Win: 3x een ME BEFORE YOU pakket - Adorable Books
Algemeen

Win: 3x een ME BEFORE YOU pakket

ME BEFORE YOU

Wellicht weten jullie wel dat Tedje en ik een groot fan zijn van Jojo Moyes, en met name van het boek Voor jou. Nu hebben we een onwijs gave winactie voor jullie omtrent de verfilming van Voor jou: ME BEFORE YOU. Benieuwd wat we mogen verloten? Bekijk gauw dan het artikel!

ME BEFORE YOU

Waar gaat de film over?

ME BEFORE YOU is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Voor Jou’ van Jojo Moyes. Emilia Clarke (“Game of Thrones”) en Sam Claflin (“The Hunger Games” series) spelen de hoofdrollen in dit regie debut van Thea Sharrock. Vaak vind je de liefde waar je haar niet verwacht, soms brengt het je naar een plek waar je nooit had gedacht te zullen gaan…

Louisa “Lou” Clark (Clarke) woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Zonder duidelijke richting in haar leven, hopt de eigenzinnige en creatieve 26-jarige van baan naar baan, voornamelijk om het hoofd boven water te houden. Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld, wanneer ze weer eens switched van baan. Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will Traynor (Claflin), een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Hij was een echte avonturier, maar zijn handicap heeft hem cynisch gemaakt en zijn levenslust is verdwenen. Lou is vastberaden hem ervan te overtuigen dat het leven zeker nog zin heeft. Samen brengen ze veel tijd door en langzaamaan merken ze dat, door al hun belevenissen, zowel hun leven als hart een richting heeft gekozen, waarvan ze beiden niet wisten dat deze bestond.

Zoals ik al zei hebben we een onwijs toffe winactie voor jullie in petto. We hebben namelijk 3 complete pakketten die we mogen verloten rondom de film. Dit zit er in het pakket:
– Een bumblebee tight, net zoals Emilia Clarke in de film draagt;
– Een soundtrack van de film, met onder andere nummers van Ed Sheeran en Imagine Dragons. Leuk om te weten: bij het nummer van X Ambassadors – Unsteady is er een speciale videoclip van ME BEFORE YOU gemaakt;
– Een filmeditie van het boek;
– Een boekenlegger die echt te tof voor woorden is;
– 2 vrijkaarten voor de film.

pakket

HOE tof is dit pakket?! Dit wil iedereen toch winnen? Ik ben in ieder geval erg jaloers op de winnaars van dit pakket, want het is fantastisch.

Check hieronder de trailer:

ME BEFORE YOU draait vanaf 16 juni 2016 in de bioscoop. Check vooral de website www.mebeforeyou.nl voor aanvullende informatie over de film. Ga je zelf ook de film bezoeken, of heb je toevallig al het boek gelezen? Deel dan vooral via #MeBeforeYou wat je er van vindt.

Wil je kans maken op dit super toffe pakket? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met waarom jij dit pakket wil winnen.

De winnaar kiezen we woensdag 15 juni en ontvangt persoonlijk bericht van ons. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. 

Copyright: © 2016 Warner Bros. Entertainment. All rights reserved.

Previous Post Next Post

117 Comments

 • Reply Anita te Gussinklo juni 11, 2016 at 14:48

  Ik maak graag kans op dit pakket omdat ik enkele weken geleden in de bioscoop zat en deze trailer voorbij kwam.
  Mijn zus en ik zeiden toen al tegelijk tegen elkaar: Die wil ik zien!

 • Reply Adila Saif juni 11, 2016 at 18:51

  Het boek heb ik al een paar jaar in mijn bezit en vanaf het moment dat ik het boek uit had, kon ik niet wachten om de film te zien! De acteurs die Will en Louisa spelen passen er perfect bij!

 • Reply Lyda juni 11, 2016 at 19:12

  Lijkt me een prachtige film, dus boek zal wel helemaal goed zijn!

 • Reply Bailey juni 11, 2016 at 20:02

  Ik wil dit pakket dolgraag winnen. De film lijkt mij erg mooi en ontroerend. De acteurs in de hoofdrollen en bijrollen vind ik top. Voor Emilia is dit een heel ander soort rol dan die van Deanerys. Ik ben benieuwd hoe ze Louisa tot leven heeft gebracht.

 • Reply Petra v Heulen juni 11, 2016 at 21:20

  Mujn vriendin en ik hebben de trailer gezien en zeiden meteen;daar moeten we heen.Dus we willen heel graag!!

 • Reply Sou juni 11, 2016 at 21:22

  ik ga binnenkort naar de film met mijn Bff en nu lijkt het me leuk om deze packet te winnen ik hou van leggings drage en als ik hem heb zal ik een foto plaatste op jullie twitter 🙂 en ik ben erg benieuwd naar die boek 🙂 en een kansje van wie niet waagt die niet wint hihi

 • Reply Henriet juni 11, 2016 at 21:50

  Waaaaah! Deze prijs is gewoon nog geweldiger dan geweldig! Die bumblebee tight lijkt me echt gaaf! En dan die soundtrack: Ik ben een méga fan van Imagine Dragons, en ook Ed Sheeran is geweldig!!!!!
  En alsof dat nog niet leuk genoeg is kun je het boek ook nog lezen in je bumblebee tight terwijl je naar de soundtrack luistert, en als je dan ondertussen naar de film gaat kun je onthouden waar je bent met de mooie bijpassende boekenlegger!

  Ja, dit prijzenpakket is gewoon suuuuper geweldig, het geeft me serieus kriebels in mijn buik (ik ben er verliefd op geworden, de kriebels zijn vlinders). Ik ben inderdaad ook al jaloers op de winnaars!!!!

 • Reply Henriet juni 11, 2016 at 21:51

  Yup dit pakket heeft teveel fanta gedronken, ik kan maar niet vaak genoeg zeggen hoe fantastisch dit pakket is ♥.♥

 • Reply Esther juni 11, 2016 at 22:43

  Ik wil heel graag mee doen met de winactie, omdat de film mij echt geweldig lijkt en ik een grote fan ben van Emilia Clarke. 🙂

 • Reply Esmee juni 12, 2016 at 15:32

  Alleen al voor die boekenlegger wil ik winnen, wat een gaaf ding! Maar natuurlijk wil ik deze film gezien hebben. Ik zag de trailer in de bios samen met mijn beste vriendin en we keken elkaar meteen aan; hier moeten we heen! De zakdoekjes vergeet ik niet mee te nemen, want ik ben gevoelig voor dit soort films… Hihi

 • Reply Anita H. juni 12, 2016 at 23:28

  Ik ben al een tijdje niet meer in de bios geweest; wordt wel weer eens tijd. En deze film lijkt me super. Leuke panty!! Het hele pakket is gewoon top.

 • Reply Ans Stier juni 13, 2016 at 09:01

  gaaf! ben al lang niet meer naar de film geweest en deze lijkt me geweldig. Daarnaast zijn het boek en de boekenlegger van harte welkom, dus ik loot graag mee

 • Reply Elena Koelman juni 13, 2016 at 10:46

  Ik zou heel graag kans maken op dit pakket omdat ik het schandalig van mezelf vind dat ik het boek nog niet gelezen hen en de film ook nog niet gezien. Ik zit in een drukke schoolperiode en ik heb over twee weken vakantie. Het zou dan heerlijk zijn om met het boek op de bank te hangen en met een goede vriendin naar de film te gaan. Zou een mooi begin van mijn vakantie wezen!

 • Reply Nadia juni 13, 2016 at 19:01

  Leuk! Ik vindt romantische filmen heel leuk want deze herinneren mij aan mijn eigen lovestory negen jaar geleden. Ik die dus graag mee en ben benieuwd naar deze film.

 • Reply Maria juni 14, 2016 at 00:30

  Het boek lijkt me zo prachtig en ontroerend, ik ben er zeer nieuwsgierig naar.
  Ik heb altijd al van liefdesverhalen gehouden dus dit zal mij zeker niet teleurstellen. Ook ben ik erg nieuwsgierig naar de verfilming. Ik geloof dat niemand de rol van Louisa en Will beter hebben kunnen spelen dan Emilia en Sam. (wat ik vanuit de trailer heb kunnen waarnemen natuurlijk :p)

  Ten slotte wil ik ook even zeggen dat dit echt een absoluut te gekke prijzen pakket is. Als ik dit win ben ik echt de blijste meisje op aarde en ik zal dan ook meteen het boek willen lezen en het prijzenpakket delen met mijn beste vriendin die ook even een dagje uit naar de bioscoop verdient.

 • Reply E juni 16, 2016 at 12:33

  Bzzzzzzzzzzzzzzz ?

 • Reply HG juni 16, 2016 at 12:42

  Omdat ik zoooo graag eens zou willen meemaken dat de deurbel gaat en iemand mij -zomaar- een doos overhandigt waar cadeautjes inzitten… Zomaar….

 • 1 3 4 5

  Leave a Reply