Winnen

GESLOTEN: Win een boekenpakket met Vermist en Soapsop

win
Omdat wij 5 jaar bestaan geven wij allemaal cadeautjes weg. Onze volgende actie is dan ook dit boekenpakket. Ideaal voor in de zomer en als je houdt van makkelijke en snelle boeken om te lezen.

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een reactie achter met een geld emailadres
– Laat ons weten waarom jij dit pakket zou moeten winnen

Waar gaan de boeken over?
Vermist
Voor school moet Laura een opstel schrijven met de titel `Wie ben ik? . Ze komt daar niet goed uit. Als ze haar adoptiemoeder vraagt naar haar echte ouders, reageert die kribbig dat ze haar adoptiedossier niet mag inzien voor haar 18e. Daar neemt ze geen genoegen mee. Samen met haar `niet-vriendje Jam start Laura een spannende zoektocht naar haar biologische ouders. Wanneer ze op het punt staan een louche kinderhandelaar te ontmaskeren, worden hun levens bedreigd.

Soapsop
Wanneer de 16-jarige Pippa auditie mag doen voor de populaire soap Liefde & Verraad kan ze haar geluk niet op. Al tijdens de casting slaat de vonk over tussen haar en Mees Swart, de hunk van de serie. Maar Blaire, de gehaaide dochter van de zenderbaas, eist Mees voor zichzelf op. Als Pippa de rol krijgt, werkt Blaire haar in alles tegen. Tot overmaat van ramp moeten de meiden tegenover de media doen alsof ze goede vriendinnen zijn. Pippa’s ster stijgt razendsnel en voor haar vrienden heeft ze amper nog tijd. Wint Pippa de strijd om Mees of zal de zeepbel barsten?

De winnaar krijgt bericht via de email. Meedoen kan tot en met 28 juli 2016

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

54 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.