gezien je er niet voorzichtig mee kan zijn kan ik hem dus gewoon van het balkon gooien. (of ermee naar de boerderij!) Ooit iemand geprobeerd een boek in de douche te doen? Misschien lukt het wel om hem te wassen! Ik zal sowieso genoeg ideeën hebben!!

  Hopelijk kan ik hem winnen, ik ben heel erg fan van jullie!
  Fleur x

  (P.s ik like jullie al overal op!!)

  • Reply Fleur juli 8, 2017 at 20:14

   Aangezien ik dit jaar naar amerika ga om een roodtrip te maken kan ik hem dus ook slopen bij the grand canyon, of LA? Of Las Vegas?? hmm… Ik zal het super leuk vinden om hem te hebben! Op de middelbare school heb je heel wat frustratie die je moet uiten hahaha.

   Fleur x

 • Reply Amber juli 7, 2017 at 15:22

  Ik zou het waarschijnlijk overal mee naar toe nemen, ik ga in oktober naar China dus dan kan ik er lekker mee bezig zijn met Chinese spulletjes etc. Ik wil het boek al heel lang maar heb meestal niet het geld om daaraan te besteden omdat er gewoon te veel boeken zijn. De opdrachten lijken me gewoon hilarisch en geweldig om te doen (heb er in de boekhandel wel eens door heen gebladert). Ik denk dan ook wel dat ik het kapot krijg :D.

  Groetjes Amber en succes naar iedereen die mee doet!

 • Reply Katrien juli 7, 2017 at 15:24

  Ik ben zo’n perfectionist dat ik m’n nota’s op school altijd overschreef omdat ze mooi zouden moeten zijn. Met Wreck this journal zou ik alle schoonheidsfoutjes eindelijk eens kunnen laten zijn voor wat ze zijn en gewoon lustig verder kliederen! Lijkt me heerlijk.

 • Reply Jolijn juli 7, 2017 at 15:45

  Super leuk een nieuwe versie! Ik zou er nu een soort van thema aan verbinden dus alle opdrachten op een bepaalde manier doen. Zo zou ik ‘m in het thema reizen doen deze zomer. Ik volg jullie trouwens op alle genoemde social media.

 • Reply kiki juli 7, 2017 at 15:46

  Ik ben altijd veel te netjes (vooral met boeken 🙂 ) Het eerste wat ik denk ik zou doen is de rug van het boek breken! Bij alle boeken die ik heb probeer ik dat noet te doen en wil ik t altijd voorkomen. Nu heb ik dus de kans om niet bang meer te zijn om de rug van het boek te breken!! 😉

 • Reply Jildou juli 7, 2017 at 16:12

  Ik zou mij eens goed uitleven op het boek, normaal krijg ik al bijna een hartverzakking als ik een gebroken rug zie bij een van mijn boeken, laat staan dat hij anders beschadigd, maar bij dit boek is alles geoorloofd. Wat zou ik het geweldig vinden om mij lekker te kunnen uitleven en de leuke/spontane opdrachten uit te voeren ?

 • Reply Linda Kortekaas juli 7, 2017 at 16:14

  Oeh super Nice! Ik zou hier samen met een vriendin al onze frustraties op los laten!!!
  SLOPEN DIE HANDEL frustratie weg. Wij weer blij en rustig.
  Blijven de andere boeken in mijn kast netjes ?

 • Reply Julia juli 7, 2017 at 16:22

  Dit boek lijkt me zoo gaaf! Ik ben altijd al een soort van anti-perfectionisme geweest (andermans ‘rijtjes’ in de war schoppen, geweldig?) en omdat ik al mijn andere boeken zowat sloop omdat ik ze tig keer lees, lijkt me dit wel een handige keus. Nu kan ik hier helemaal op los gaan en m’n andere boeken met rust laten!
  ik werd getipt naar jullie site toe, een paar maanden geleden, en ik vond het gelijk leuk! Aangezien ik zelf ook een boek heb geschreven (en uitgegeven), sprak jullie me echt aan.

 • Reply Lisanne juli 7, 2017 at 16:52

  Aah super tof dit!?? wat ik met dit boek zou doen, je kunt beter vragen wat niet?!?? dit lijkt me heerlijk om alle frustraties en stres in te stoppen (lekker ermee snijten??)!Maar als je lekker in de tuin in de ? Zit kun je ook rustig een opdrachtje uit het boek doen??? eigenlijk heeft het een functie voor alles??????

 • Reply Anne juli 7, 2017 at 18:48

  Ik zou de WTJ gebruiken om mijn creativiteit verder te laten ontwikkelen! Ik wil dit al een tijdje, maar ik raak niet beter door naar een leeg vel zonder opdracht te staren helaas.
  En ik volg jullie natuurlijk ook op alle social media platformen!

 • Reply Kirsten juli 7, 2017 at 18:48

  Super leuke winactie! Echt heel lief. Ik vind het heerlijk om jullie post te lezen en ik Like alles op Insta.
  ik zou heel graag een journal willen ben namelijk erg benieuwd!

  Xxxx

 • Reply Maaike tH juli 7, 2017 at 18:54

  Wat een leuke winactie! Ik zou sowieso alles doen wat in het boek staat, en verder zou ik het hele boek terroriseren. Ik zou mn honden er 5 min mee laten spelen (is genoeg haha), ik zou er eten op morsen (waarschijnlijk per ongeluk) en ik zou hem overal mee naar toe nemen en met random dingen ruïneren 🙂

 • Reply Astrid juli 7, 2017 at 18:54

  Ik werk op een peuterspeelzaal, waar we best veel boeken (voor)lezen, echter zou ik het wel vet vinden om met 30 peuters te kijken wat we daar allemaal mee kunnen doen! Peuters willen graag bewegen en dingen doen. Boeken scheuren kunnen ze al aardig, maar zou gaaf zijn om te experimenteren wat je allemaal met een boek kunt doen! In de modder gooien, afwassen misschien, vingerverven in het boek, mee naar de kinderboerderij nemen! Wij verzinnen wel wat! 😉

 • Reply Annelies juli 7, 2017 at 19:14

  Ik zou hem meenemen naar zee en hem even kopje onder duwen 🙂

 • Reply Ilse Bakker juli 7, 2017 at 20:01

  Ik zou de wreck this journal overal mee naar toenemen en alle te gekke opdrachten samen met mijn vriendinnen uitvoeren! Ik houd heel erg van lezen van romantische boeken, maar een boek met leuke grappige en rare opdrachten heb ik nog niet. Nu de toetsweek voor bij is kan ik eindelijk leuke dingen doen en een wreck this journal lijkt me erg ontspannend!!!??

 • Reply Nienke van der Stel juli 7, 2017 at 20:12

  Ik heb een vriendinnetje hierover gehoord. En vooral de opdracht “riem omdoen en je boek uitlaten” lijkt mij erg hilarisch. Dan kan ik samen met haar mijn boek gaan uitlaten!

 • Reply Tammy juli 7, 2017 at 20:31

  Ik zou hem een wekelijkse spotlight geven in mijn videos op mijn youtube kanaal ☺
  Ik kan namelijk wel een uitlaatklep gebruiken aangezien ik aankomend schooljaar ga afstuderen en ook nog eens ga trouwen!

 • Reply Petra juli 7, 2017 at 22:11

  Eerst zou ik hem helemaal doorbladeren om te lachen om alle opdrachten en me verheugen op wat ik mag doen. Dan zou ik hem meenemen naar stal. Daar breng ik veel tijd met wachten door, maar geen geschikte omgeving voor mijn dure en goede boeken. Maar een ideale plek om alles te doen wat niet handig is voor een normaal boek en gaat de tijd vast erg snel door alle lol!

 • Reply Alexandra Honings juli 7, 2017 at 22:23

  Ik ben een onwijze muts als het op mijn boeken aankomt. Geen vouwen, geen vlekken, geen niets. Uiterst voorzichtig altijd. Lijkt mij een geweldige uitdaging om, volledig tegen mijn natuur in, dit boek bewust te vernielen… ?

 • Reply Queenie Schut juli 8, 2017 at 01:25

  Zoals zovele ben ik heel zuinig op mijn boeken, gebruik boekenleggers zodat ik geen ezelsoren hoef te maken om te weten waar ik gebleven ben. Ook schrijven in boeken is not done! Ben dus erg benieuwd wat er zoal in het boek staat qua opdrachten, zal een behoorlijke drempel over moeten om dit boek zo te moeten toetakelen wat ik overal op internet lees.

 • Reply AnnaB juli 8, 2017 at 08:45

  Er lekker mee gooien en meenemen onder de douche lijkt mij leuk

 • Reply Giulia Califano juli 8, 2017 at 12:17

  Súperleuk! Ik zou het Wreck this Journal echt gebruiken om alle spanning van me af te gooien na een zware dag, door direct het boek in te duiken en een opdracht uit te voeren! Dan vergeet je toch zo direct alle sores van de dag? Héérlijk! Zeker als het boek er na een tijdje volledig verwoest uitziet, hihi.

 • Reply Tamara D juli 8, 2017 at 19:28

  Ik heb al zo vaak een editie in me handen gehad maar nooit gekocht, altijd maar twijfelen. Wij gaan binnenkort naar Italië en ik zou hem samen met me 2 zoontjes (9&10) helemaal Wrecken!! Het Gardameer in, in de kabelbaan mee, en op ons gehuurde bootje en bij Giorgio in de houtoven gooien!!

 • Reply Nadine juli 8, 2017 at 20:08

  Met mijn Wreck this Journal ga ik de Mount Everest beklimmen en hem ervan af gooien. Ik zal al duikend een verfwerkstukje maken. En ik ga al rollend van de duinen af een stukje in de journal schrijven. De eerste twee heb ik alleen geen centjes voor en de derde staat een beetje gek. Dus ik denk dat ik gewoon braaf de opdrachtjes volg in het boek.

 • Reply Marijke juli 9, 2017 at 11:39

  Bladzijde voor bladzijde in een versnipperaar! Dat moet grondig genoeg zijn!

 • Reply Carmen juli 9, 2017 at 12:40

  Hi Danique, wat een leuke winactie!
  Heel toevallig geeft ik de Wreck This Journals vaak cadeau aan mijn reislustige en creatieve vrienden en familieleden. Ik heb al meerdere kapotte, vieze boeken terug gezien. Nu heb ik hem zelf nog niet, en ben ik ondertussen nieuwsgierig geworden naar wat het voor mij kan doen. Ik mag wel een stukje creatiever, ik ben erg schoon en opgeruimd thuis. Dit staat ver van mijn comfortzone maar lijkt me daardoor juist zo goed om te doen. Je kunt loslaten, vies maken, al je ideeen kwijt.. en ik heb een zoontje van 1,5 die me daar waarschijnlijk al te graag mee helpt. Ik hoop dat ik een kleine kans maak om dit mooie boek helemaal met liefde naar de vernieling te helpen haha. Groetjes Carmen

 • Reply Linda Raaijmakers juli 9, 2017 at 14:24

  Ik zou me helemaal uitleven als onze tweeling Lucas en Eva ’s avonds in bed ligt 😀

 • Reply Lynet juli 9, 2017 at 21:19

  Ah dit lijkt me zo tof!! Ik heb er al veel over gehoord. Het lijkt me een hele uitdaging om ‘slordig’ met iets om te mogen gaan. Ik ben een perfectionist en probeer wat meer ‘alles te laten’ en te ontdekken wat ik nu echt leuk vind/ wie ik ben.. Kan dit boekje vast mee helpen!

 • Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) juli 9, 2017 at 22:06

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik heb het boek al een keer aan een vriendin gegeven en die stuurt mij regelmatig leuke foto’s als ze weer een opdracht gedaan heeft. Ik ben altijd ontzettend zuinig op mijn boeken, omdat ik het gewoon ontzettend zonde vind als mooie boeken beschadigen. Maar het lijkt mij ook heerlijk om gewoon los te kunnen gaan op een boek 🙂

 • Reply Ingeborg juli 10, 2017 at 08:51

  op mijn nachtkastje liggen boeken om te lezen, in mijn nachtkastje liggen er lege vellen papier en potloden en pennen om te schrijven en te tekenen. je raadt het goed, ik kan de slaap niet altijd vatten, en doe ik maar iets met wat me wakker houdt, en heb ik nu in het huis overal vellen papier rond slingeren met tekst en tekeningetjes en doorgekrabbelde frustratietjes … om gek van te worden … chaos rules in dit koppie en in mijn huis, dus misschien iets voor mij? 🙂

 • Reply Yt juli 10, 2017 at 09:24

  Wat een leuke winactie!
  Heb dit boek een aantal keer cadeau gedaan aan vriendinnen, maar heb hem nog nooit voor mijzelf gekocht. Lijkt me super leuk om hier nu ook eens mee aan de slag te gaan!

 • Reply Sonja Hubregtse juli 10, 2017 at 12:18

  Lekker de tijd voor mezelf nemen door aan de slag te gaan hiermee. De creativiteit op zoeken 😉 Heerlijk voor de komende zomerse maanden…

 • Reply Inge Brunnekreef juli 10, 2017 at 15:04

  Wat enorm leuk en ik zou het graag aan mijn dochter willen geven. Die vind het helemaal leuk. Vorig jaar heeft zo ook zoiets van mij gekregen en wat hebben we er vaak om gelachen samen

 • Reply Barbara juli 10, 2017 at 17:38

  Geweldig voor mijn dochter, ben benieuwd wat ze nu weer allemaal voor opdrachten hebben bedacht.

 • Reply Jolanda juli 10, 2017 at 18:46

  Ik heb er veel over gehoord, maar ik heb em zelf nog niet gekocht. Zou em meenemen op vakantie naar Ibiza!

 • Reply Kelly Groen juli 10, 2017 at 19:08

  Hi! Wat ontzettend leuk! Ik heb het boek mess aardig toegetakeld! Heeft goed geholpen met mijn eeuwige perfectionisme haha! Helaas ben ik nog niet genezen ervan, daarom zou ik graag helemaal los willen gaan op een nieuw exemplaar, en deze lijkt mij de geschikte kandidaat! Fijne avond, Liefs

 • Reply Nicole juli 10, 2017 at 20:28

  Ik zou ‘m cadeau geven aan mijn nicht voor haar bruiloft. Kunnen zij en haar hubby to be er hun allereerste getrouwde project van maken!

 • Reply Silke juli 10, 2017 at 20:35

  Ohhh wat een leuke winactie! Ik ben zelf enorm voorzichtig als het om mijn boeken gaat, een beetje onverdreven zelfs, dus ik vind het een heel leuk idee om eens slordig te moéten omgaan met een boek en het expres vuil te moeten maken!

 • Reply Lyn juli 10, 2017 at 20:40

  Superleuk! ik zou trouw elke opdracht uitvoeren!

 • Reply Queenie Schut juli 10, 2017 at 20:42

  Gaaf! Veel over gelezen dus benieuwd naar de opdrachten kan en wil ik ze wel uitvoeren? Ben altijd zo zuinig op mijn boeken ?

 • Reply Nadine juli 10, 2017 at 21:15

  Leuk!! Ik doe graag mee en volg je op instagram, facebook en youtube.

  Ik zou het boek in ieder geval voorzichtig behandelen ;P Zo zonde als het onleesbaar is, na de eerste keer meenemen onder de douche.

 • Reply Danielle juli 10, 2017 at 21:20

  Ik moet zeggen dat ik dit nog helemaal niet kende, wat een leuk idee zeg! Ben heel benieuwd naar de opdrachten.

 • Reply Anna juli 10, 2017 at 21:22

  Ik zou hem aan mijn dochter geven. Die weet er wel raad mee…

 • Reply janneke juli 10, 2017 at 21:47

  dit zou ik graag willen winnen

 • Reply Masja juli 10, 2017 at 22:13

  Dit is een leuk broek om ergens in een openbare ruimte achter te laten, bijvoorbeeld in de trein.

 • Reply Will juli 10, 2017 at 23:49

  Met dit boek weet ik wel raad. Hier kan ik mij helemaal op uitleven.
  Had nog nooit van dit boek gehoord. Ben heel erg benieuwd.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 • Reply Nina juli 11, 2017 at 09:09

  Ik zou hem meenemen naar Indonesië! Ik ga namelijk een maand rondreizen en dan maak ik vast een hele hoop mooie dingen mee die ik zou willen vastleggen in dit boek!

 • Reply Xaviera Jamie Jansen juli 11, 2017 at 09:26

  Ik geef dit journaal aan Suus, mijn vriendin, ze gaat op backpackreis naar het Verre Oosten en kan dit journaal heel goed gebruiken om haar ervaringen, inspiratie en ideetjes vast te leggen! Top

 • Reply lottie juli 11, 2017 at 10:38

  wat super leuk; ik zou het boek meenemen op mijn wereldreis (van 10 maanden) ik weet zeker dat ik aan de hand van dit boek, een mooi reisdagboek heb!

 • Reply Chantal juli 11, 2017 at 11:16

  Leuk!! het lijkt me geweldig om een keer niet zuinig te zijn op een boek!

 • Reply Francine juli 11, 2017 at 15:02

  Mijn oude WTJ heb ik ‘uit’. Ik wil graag nog verder buiten de lijntjes kleuren met deze nieuwe uitgave. Oude opdrachten herontdekken en blij worden van de nieuwe.

 • Reply Sophia Grootjans juli 11, 2017 at 20:43

  Genieten van de opdrachten en mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat dit boek STUK gaat

 • Reply Nancy van Heck juli 11, 2017 at 22:18

  ik wil dit boek graag hebben zodat ik fijn wat opdrachten kan maken waardoor ik ook eens een fijne tijd voor mezelf hebt.

 • Reply lisanne bons juli 11, 2017 at 22:52

  Gewoon genieten van de uitdaging om dit boek stuk te krijgen. En dan vooral lachen om de grote ogen die mijn dochter opzet als ze ziet wat ik dat boek aan doe

 • Reply Marja ten Pas juli 12, 2017 at 00:40

  Ik kan slopen, dus gaat met dit boek lukken

 • Reply kelly v juli 12, 2017 at 12:31

  Ik ga gewoon genieten van alle opdrachten die er in staan!
  Heerlijk om zulke opdrachten te doen en tegelijkertijd even wat tijd voor jezelf te hebben.

 • Reply Maaike juli 12, 2017 at 13:07

  Wat leuk bedacht! Ik doe graag mee.. Ik zou hem meenemen op vakantie naar Frankrijk en er daar heel veel natuur/water/allemaal dingen die ik daar vind erin doen!

 • Reply Anouk Nijmeijer juli 12, 2017 at 15:29

  Een heerlijke manier om even los te komen van de sleur van het alledaagse leven.

 • Reply Tes juli 13, 2017 at 20:45

  aan mijn zus geven, die sloopt alles wat ze tegenkomt 😉

 • Reply Ingrid Simons juli 21, 2017 at 08:28

  Oohh het lijkt mij fantastisch om eens wat anders te doen met een boek dan alleen maar lezen

 • Leave a Reply