Algemeen

Win: 3x een ME BEFORE YOU pakket

ME BEFORE YOU

Wellicht weten jullie wel dat Tedje en ik een groot fan zijn van Jojo Moyes, en met name van het boek Voor jou. Nu hebben we een onwijs gave winactie voor jullie omtrent de verfilming van Voor jou: ME BEFORE YOU. Benieuwd wat we mogen verloten? Bekijk gauw dan het artikel!

ME BEFORE YOU

Waar gaat de film over?

ME BEFORE YOU is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Voor Jou’ van Jojo Moyes. Emilia Clarke (“Game of Thrones”) en Sam Claflin (“The Hunger Games” series) spelen de hoofdrollen in dit regie debut van Thea Sharrock. Vaak vind je de liefde waar je haar niet verwacht, soms brengt het je naar een plek waar je nooit had gedacht te zullen gaan…

Louisa “Lou” Clark (Clarke) woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Zonder duidelijke richting in haar leven, hopt de eigenzinnige en creatieve 26-jarige van baan naar baan, voornamelijk om het hoofd boven water te houden. Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld, wanneer ze weer eens switched van baan. Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will Traynor (Claflin), een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Hij was een echte avonturier, maar zijn handicap heeft hem cynisch gemaakt en zijn levenslust is verdwenen. Lou is vastberaden hem ervan te overtuigen dat het leven zeker nog zin heeft. Samen brengen ze veel tijd door en langzaamaan merken ze dat, door al hun belevenissen, zowel hun leven als hart een richting heeft gekozen, waarvan ze beiden niet wisten dat deze bestond.

Zoals ik al zei hebben we een onwijs toffe winactie voor jullie in petto. We hebben namelijk 3 complete pakketten die we mogen verloten rondom de film. Dit zit er in het pakket:
– Een bumblebee tight, net zoals Emilia Clarke in de film draagt;
– Een soundtrack van de film, met onder andere nummers van Ed Sheeran en Imagine Dragons. Leuk om te weten: bij het nummer van X Ambassadors – Unsteady is er een speciale videoclip van ME BEFORE YOU gemaakt;
– Een filmeditie van het boek;
– Een boekenlegger die echt te tof voor woorden is;
– 2 vrijkaarten voor de film.

pakket

HOE tof is dit pakket?! Dit wil iedereen toch winnen? Ik ben in ieder geval erg jaloers op de winnaars van dit pakket, want het is fantastisch.

Check hieronder de trailer:

ME BEFORE YOU draait vanaf 16 juni 2016 in de bioscoop. Check vooral de website www.mebeforeyou.nl voor aanvullende informatie over de film. Ga je zelf ook de film bezoeken, of heb je toevallig al het boek gelezen? Deel dan vooral via #MeBeforeYou wat je er van vindt.

Wil je kans maken op dit super toffe pakket? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met waarom jij dit pakket wil winnen.

De winnaar kiezen we woensdag 15 juni en ontvangt persoonlijk bericht van ons. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. 

Copyright: © 2016 Warner Bros. Entertainment. All rights reserved.

Previous Post Next Post

117 Comments

 • Reply Joelle vos juni 9, 2016 at 14:06

  Ik hou echt van de boeken en zie emilia echt als mijn beste vriendin in het boek! Ik tel al weken af voor de film kan echt niet wachten !

  Iedereen moet deze boeken lezen en de film zien !

 • Reply Marloes juni 9, 2016 at 14:08

  Wow! Dit is echt een superleuke actie! De film lijkt mij fantastisch en het boek staat al even op mijn to read lijst… Dan kan ik mooi na mijn tentamens weer even lekker ontspannen! 🙂

 • Reply Melissa juni 9, 2016 at 14:08

  Wat een toffe winactie!! Ik wil heeeel graag dit pakket winnen! Ik wil heel graag met me mams naar deze film, hij lijkt me heel erg goed en ben een grote fan van Emilia en Sam <3

 • Reply Anne juni 9, 2016 at 14:09

  Ik wil dit pakket graag winnen omdat ik al langere tijd een leuke legging zoek om mijn outfits op te vrolijken en ik wil dit boek al langer hebben, maar ik mis dat laatste duwtje het boek daadwerkelijk te kopen. En de bioscoopkaartjes zouden perfect zijn, omdat ik enorm van Sam Claflin houd!

 • Reply Anita juni 9, 2016 at 14:11

  Met het boek heb ik al zo meegeleefd, wat een rollercoaster was het en ook een leven na jou al uit. Ik hoop dat ze die ook gaan verfilmen. De trailer is echt gaaf en maakt mij zeer benieuwd naar de film!

 • Reply Vanessa juni 9, 2016 at 14:17

  Omg awesome XD Mogen Belgen ook meedoen? Ik vermoed van niet gezien er vrijkaarten vr de film bij zitten? (en we niet dezelfde cinema’s hebben hier :-p)

 • Reply Janita juni 9, 2016 at 14:20

  Wat een gave actie! Ik wil graag samen met een vriendin gaan zitten snotteren bij deze film in de bioscoop! Bij de trailer schoten mij de tranen al in de ogen, dus dat belooft nog wat voor de film… Het boek was echt geweldig, ik heb het al meerdere keren gelezen!

 • Reply Gwendoline juni 9, 2016 at 14:20

  Ik heb helaas nog niet het boek gelezen, maar door jullie Facebook pagina ben ik in aanraking gekomen met de film trailer en het lijkt me zo’n vreselijk geweldige huil- en lachfilm. Emilia is natuurlijk een geweldige actrice, vooral bekend uit Game of Thrones, maar het verhaal spreekt mij vooral enorm aan, ze heeft zo’n enorm leuke rol in deze film, zo heerlijk positief. Mijn zus en ik gaan sowieso naar deze film om een zussendagje te houden (té lang geleden!) en ik koop het boek sowieso, maar het zou enorm leuk zijn om de vrijtickets en de goodies te winnen, dan kunnen we meer geld uitgeven met shoppen en uit eten gaan. 😉

 • Reply Renate juni 9, 2016 at 14:24

  Ik doe zeker mee met deze winactie. Het boek was echt geweldig om te lezen en zeker een van mijn favorieten. Ik ben benieuwd naar de film, ik kan de trailer inmiddels woord voor woord meepraten zovaak heb ik hem gezien. Volgens mij word de film echt super goed. So Excited!!

 • Reply Tessa juni 9, 2016 at 14:26

  Wauw. Graag wil ik dit winnen! eerlijk gezegt had ik nog nooit van Jojo Moyes gehoord *schaam schaam* maar als ik jullie enthousiasme lees mag ik dit niet missen. Ik ben groot fan van Ed Sheeran en Imagine dragons dus dit pakket lijkt me echt supervet en mooi!!??

 • Reply Lisa juni 9, 2016 at 14:31

  Omdat ik het boek in de meivakantie heb gelezen, en daarna helemaal de kluts kwijt was. Zó mooi. Zo ontroerend. Het heeft me echt laten nadenken over hoe je naar mensen kijkt en euthanasie. Sinds dien kan ik niet meer wachten op de film! Ook nog met Sam Claflin <3 en Matthew Lewis, en ik denk dat Emilia Clarke echt de PERFECTE Lou is! Ik zou het boek héél graag in mijn boekenkast zetten!!

 • Reply Fleurine juni 9, 2016 at 14:34

  Waarom ik moet winnen Yara? Omdat ik na jou en Julia haar foto’s en excitement helemaal enthousiast ben geworden! Het boek gaf ik al 5 sterren en ik ben heel benieuwd of de film hier aan kan tippen maar volgens mij gaat dat wel lukken!

 • Reply Nynke B juni 9, 2016 at 14:36

  De boeken zijn leuk, alleen mijn vriend wil er niet aan beginnen. Ik kan hem vast wel overhalen voor een avondje film, dan gaat hij vast wel overstag.

 • Reply Madelon juni 9, 2016 at 14:36

  OMG, die Bumblebee tight. Hij is echt geweldig!
  Ik doe niet mee hoor , maar ik moest even kwijt hoe tof hij is, hihi.

 • Reply Celine Timmerman juni 9, 2016 at 14:41

  Wat een gaaf pakket! Ik zou heel graag willen winnen omdat ik al dagen in de ban ben van dit boek en het me overal blijft volgen. Ik heb het boek in het engels gelezen en het verhaal laat me maar niet los. Ik ben ontzettend van de personages gaan houden en heb een waterval van tranen gelaten aan het einde van het boek. Het lijkt me geweldig om dit prachtige verhaal op het witte doek te zien. Volgens mij zijn Emilia en Sam gemaakt voor deze rollen. Ook de verdere goodies zouden mij heel blij maken! Me Before You is echt een verhaal wat me aan het denken heeft gezet. Het Nederlandse boek is dan ook erg welkom in mijn boekenkast en zal door mij in vele handen van vriendinnen geduwd worden.

 • Reply Freya juni 9, 2016 at 14:43

  Haha uhm na een bad break up waar weinig vrienden er voor me zijn kan ik wel wat troost gebruiken in de vorm van vrolijke bumblebee tights. Should make me happy again ^^

 • Reply Gül juni 9, 2016 at 14:44

  Ik doe mee met deze winactie omdat ik altijd al het boek wou lezen maar om bepaalde redenen nooit heb kunnen kopen. De filmtrailer is echt heel geweldig en ik wil in de toekomst zeker naar de bios gaan en “me before you” zien.
  Ik heb maanden lang boekrecensies gelezen over hoe geweldig en emotioneel dit boek is, en dit wil ik erg graag beleven. Ik wil de emotie tussen lou en will voelen. Het boek winnen zou voor mij al een hoofdprijs zijn, maar al die extra goodies zijn gewoon te mooi voor woorden. Heb laatst mijn diploma voor mijn opleiding gehaald dus dit zou ook nog is een mooi kado zijn! Ik wil dit enorm graag winnen maar ik gun het iedereen!

 • Reply Kimberly van der Woud juni 9, 2016 at 14:44

  Omdat Me before you mij heel veel feels gaf en ik de film graag wil zien! En de soundtrack is natuurlijk gewelding :3

 • Reply inge van den berg juni 9, 2016 at 14:46

  Ik hou heel veel van de boeken van Jojo Moyes. Op dit moment ben ik De laatste liefdesbrief aan het lezen. Heel mooi geschreven en spannend. Ik ken #MeBeforeYou nog niet en ik ben heel benieuwd naar de film maar ook de filmversie van het boek! Ik doe graag mee. Fijne dag.

 • Reply Shureska Ocalia juni 9, 2016 at 14:48

  Ja, super graag! Ik wilde net ladies night naar de première van Me Before You. Echter waren alle kaarten uitverkocht. Niet omdat de zaal (zowel om 8 uur als 9 uur) vol zat, nee omdat ze te weinig goodie bags hadden om uit te delen!

  Nou, ik dacht geen probleem. Ik hou het in de gaten en zodra er een plekje vrij komt.. is die van mij. Maar ik kon met geen mogelijkheid het, inderdaad vrijgekomen plekje, daadwerkelijk reserveren of kopen!

  Dit verdient dacht ik wel een troost. En wat voor één! Geweldig gewoon! Dan kan ik in mijn bumblebee tights naar de film.?? ??????

 • Reply Anne Slot juni 9, 2016 at 14:48

  Ik doe mee aan de win actie omdat het gewoon een super goed boek is.

 • Reply E juni 9, 2016 at 14:48

  Omdat ik hier heel graag met mijn zusje heen wil gaan. We hebben een zwaar schooljaar gehad met veel naar nieuws maar staan er toch beide nog.
  Zou toch mooi zijn om zo te kunnen vieren dat het school jaar bijna over is

 • Reply Patricia juni 9, 2016 at 14:49

  Wat ontzettend Gaaf. Ik wil graag met mijn moeder naar deze film allebei zitten janken om het boek ze belde me zelfs op wat doe je me aan en daarom gaan we samen naar deze film het pakket winnen zou tof zijn

 • Reply Jamie Lee juni 9, 2016 at 14:53

  Wat gaaf!!!! Super gaaf pakket ??. Mijn moeder en ik willen deze film zo graag zien.

 • Reply Marielle juni 9, 2016 at 14:58

  Wauw!! ?? wat een gaaf pakket. Het boek stond al op mijn to be buy to be read lijst en ik wil heel graag met een vriendin naar de film!! Al een tijdje.
  En die tights zijn echt te leuk!

 • Reply Jacqueline juni 9, 2016 at 15:05

  Wauw, ik snap zeker waarom jullie hier enthousiast over zijn. Dit is echt het beste boek dat ik afgelopen jaar gelezen heb. En ook het eerste boek ooit waar ik om moest huilen. Dus dat zegt wel wat haha. Ik zou heel graag met mijn allerbeste vriendinnetje naar de film gaan, we kijken hier al heel lang naar uit!! Echter heeft zij (ik snap niet hoe) het boek nog niet gelezen, heeft ze dan ook geen excuus meer om hem niet te lezen 😉

 • Reply Isabelle juni 9, 2016 at 15:10

  Wat leuk!! Het boek staat al veel te lang op mijn wensenlijst en nu de film er is, is dit het perfecte moment om het boek te gaan lezen 🙂 en zo’n pakket komt dan natuurlijk super goed uit. Neem ik gelijk m’n moeder mee naar de film want we hebben een zware periode achter de rug dus ze kan wel iets leuks gebruiken 🙂

 • Reply Ilse juni 9, 2016 at 15:12

  Ik zou het pakket graag winnen zodat ik en mijn collega (we werken in een boekhandel) samen naar de film kunnen gaan! Ik heb het boek al in mijn bezit en gelezen, maar zij nog niet, dus die komt ook goed van pas zodat we beide onze klanten dit prachtige boek kunnen aanbevelen!

 • Reply Marije juni 9, 2016 at 15:15

  Ik doe heel graag mee aan deze actie! Ik heb het boek toevallig echt net uit en kan niet wachten op de film! Het boek heb ik dus al gelezen, maar ik ken nog veel te veel mensen die het nog niet hebben gelezen en die ik maar wat graag zou willen introduceren aan de wereld van Lou en Will. Maar die bumblebee tights en boekenlegger zou ik natuurlijk lekker zelf houden, want zeg nou zelf, die zien er allebei toch geweldig uit? 😀 Ben ook erg benieuwd naar de soundtrack!

 • Reply Manon juni 9, 2016 at 15:15

  Aaaah! Die casting is echt goed gedaan, zijn twee van mijn favoriete acteurs!? Natuurlijk wil ik daarom die bioscoop kaartjes winnen. Dat boek! Wil ik omdat mijn boeken smaak de laatste tijd meer naar romans en drama’s neigt en de hoeveelheid boeken in mijn kast in die categorie (nog) niet toereikend is voor de snelheid waarmee ik lees… Die bumblebee tights zijn gewoon amazeballs. En ik ben zo gek als een deur dus ik zou ze ook echt dragen! XD Kortom! IK WIL DIT PAKKET!❤❤?

 • Reply Connie Flipse juni 9, 2016 at 15:16

  Ik ben absoluut fan van het boek en wil zeker de film zien ( en als die mooi is later ook op dvd kopen ) . Ik heb mijn boek uitgeleend en nooit teruggekregen . ( heb het nu alleen als ebook ) Boek en film zou ik dus heel blij van worden . Maar ook de andere prijzen zijn gewoon om blij van te worden .

 • Reply Suzanne juni 9, 2016 at 15:21

  Dit boek is één van de twee boeken die me ooit tot tranen heeft geroerd. Ik zou het geweldig vinden om ook de filmeditie te lezen en te zien

 • Reply Marja Legius juni 9, 2016 at 15:21

  Wat een luxe en romantisch pakket. Ik stuur mijn dochters naar de film zodat ik lekker tijd heb om in alle rust het boek te gaan lezen.

 • Reply Denise Meyer juni 9, 2016 at 15:22

  Bij de verjaardag van een vriendin van me raakte een paar meiden ook maar niet uitgepraat over dit boek en we hebben dan ook besloten met z’n allen naar de film te gaan 🙂 zo zou het nog een stukje goedkoper worden ook! (En ik heb het boek ook nog niet gelezen, erg hè).

 • Reply Gerda juni 9, 2016 at 15:39

  Wat een prachtige prijs..je zult het maar winnen en hoop dat ik een geluksvogel mag zijn. Lezen en film kijken doe ik heel graag. Geweldige boeken van Jojo Moyes, Portret van een vrouw die ik heb gelezen. Heb Een leven na jou’ (After You) nog in de kast liggen om te lezen maar ik wil eerst deel 1 lezen en die heb ik nog niet. Dus hopelijk zou ik dan eerst de filmeditie van dit boek Voor jou’ (Me Before You) kunnen lezen.

 • Reply Eline juni 9, 2016 at 15:41

  Ik zou heeeel graag willen winnen! En ik neem mee; mn schoonmoeder. Zij was net zo enthousiast over het boek als ik. En aangezien ze in de laatste 4 maanden veel voor ons gedaan heeft. In verband met het krijgen van een kindje ? Zou het helemaal te gek zijn als ik haar hiermee in het zonnetje kan zetten!

 • Reply joyce juni 9, 2016 at 15:43

  Wat een fantastishe winactie!
  Natuurlijk zou ik (zoals iedereen) dit pakketje graag winnen. En waarom?
  Met een klein zoontje in huis komen ik en mijn vriend er bijna niet meer aan toe om eens lekker met zijn tweetjes naar de film gegaan. Omdat het al 2 jaar geleden is dat we ook nog naar de film zijn geweest, door een heftige tijd met veel ups en downs, zou ik natuurlijk hem mee nemen om eens lekker een avondje met ons twee te hebben.
  Omdat het verder dus ook moeilijk is om leuke boeken, etc… te kopen met een kindje dat de hoogste prioriteit heeft zou het eens een keertje super leuk zijn iets te winnen.

 • Reply Annabel juni 9, 2016 at 15:43

  Wat een super tof pakket! Alleen al voor de tights doe ik mee. Ik ben eigenlijk pas sinds dit jaar fan van het boek maar het heeft me echt overdonderd en ik kan nu alweer niet wachten om het boek opnieuw te lezen. Met de tights aan en de luisterend naar de soundtrack!

 • Reply Dieske juni 9, 2016 at 15:54

  Ik kijk al uit naar deze film sinds like forever! Dit verhaal is zo romantisch en ontroerend dat ik al een miljoen keer de trailer heb gekeken. Ik weet eigenlijk niet echt wat ik nog meer kan zeggen dan dat ik echt helemaal happy zou zijn als ik dit pakket win en samen met mijn beste vriendinnetje naar de film kan gaan samen, iets speciaal leuk doen voordat ik verhuis na de zomer en ik haar helaas een stuk minder zie dan we allebei aan gewend zijn geraakt in de tijd dat we zulke goede vriendinnen zijn geworden door dik en dun. Anyway super leuke actie en als ik niet win gefeliciteerd aan degene die dit pakketje wel wint! Xxx

 • Reply Jens Oostland juni 9, 2016 at 15:56

  Waarom wil ik winnen omdat mijn lieve vrouw mij heeft gevraagd om kaartjes voor deze film te regelen en daarom doe ik dan ook graag mee

 • Reply Marloes juni 9, 2016 at 16:05

  Dit boek is te mooi. Maar zelfs de verfilming komt in de buurt! Ik heb Me Before You al heel lang geleden gelezen, nog voordat het een hype werd in Nederland. Het staat op mijn nummer 1 all times van al die honderden boeken die ik al gelezen heb. Dit exemplaar gaat meteen naar mijn zusje, kan zij ook eens wegdromen en meteen naar de film. De rest houd ik natuurlijk zelf, de bumble bee tights zijn te gaaf!!!

 • Reply Claudia juni 9, 2016 at 16:06

  Gaaf zeg ik zou het zo graag willen winnen waarom daar heb ik gewoon geen woorden voor ik vind het zo een mooi verhaal. Zou het graag in boek versie willen maar heb hem nu op mij ereader.

 • Reply Esmeralda juni 9, 2016 at 16:06

  Dit is gewoon echt een supertof pakketje! En de film lijkt me echt zoooo leuk, heb het boek ook nog niet gelezen dus dat wordt een grote varrassing! 🙂

 • Reply Ana Koster juni 9, 2016 at 16:32

  Het boek (én de schrijfster!) behoort al een tijdje tot mijn favorieten. Hoe groot was mijn enthousiasme toen ik las dat het boek verfilmd zou worden, ik ga er sowieso heen!
  En mocht ik dit prijzenpakket winnen, zou het een perfecte start zijn van mijn weekend. Ik ga in ieder geval duimen!

 • Reply Maureen juni 9, 2016 at 16:50

  Oeeee super gaaf pakket! Wil ik.mega graag winnen! Waarom? Omdat ik de boeken verslonden heb! Teneerste het eerste boek me before you, het was een tranentrekkend lachend prachtig mooi boek. Ik wil heeeeeel graag de film zien samen met mijn vriendinnetje die ook het boek heeft gelezen en gelachen en gehuild heeft samen met mij.

 • Reply Marleen juni 9, 2016 at 16:50

  WAT EEN GEWELDIG PAKKET! Ik ben een grote fan van Jojo Moyes en Voor jou is het mooiste boek dat ik ooit heb gelezen! Ik ben echt heel erg benieuwd naar de film en het zou geweldig zijn als ik dit pakket zou winnen! Fingers crossed!

 • Reply Roos juni 9, 2016 at 17:03

  Wat een super leuke winactie!
  Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik dan eindelijk het boek kan bezitten. Ik heb het boek al 3x van de bieb geleend en blijf het fantastisch vinden! Daarnaast de bumblebee tights zijn echt fantastisch. Ik kan niet wachten om de reactie van Louisa in de film te zien.
  De muziek heb ik al op Spotify geluisterd en is schitterend. Op cd zou dus helemaal schitterend zijn!

 • Reply Isabel juni 9, 2016 at 17:04

  Wat een supergave winactie, ik ben zo benieuwd naar deze film! Ik zou dit pakket graag willen winnen om binnenkort het begin van de vakantie te vieren 🙂

 • Reply Manuela juni 9, 2016 at 17:24

  Ik wil heel graag winnen omdat dit de eerste film is waarin mijn twee favoriete acteurs samen spelen (Emilia van GOT en Sam Claflin van THG). Uiteraard wil ik deze film daarom absoluut zien. De trailer belooft een goede chemistry tussen de twee. En om naast de kaartjes ook nog te kunnen genieten van het boek en andere merchandise is echt geweldig.

 • Reply Sylvia van der Meer juni 9, 2016 at 17:25

  Wat geweldig! Ik wil dit pakket winnen omdat ik head over heels verliefd ben geworden op dit verhaal en de personages!

 • Reply Sandra juni 9, 2016 at 17:36

  Deze film moet ik zien! Ben gek op verfilmingen, zeker als ik het boek heb gelezen. Ben benieuwd of de film nog beter is dan het boek. In de meeste gevallen is het omgekeerde het geval. De rest van het pakket is ook erg leuk, vooral de bumblebee tight, erg origineel.

 • Reply Demi Conard juni 9, 2016 at 18:10

  Omg wil ik zooooooo graag ? jojo is the queen ??

 • Reply Jenny van hoecke juni 9, 2016 at 18:23

  Omg hoe wijs! Over 1 week zijn het examens bij ons en mijn vriendin en ik zoeken nog iets om te doen. Lekker handig zo!

 • Reply Eva juni 9, 2016 at 18:24

  Oh ik wil hier heel graag heen! Een vriendin van me appte me vandaag nog over deze film, dat we hier absoluut heen moeten. We hebben allebei zo gehuild bij het boek… Kijken of de film net zo mooi is!

 • Reply Tessa juni 9, 2016 at 18:35

  Aaah wat een gaaf pakket ! Ik zou graag met mijn mama naar deze film willen om haar te laten zien hoe mooi dit verhaal is!

 • Reply Naomi juni 9, 2016 at 18:38

  Ik zou het heel gaaf vinden als ik dit geweldige pakket zou winnen! Ik ben heel erg benieuwd naar het boek en de film!

 • Reply Richelle juni 9, 2016 at 18:42

  Super leuke winactie! De laatste tijd vind ik dit soort films echt heel leuk, ik wil hem heel graag zien! Een goede vriendin van mij is ook fan van de schrijfster van het boek en wil heel graag mee.

 • Reply Heleen Engwerda juni 9, 2016 at 18:53

  Wat een gave winactie! Ik hoop dat ik win, dan kan ik nog mooi met mijn hoogzwangere zus naar de film, voordat ze het te druk heeft met de kleine of te moe is om nog een avondje weg te willen ?

 • Reply Don juni 9, 2016 at 19:00

  Mijn vrouw en ik zijn echte cinefielen en boekenverslinders. Mijn vrouw zit in een emotionele fase en waar dat anderen nog dieper wegduwd put zij er krachten uit. We hebben precies hetzelfde meegemaakt met “The Theory of Everything” alleen toen natuurlijk geen prijzen. God wat heeft ze wat traantjes achtergelaten, maar ze komt er sterker uit. Ik gunde het haar in ieder geval van harte, maar iedereen gelijke kansen en zo moet het zijn.

 • Reply Don juni 9, 2016 at 19:01

  Mijn vrouw en ik zijn echte cinefielen en boekenverslinders. Mijn vrouw zit in een emotionele fase en waar dat anderen nog dieper wegduwd put zij er krachten uit. We hebben precies hetzelfde meegemaakt met “The Theory of Everything” alleen toen natuurlijk geen prijzen. God wat heeft ze wat traantjes achtergelaten, maar ze komt er sterker uit. Ik gunde het haar in ieder geval van harte, maar iedereen gelijke kansen en zo moet het zijn.

 • Reply Chantal de Vries juni 9, 2016 at 19:02

  Ik wil dit pakket heeeeeel graag winnen, omdat ik ondanks alle ‘slechte reacties’ op het boek toch de grootste Jojo Moyes-fan blijf! Wat iedereen er op zegt, dit boek is prachtig! Lou is prachtig, Will is prachtig, alles is gewoon prachtig. Geef mij nog maar heel veel uurtjes janken, ik teken er voor! ❤️❤️

 • Reply Kim Mulder juni 9, 2016 at 19:09

  Na de afgelopen maanden fulltime (6 dagen per week) gewerkt te hebben, heb ik volgende week eindelijk een week vakantie! En… toen hoorde ik dus zonet het weerbericht ? de hele week regen, wind en onweer ?⚡☔☁
  Ik baal dus echt als een stekker en ben nu dus maar dingen aan het bedenken die ik binnen kan gaan doen. Zoals een boek lezen en naar de film gaan 😉 dan voelt het toch nog als vakantie.

 • Reply Loranne juni 9, 2016 at 19:16

  Wauw wat een geweldige winactie! Ik wil dit pakket heel graag winnen voor een vriendin van mij. Ze heeft een heel aparte, originele en vrolijke kledingstijl, net als Louisa, en wilde de film ook heel graag zien vanwege alle leuke kleding die voorbij kwam in de trailer. Ze was echt ontzettend enthousiast over de bumblebee tights, die ze het liefst zelf wilde hebben en dragen. Dat die in dit pakket zitten, komt dan goed uit ;).

 • Reply Kirsten juni 9, 2016 at 19:20

  Het lijkt me zo’n geweldig boek en film! Gaaf dat jullie ook in het pakket de bumblebee tights hebben, ik vind het zo leuk klinken als zij dat zegt in de trailer. Als ik zou winnen zou ik mijn lieve zus en zusje naar de film laten gaan want die vinden de trailer net zo geweldig als ik hem vind♥.

 • Reply Rosalie juni 9, 2016 at 19:30

  Ahh super leuk!! Ik zou heel graag winnen, want ik heb deze trailer echt al te vaak gekeken en de film zelf lijkt me ook zo leuk! Ik zou gaan met mijn beste vriendin, omdat we allebei heel erg van films houden, en natuurlijk zou ik de bumblebee tights aandoen! Het boek lijkt me ook heel erg mooi en die zou ik dan nog snel lezen voor ik de film zou zien want: altijd eerst het boek en dan de film! 😉

 • Reply Alize Drijver juni 9, 2016 at 19:30

  Oh wauw wat een super aanbieding zou het graag winnen. Met mn dochter delen en voelen hoe het is.

 • Reply Sofie Reyskens juni 9, 2016 at 19:42

  Zalige actie! Wij hebben met het hele gezin om het boek zitten huilen en het is één van de weinige boeken die ik zeker nog enkele malen zou herlezen. Alleen al voor de bumble bee tights zou ik willen winnen, hoe leuk zijn die?!! Maar ook de rest van het pakket is superleuk ?

 • Reply Mieke Schepens juni 9, 2016 at 19:51

  Mooie actie! Ik deel deze voor de volgers van mijn boekpagina Mieke’s blog: Graag gelezen.
  Deze sla ik een keer over 🙂

 • Reply Rowan juni 9, 2016 at 20:00

  Oooh wat gaaf zeg! Ik wil dit pakket heel graag winnen omdat ik al héél lang uitkijk naar deze film! Ik bedoel, Emilia Clarke en Sam Claflin samen, dat kan toch haast niet fout gaan? Ik ben er heel erg aan toe om lekker weg te zwijmelen bij deze film (maar uit voorzorg zal ik ook zakdoekjes meenemen).

 • Reply Jo's Daughter juni 9, 2016 at 20:06

  Dit bioscoopbezoekje hebben we op ons wens lijstje staan!
  Zou dolgraag met mijn moeder erheen willen gaan,
  Ever since ik de trailer van deze film zag.
  Met een traantje en een liefdevolle lach.
  Lijkt hij me echt iets voor ons, en voor mij,
  Ontroerende verhalen maken me namelijk reuze blij.
  Maakt Adorable books ons gelukkig en win ik dit bijzondere pakket?
  Ik hoop het zó, want dat zorgt voor oneindig veel pret !!

 • Reply Suzan juni 9, 2016 at 22:03

  Ik zou dit pakket heel graag willen winnen! Ik wil mijn moeder graag meenemen naar de film om haar te laten zien dat ook zij dit boek moet lezen. Het heeft me destijds geraakt en kijk al erg lang uit naar de film. Na het verlies van een familielid afgelopen jaar, mag mam ook wel eens verwend worden met een avondje uit. Daarom zou ik erg graag dit pakket willen winnen! Maar ieder ander is het natuurlijk ook gegund! 🙂

 • Reply Jose van Bogaert Sellis juni 9, 2016 at 22:18

  Iedereen verdient dit pakket wel, dus ik ook en daarom doe ik ook mee om het pakket te winnen.

 • Reply Mariska van de Kamer juni 9, 2016 at 22:35

  De eerste keer dat ik de trailer zag, raakte ik al een beetje verliefd op Will, de tweede keer dat ik de trailer zag werd ik verliefd op Will en Louisa en ik denk dat de film en zeker het boek ervoor zullen zorgen dat ik van beide personages ga houden.

 • Reply Jolijn juni 9, 2016 at 22:40

  Wat een gaaf pakket ! Ik ben heeeeel erg benieuwd naar de film dus maak ik graag kans (:
  Ik zou samen met een vriendin gaan om onze officiele zomervakantie te vieren na lang blokken voor onze examens. We horen op 16 juni namelijk of we geslaagd zijn !
  XX Jolijn

 • Reply Marloes juni 9, 2016 at 22:57

  Jaaaa, ik doe heel graag mee!! Waarom ik het pakket graag wil winnen? Ik ben groot fan van de boeken van Jojo Moyes, maar Voor jou blijft toch wel favoriet – ik heb ‘m inmiddels al wel 4x gelezen denk ik, prachtig! Sinds de trailer van de film uit is bekijk ik ‘m zeker eens per week, ik ben zo benieuwd naar de film! En die boekenlegger is echt fantastisch. Zucht, ik ga duimen :).

 • Reply Linn van den Heuvel juni 9, 2016 at 22:58

  Ik heb de film gisteren tijdens de ladies night gezien en wauw, zo’n mooie film! Daarna ook meteen besloten dat ik het boek MOET lezen dus die is meteen op de to read lijst gegaan! En die film? Die kan ik denk ik nog wel 100x zien, Clarke en Claflin zijn zó leuk samen!

 • Reply Dikkiedik juni 9, 2016 at 23:13

  Ik heb het boek in een ruk uitgelezen, die film MOET ik dus zien!

 • Reply Kim Landwer juni 9, 2016 at 23:13

  Tijdens het lezen van het book heb ik zowel moeten lachen als een traantje moeten wegpinken. Zo mooi! Daarom ben ik ook ontzettend benieuwd naar de film!
  Die zou ik graag samen met mijn vriendinnetje willen zien, zij is namelijk met zo fan van Will en Louis!

 • Reply Marjolein juni 9, 2016 at 23:18

  Wow dat is inderdaad een geweldig pakket! Ik maak graag kans!

 • Reply Marjolein juni 9, 2016 at 23:22

  Deel 2: Ik ben enorme fan van dit soort films en sinds Hunger Games heb ik een crush op Sam Claflin

 • Reply Celeste juni 9, 2016 at 23:24

  Ik zou graag willen winnen omdat ik dan een reden heb om eindelijk dit boek te lezen. En het zou een heel mooi excuus zijn om eindelijk weer eens wat met vrienden te gaan doen!

 • Reply Sanne juni 9, 2016 at 23:44

  Tijdens alle andere boeken van Jojo heb ik echt ontzettend hard gelachen, gehuild en eigenlijk elk andere emotie in het menselijke spectrum gezien, dus ik sta echt te popelen om aan dit boek te beginnen. Hoe beter eraan te beginnen dan met gelijk zo’n leuk pakket -wenkbrauwwiebel-.

  En laten we wel wezen, ik zou alleen al die bumblebee tight in mn kast willen hebben!

 • Reply saskia juni 10, 2016 at 06:58

  Na het zien van de trailer staat dit toch wel heel hoog op mijn zien- en lezen-lijstje!!! Love the bumblebee thights!

 • Reply chantal juni 10, 2016 at 08:22

  Ik las over het boek op jullie site en reserveerde hem bij de bieb. Mijn moeder leest regelmatig mijn boeken en las deze eerder dan ik uit! Wij gaan niet vaak naar de bios maar nu ik examen gedaan heb is er eindelijk tijd voor een gezellig uitje met mijn moeder

 • Reply Anouk juni 10, 2016 at 08:47

  Omdat dit mijn eerste echte boek is waar ik van moest huilen. vandaar dat ik zo nieuwsgierig ben voor de dilm ☺️☺️

 • Reply Charlotte juni 10, 2016 at 08:51

  Ik heb het boek van deze film besteld in de bibliotheek, maar de wachtlijst is super lang, veel en veels TE lang! Ik ben zo ongelofelijk nieuwsgierig naar dit verhaal. Het lijkt me daarom ook fantastisch om dit geweldig leuke pakket met prijzen te winnen. Dan kan ik heerlijk naar de bios met mijn beste vriendin & eindelijk het boek lezen, waar ik zo naar uitkijk! Van de muziek genieten deze zomer & over straat met de te gekke kousen. Één groot feest!!! Heb ik geluk??? Ik hou mijn fingers crossed….

 • Reply Kirsten juni 10, 2016 at 09:13

  Me Before You lijkt me ontzettend mooi (ik geef toe vooral omdat Emilia ClarkE erin speelt)!
  Ik zou er graag bij willen zwijmelen en doe graag mee.

 • Reply Ismay Gijsen juni 10, 2016 at 09:49

  Wauwie! Super toffe winactie. Ik en mijn tante gaan altijd samen naar de bioscoop. Toen we de trailer van Me Before You voorbij zagen komen, hadden we besloten om er gelijk naartoe te gaan. De dag na de trailer had ik het boek (die staat zo mooi in mijn boekenkast naast het filmeditie boek<3) gekocht en het binnen twee dagen uitgelezen. Helaas moest ik werken in Amsterdam tijdens de Ladies Night, dus die heb ik gemist. DUS als ik win ga ik met de bumblebee panty aan naar de bioscoop met mijn tante. Pinky promiss.

 • Reply Stephanie juni 10, 2016 at 12:56

  JAA OMG!!! Deze film wil ik echt super graag zien! Boek is supermooi! Emilia Clarke is één van mijn all-time favorite actrices!! Dus dit is zeker een must-see voor mij. Dit prijzenpakket is ook super geweldig! Vooral die Bumblebee tights! LOVE THEM!

 • Reply Henriette Leeuwis juni 10, 2016 at 14:02

  Mijn vriendin heeft dit boek gelezen en was er zo enthousiast over dat ik het ook super graag zou willen lezen.
  En het zo super leuk zijn als we daarna samen de film konden zien.
  Ik ga duimen ☺

 • Reply Annabel juni 10, 2016 at 15:43

  Jaa, ik wil ontzettend graag meedoen met deze winactie! Ik zou graag dit pakket willen winnen, zodat ik mijn allerliefste moeder mee kan nemen naar de film. Ik heb de film al gezien, maar weet zeker dat mijn moeder de film ook fantastisch zou vinden, dus wil hem graag opnieuw met haar bezoeken. Het verhaal heeft me geraakt en de karakters lijken wel een onderdeel van me te zijn! Gehuld in de Bumblebee tights en met het boek onder mijn armen ben ik er dan helemaal voor voorbereid. Alleen nog een pakje tissues nodig!
  Liefs xxx
  P.s. superleuk dat jullie deze winactie doen! 🙂

 • Reply Alexandra Bultman juni 10, 2016 at 16:43

  Ik ben dol op het acteerwerk van Claflin! Hij slayt alle rollen tot nu toe. Het verhaal van me before you klinkt super mooi, ben ook heel benieuwd of ik er net zo emotioneel van word als alle anderen!

  super leuke winactie!

 • Reply Ayla juni 10, 2016 at 17:47

  Ik doe heel graag mee!
  Bij het lezen van dit boek heb ik tranen met tuiten gehuild. Het is echt een heel mooi boek, waar ik nog regelmatig aan terug denk. Ook het vervolg erop vond ik zo ontzettend mooi. Een vriendin en ik gaan binnenkort naar Londen, om daar de film voor de eerste keer te zien, omdat we het boek allebei zo mooi vonden en dat moment (het zien van de film) willen delen, op een speciale plek. Het zou ZO leuk zijn moest ik dit pakket winnen!

 • Reply Antonie juni 10, 2016 at 17:50

  Ik wil dit mooie pakket dolgraag winnen. De film wil ik al zien sinds ik er voor het eerst over heb gehoord. Met name door de twee leuke mensen in de hoofdrollen. Na het zien van de trailer was ik helemaal verkocht. Ik hoor ook alleen goede geluiden van mensen die de film al wel hebben gezien.

 • Reply TamaraD juni 10, 2016 at 19:22

  Ik zou dit graag willen winnen zodat ik mijn zusje(25) kan overhalen om het boek is te lezen! Ze leest 9 van de 10 keer alleen thrillers en vind het boek van Jojo Moyes te dik voor een zoetsappig verhaal.. Schandalig he!! Ik weet dat ze wel dit soort films kijkt, dus ik hoop dat ze na het zien van de film Ein-de-lijk het boek gaat lezen.

 • Reply Tinke juni 10, 2016 at 22:46

  Super leuke actie! Ik heb het boek zelf gelezen en ik heb echt gehuild. Ik wil zo graag de film zien niet alleen omdst het zo’n mooi verhaal is maar kijk naar de mannen die er in spelen! En dan ook nog Emilia Clarke! Mega goede cast! Het verhaal is zo mooi. Ik wil nu al gaan huilen.

 • Reply Sarah juni 10, 2016 at 22:59

  Een maand geleden liet mijn zusje mij de trailer zien voor de eerste keer. En Wauw! Wat had ik de drang toen om de film te zien, en het boek te lezen.
  De film laat het verhaal zien achter de meeste romantische en prachtige verhalen, een verhaal vol drama, humor en ”aaaah” momenten.
  ‘Voor Jou’ van Jojo Moyes is ook zo’n boek, nu nog hopen dat de wanhopige reader tussen ons (including me) niet in huilen uit gaan barsten bij nog een romantisch, prachtig verhaal.
  Daarom zou ik een van dit pakker (liefst met het boek willen lezen). Want wat is er beter om een boek te lezen wat je kan raken, en er later nog over kunnen praten?
  So: fingers crossed.

 • Reply Tamara TS juni 11, 2016 at 02:07

  Ik heb het boek nog niet gelezen, maar ik lees overal zulke goede reviews over zowel boek als film, dat ik het heel graag willen proberen. Ik ben vooral benieuwd naar de film, omdat Matthew Lewis er een rol in heeft.

 • Reply Kirsten juni 11, 2016 at 10:22

  Voor mijn verjaardag had ik van mama bioscoopkaartjes gekregen. Tijdens de voorfilmpjes zag ik de trailer van Me Before You & ik was meteen verkocht 😀 Zou zo enorm graag naar deze film gaan met mijn moeder & tijdens de vakantie thuis lekker dit boek lezen!!! Dus ik doe graag mee voor dit toffe pakket 🙂

 • Reply Mieke juni 11, 2016 at 13:47

  Al heel veel goeds gehoord over het boek en ook recensies gelezen en nu wil ik het graag zelf lezen.
  Ben heel benieuwd naar de film.
  Ga niet op vakantie. Zou heel leuk zijn om dan dit mooie pakket te mogen winnen.

 • Reply Anita te Gussinklo juni 11, 2016 at 14:48

  Ik maak graag kans op dit pakket omdat ik enkele weken geleden in de bioscoop zat en deze trailer voorbij kwam.
  Mijn zus en ik zeiden toen al tegelijk tegen elkaar: Die wil ik zien!

 • Reply Adila Saif juni 11, 2016 at 18:51

  Het boek heb ik al een paar jaar in mijn bezit en vanaf het moment dat ik het boek uit had, kon ik niet wachten om de film te zien! De acteurs die Will en Louisa spelen passen er perfect bij!

 • Reply Lyda juni 11, 2016 at 19:12

  Lijkt me een prachtige film, dus boek zal wel helemaal goed zijn!

 • Reply Bailey juni 11, 2016 at 20:02

  Ik wil dit pakket dolgraag winnen. De film lijkt mij erg mooi en ontroerend. De acteurs in de hoofdrollen en bijrollen vind ik top. Voor Emilia is dit een heel ander soort rol dan die van Deanerys. Ik ben benieuwd hoe ze Louisa tot leven heeft gebracht.

 • Reply Petra v Heulen juni 11, 2016 at 21:20

  Mujn vriendin en ik hebben de trailer gezien en zeiden meteen;daar moeten we heen.Dus we willen heel graag!!

 • Reply Sou juni 11, 2016 at 21:22

  ik ga binnenkort naar de film met mijn Bff en nu lijkt het me leuk om deze packet te winnen ik hou van leggings drage en als ik hem heb zal ik een foto plaatste op jullie twitter 🙂 en ik ben erg benieuwd naar die boek 🙂 en een kansje van wie niet waagt die niet wint hihi

 • Reply Henriet juni 11, 2016 at 21:50

  Waaaaah! Deze prijs is gewoon nog geweldiger dan geweldig! Die bumblebee tight lijkt me echt gaaf! En dan die soundtrack: Ik ben een méga fan van Imagine Dragons, en ook Ed Sheeran is geweldig!!!!!
  En alsof dat nog niet leuk genoeg is kun je het boek ook nog lezen in je bumblebee tight terwijl je naar de soundtrack luistert, en als je dan ondertussen naar de film gaat kun je onthouden waar je bent met de mooie bijpassende boekenlegger!

  Ja, dit prijzenpakket is gewoon suuuuper geweldig, het geeft me serieus kriebels in mijn buik (ik ben er verliefd op geworden, de kriebels zijn vlinders). Ik ben inderdaad ook al jaloers op de winnaars!!!!

 • Reply Henriet juni 11, 2016 at 21:51

  Yup dit pakket heeft teveel fanta gedronken, ik kan maar niet vaak genoeg zeggen hoe fantastisch dit pakket is ♥.♥

 • Reply Esther juni 11, 2016 at 22:43

  Ik wil heel graag mee doen met de winactie, omdat de film mij echt geweldig lijkt en ik een grote fan ben van Emilia Clarke. 🙂

 • Reply Esmee juni 12, 2016 at 15:32

  Alleen al voor die boekenlegger wil ik winnen, wat een gaaf ding! Maar natuurlijk wil ik deze film gezien hebben. Ik zag de trailer in de bios samen met mijn beste vriendin en we keken elkaar meteen aan; hier moeten we heen! De zakdoekjes vergeet ik niet mee te nemen, want ik ben gevoelig voor dit soort films… Hihi

 • Reply Anita H. juni 12, 2016 at 23:28

  Ik ben al een tijdje niet meer in de bios geweest; wordt wel weer eens tijd. En deze film lijkt me super. Leuke panty!! Het hele pakket is gewoon top.

 • Reply Ans Stier juni 13, 2016 at 09:01

  gaaf! ben al lang niet meer naar de film geweest en deze lijkt me geweldig. Daarnaast zijn het boek en de boekenlegger van harte welkom, dus ik loot graag mee

 • Reply Elena Koelman juni 13, 2016 at 10:46

  Ik zou heel graag kans maken op dit pakket omdat ik het schandalig van mezelf vind dat ik het boek nog niet gelezen hen en de film ook nog niet gezien. Ik zit in een drukke schoolperiode en ik heb over twee weken vakantie. Het zou dan heerlijk zijn om met het boek op de bank te hangen en met een goede vriendin naar de film te gaan. Zou een mooi begin van mijn vakantie wezen!

 • Reply Nadia juni 13, 2016 at 19:01

  Leuk! Ik vindt romantische filmen heel leuk want deze herinneren mij aan mijn eigen lovestory negen jaar geleden. Ik die dus graag mee en ben benieuwd naar deze film.

 • Reply Maria juni 14, 2016 at 00:30

  Het boek lijkt me zo prachtig en ontroerend, ik ben er zeer nieuwsgierig naar.
  Ik heb altijd al van liefdesverhalen gehouden dus dit zal mij zeker niet teleurstellen. Ook ben ik erg nieuwsgierig naar de verfilming. Ik geloof dat niemand de rol van Louisa en Will beter hebben kunnen spelen dan Emilia en Sam. (wat ik vanuit de trailer heb kunnen waarnemen natuurlijk :p)

  Ten slotte wil ik ook even zeggen dat dit echt een absoluut te gekke prijzen pakket is. Als ik dit win ben ik echt de blijste meisje op aarde en ik zal dan ook meteen het boek willen lezen en het prijzenpakket delen met mijn beste vriendin die ook even een dagje uit naar de bioscoop verdient.

 • Reply E juni 16, 2016 at 12:33

  Bzzzzzzzzzzzzzzz ?

 • Reply HG juni 16, 2016 at 12:42

  Omdat ik zoooo graag eens zou willen meemaken dat de deurbel gaat en iemand mij -zomaar- een doos overhandigt waar cadeautjes inzitten… Zomaar….

 • Leave a Reply