Win de complete (gesigneerde!) Bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine trilogie! - Adorable Books
Winnen

Win de complete (gesigneerde!) Bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine trilogie!

Schermafbeelding 2016-05-14 om 08.12.59

Vanmorgen kon je al het interview lezen met Ransom Riggs, een onwijs gave ervaring die ik niet snel zal vergeten. We hebben van de uitgeverij een heel mooi pakket ontvangen waar we een van jullie heel blij mee mogen maken!

We mogen namelijk de complete trilogie van Ransom Riggs weggeven. Gesigneerd en wel. Ik herhaal: GESIGNEERD! Hoe tof is dat? In dit pakket zitten de boeken:
1. De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine
2. Omhulde stad
3. Bibliotheek der zielen

Ieder boek is gesigneerd!

Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige boekenpakket?
– Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je een geldig e-mailadres invuld;
– Vertel ons op welke dag jij een loop day zou houden en waarom.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht op 22 mei. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. 

Previous Post Next Post

169 Comments

 • Reply Jacobaan Vermonden mei 16, 2016 at 00:27

  Door ongelukkige omstandigheden (gezondheidsredenen) ben ik erachter gekomen hoe leuk en leerzaam lezen is. Was voor mijn ongeval iemand die altijd aan het sporten was of bezig was met sporten. Totdat ik op de rand van een dwarslaesie kwam te staan. Gelukkig is oor een operatie nog alles goedgekomen maar sporten zal mijn hele leven er niet meer in zitten. Maar in ruil daarvoor heb ik mijn leven kunnen verrijken met het lezen van boeken.
  Mijn Loop-day zal dan ook voor altijd dit moment zijn dat ik het geduld kon opbrengen om te lezen en dat ik het lezen en het leven ben gaan waarderen zoals het is!

 • Reply Esther Gerdzen mei 16, 2016 at 02:38

  Mijn loopday zou ik willen op 21-10-2015 . Dat is de dag dat mijn kleinzoon is geboren daar ben ik zo blij mij . Zodra ik hem zie en hij ziet mij krijg ik gelijk een mooie glimlach . Dankje voor de kans lezen is mijn ontspanning even lekker uit de dagelijkse bezigheden .

 • Reply maud mayen mei 16, 2016 at 11:02

  Ik zou deze actie graag willen winnen, want ik heb al een lange tijd niet kunnen lezen vanwege mijn examens die bijna beginnen. Mijn loopday zou zijn op 26-05-2016 deze datum is voor mij zo fijn, want dat is de dag na dat mijn examens zijn afgerond en ik weer alle tijd heb om te lezen. Natuurlijk wil ik dan aan deze serie beginnen!!!

 • Reply Masha mei 16, 2016 at 11:09

  Wauwieee, ik doe graag mee! Mijn loopday zou ik houden op een heerlijk zonnige dag aan het strand 😉

 • Reply Monique mei 16, 2016 at 11:32

  Ik zou een van de dagen van de 5-daagse Londen reis met school overdoen.
  De eerste echt dag dat we de stad in gingen was ik nogal ziekjes van het avond eten van de avond daarvoor. Daardoor heb ik niet echt kunnen genieten van de activiteiten die dag. Als ik het lover kon doen had ik zelf meer eten meegenomen van huis en het avond eten overgeslagen die desbetreffende avond.
  Verder heb ik wel dagen die ik over zou willen doen, maar die gebeurtenissen maken ook het mens dat je op de dag van vandaag bent.

 • Reply Marcia mei 16, 2016 at 12:35

  Mijn loopday staat in het teken van familie. Aangezien ik meer dan 400km bij mijn ouders vandaan woon, zijn hun bezoekjes altijd extra speciaal. Daarom wil ik deze heerlijke weekenden vol gezelligheid graag nog eens overdoen 😀

 • Reply Bregje van de Weijer mei 16, 2016 at 12:46

  Wauw gaaf! Ik moest toch stiekem even opzoeken wat een loop day was, want ik heb de boeken nog niet gelezen. Het liefst zou ik mijn loop day vast willen zetten op 18 augustus. Dan zit ik namelijk met mijn beste vriendinnen in Praag, en ik verwacht dat dit zo geweldig wordt dat ik niet genoeg heb aan een paar dagen. Ondanks dat ik hen pas sinds begin dit schooljaar ken, zijn ze nu al niet meer weg te denken uit mijn leven, dus ik kan me mijn loop day niet voorstellen zonder deze drie!

 • Reply Denise mei 16, 2016 at 16:59

  Mijn loop day zou ik houden in de lente als het ongeveer 20 graden is (niet te koud niet te warm en langer licht)
  Dan zullen mijn vrienden er zijn en mijn familie en alle huisdieren die ik ooit heb gehad.
  En dan gaan wandelen langs de weilanden om leuke lieve baby diertjes te zien !

 • Reply Anja mei 16, 2016 at 20:03

  Eeuhm Elke vrije dag die ik heb? Die zijn er zo weinig met 3 banen. Gelukkig houd één van die banen in dat ik met mijn neus in de boeken mag zitten 😛

  ps. commentluv doet het niet…. dit zegt hij: Error. Parsing JSON Request failed. error! not authorized 84855784e9

 • Reply Ans Stier mei 18, 2016 at 10:07

  De term loop day is nieuw voor mij. Mijn verjaardaag lijkt me een geschike dag om loop day te vieren, dan is iedereen die belangrijk voor me is aanwezig en maken we erg een gezellig feestje van.

 • Reply Esther mei 19, 2016 at 16:49

  Wauw wat een leuke winactie! De bijzondere kinderen boeken zijn super leuk en één van mijn favoriete boeken! Ik zou een loop day houden op de dag dat mijn examens klaar zijn. Je voelt je dan zo opgelucht en je hebt zeeën van tijd om leuke dingen te doen en leuke boeken te lezen!

 • Reply Astrid mei 20, 2016 at 16:28

  Super winactie!
  Ik zou een loopday houden op een heerlijke dag aan het strand in de Panne (België), geen specifieke datum, een rustig strand, niet te koud, warm genoeg om van de zee en de zon te kunnen genieten, heerlijk samen met mijn vriend, wij met zijn tweetjes, en ‘s avond heerlijk eten na goed uitgewaaid te zijn en een fantastische dag gehad te hebben, voor herhaling vatbaar! Dus een loopday!

 • Reply Carolien van Dijk mei 20, 2016 at 22:07

  Mijn loop day zou zijn zaterdag 18 juli 2009. Een zon overgoten dag, een pittoresk dorpje in Frankrijk met een middeleeuwse markt. Met twee prachtige bijzondere dochters van 8 en 5, verkleed. En zo genietend van de zon, de mensen en elkaar. Onwetend dat het een aantal maanden daarna zo anders zou zijn, de oudste een ernstige ziekte met blijvend gevolg. Nog steeds prachtige bijzondere dochters. De oudste, inmiddels puber, werd een enorme leesfanaat. Wat zouden deze boeken fantastisch in haar verzameling staan.

 • Reply Rowan mei 21, 2016 at 16:59

  Waauw wat een ontzettend gave winactie! Ik doe zeeeker mee. Met het eerste boek zal ik met liefde iemand anders blijmaken, want die heb ik al, maar de andere twee delen wil ik héél graag lezen.
  Ik zou mijn loopday houden op, een beetje cliché, mijn verjaardag. 26-06-2016. Dat is namelijk niet alleen altijd een dag waarop het prachtig weer is, maar ook de dag waarop ik zomervakantie krijg! Gelukkiger kan ik volgens mij niet zijn, want ik ben enorm toe aan vakantie.

 • Reply Jaimy mei 21, 2016 at 20:10

  Een supergave winactie. Ik doe heel graag mee! Ik ben helemaal fan van Ransom Riggs en Tahereh Mafi! 🙂 Mijn loopday is 21 augustus 2015, dit was de dag dat ik eindelijk na lang sparen en eindeloos erover dromen naar New York City ging! Deze dag zou ik héél graag nog een keer willen overdoen, aangezien reizen (en natuurlijk lezen) een van mijn grootste passies is. 😀 Lekker door die enorme stad slenteren om nieuwe plekjes te spotten, geschiedenis op te snuiven en de geweldige sfeer van New York opnieuw beleven, want wat is het een geweldige stad! <3

 • Reply Lisa Plunkje juli 21, 2016 at 11:24

  Was een leuke actie!

  • Reply leentje adriaensen juli 21, 2016 at 13:05

   leuke wedstrijd. staan ook leuk loop day tussen. mijn loopday is 26 /07/2016 waarom wel ik heb sinds 01/06/2016 een nurosimulator die dag rijden we naar mijn vriendin is meer dan 2 uurs rijden. Ik kijk er zo naar uit. de grote test of de NS echt werkt en ik met veel minder pijn. tot bij mijn vriendin kan komen. en daar en paar heel fijne dag maar hebben zonder al die pijn dat ik normaal heb. Kijk er zo naar uit. tot op heden werkt het prima maandag eerst nog terug om de NS te laten bijstellen. Als dit goed gaat kunnen we eindelijk plannen maken om ook eens naar de zee of de Ardenne te gaan om te beginnen nog dit jaar. droom, droom, een aantal goede boeken zouden dus zeker welkom zijn.

  1 5 6 7

  Leave a Reply