GESLOTEN: Win: De 5de golf - Rick Yancey - Adorable Books

GESLOTEN: Win: De 5de golf – Rick Yancey

Gisteren liet ik jullie zien hoe enthousiast ik was over het boek “De 5de golf”. Ik denk zelfs dat het écht een goede bestseller kan gaan worden! En om dit geweldige boek aan jullie voor te stellen, mogen wij 3 exemplaren weggeven!

4vyw.png

Soms denk ik dat ik de laatste mens op aarde ben. Dat betekent dat ik de enige mens in het universum ben. Dat is onzin, ik weet het. Ze kunnen niet iedereen gedood hebben nog niet.

De eerste golf: alle elektriciteit valt uit
De tweede golf: een enorme tsunami
De derde golf: een afschuwelijke epidemie
De vierde golf: achterdocht wie kun je nog vertrouwen?
De vijfde golf

De zestienjarige Cassie heeft niemand meer: haar ouders zijn als gevolg van de buitenaardse invasie overleden en haar broertje Sam van vijf is meegenomen door een groep militairen, zogenaamd om hem te beschermen. Op de vlucht voor de buitenaardse wezens, wil Cassie koste wat kost Sam redden. Maar hoewel ze zich had voorgenomen om niemand meer te vertrouwen, kan ze het niet alleen.

Hoe maak je kans op dit boek?
We hebben twee verschillende “opdrachten” kies er één uit en je maakt kans!

1. Je mag bij deze opdracht lekker creatief zijn! De vraag is namelijk Wat zou jij doen als je de laatste mens op aarde was?
Deze vraag zal je creatief moeten beantwoorden! Je mag er alles mee doen wat je wilt.
Een paar voorbeelden:
– Je kan een collage maken met de dingen die je nog zou doen, of heen zou gaan
– Een foto van de plek maken waar je heen zou gaan
– Gedicht schrijven

2. Schrijven!
– Beschrijf in minimaal 100 woorden waarom het boek jou zo leuk lijkt

 

De inzendingen mogen worden verstuurd naar contact@adorablebooks.nl met als onderwerp “winactie 5de golf”.
Wij zijn ontzettend benieuwd wat we binnen zullen krijgen en hopen dat jullie veel plezier zullen hebben aan deze winactie!
We verloten twee boeken onder de eerste opdracht, één boek bij de tweede.
De winnaars zullen bericht krijgen via hun email.

Het boek De 5de golf zal op 10 september in alle boekenwinkels liggen

Jullie kunnen meedoen tot en met 2 september 2013 23.59 uur. Veel succes!

Wij bedanken AW Bruna voor het sponsoren van deze winactie!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Carla Kok augustus 16, 2013 at 10:15

  Een touw en een boom zoeken.

 • Reply Emmy augustus 16, 2013 at 12:22

  Leuke actie.. ik ga er even over nadenken… hihi.. want ik wil dit boek wel heeeeeel graag lezen!

 • Reply Madelon augustus 16, 2013 at 12:32

  Ik ga meedoen 😀 Mijn creatieve brein is al aan het kraken 😉

 • Reply Annabel augustus 16, 2013 at 16:59

  Ik ga ook hieraan meedoen! Ik moet heel diep gaan nadenken want ik wil dit boek echt echt winnen. Het schijnt dat The 5th Wave de nieuwe hongerspelen/harry potter rage is en het HEEL goed blijkt te zijn. Ik ben heel erg benieuwd. Mocht ik niks beters verzinnen dan ga ik als The 5th Wave toeslaat naar: http://www.reismalediven.nl/wp-content/uploads/2013/03/Vakantiehuis-Malediven1.jpg !!! een huisje hoog op het water! (Maar het liefste wil ik er ook wel gewoon op vakantie!!)

 • Reply Esmee augustus 16, 2013 at 21:43

  Super leuk, door jullie geweldigde recensie staat dit boek op mijn to read list. Overal waar ik kom hoor of zie ik dingen die met dit boek te maken hebben. Ik ben druk bezig met iets creatiefs, waarschijnlijk stuur ik het morgen naar jullie op! 😀

 • Reply Overzicht winacties (beauty)blogs aug #2 december 27, 2013 at 21:00

  […] Adorable Books Wat kan je winnen: Boek: De 5e Golf Tot wanneer kan je meedoen: 2 September 2013 Klik hier om naar het winactie-artikel te gaan! […]

 • Leave a Reply