Winnen

Win 3x Love & Friendship pakket

Love and friendship
Vanaf 26 mei draait de liefdesdrama Love & Friendship in de bioscoop. Deze film is gebaseerd op het boek Lady Susan van Jane Austen. Ben jij enorm benieuwd naar de verfilming van dit boek? Dan heb jij nu geluk! Drie van jullie maken namelijk kans op een super leuk Love & Friendship pakket!

Waar gaat de film over?
Love & Friendship is een vilein en fris liefdesdrama gebaseerd op Jane Austens nooit eerder verfilmde brievennovelle Lady Susan. Lady Susan (Kate Beckinsale) trekt tijdelijk in bij haar schoonzus. Samen met haar Amerikaanse hartsvriendin Alicia (Chloë Sevigny) bekokstooft ze sluwe plannetjes om zichzelf en haar dochter aan een echtgenoot te helpen. De mannen in haar leven blijven blind voor haar doortrapte gedrag. Regisseur Whit Stillman (Metropolitan, The Last Days of Disco) geeft het oer-Britse verhaal een bruisende impuls.

Love & Friendship

Wij mogen drie super gave pakketten weggeven, waardoor er dus drie mensen kans maken op een Love & Friendship pakket!

Eén iemand maakt kans op een groot pakket, waarin het volgende zit:

 • Twee bioscoopkaarten voor de film Love & Friendship, in te wisselen in een bioscoop naar keuze waar de film draait
 • De DVD Sense & Sensibility
 • Een high tea voor twee personen bij Toastable (yum!)
 • Het boek Lady Susan
 • De soundtrack van de film

High tea

Daarnaast maken er ook nog twee mensen kans op de volgende prijs:

 • Twee bioscoopkaarten voor de film Love & Friendship, in te wisselen in een bioscoop naar keuze waar de film draait
 • Het boek Lady Susan
 • De soundtrack van de film

Hoe gaaf is dat?

Je moet het volgende doen om kans te maken:
Laat een reactie achter onder dit artikel met de reden waarom jij deze film graag wilt zien. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres achterlaat, zodat wij je kunnen benaderen als je hebt gewonnen. Wij mailen de winnaars zo snel mogelijk zodra de winactie is afgelopen. Omdat de pakketten twee bioscoopkaarten betreffen, zijn wij genoodzaakt een nieuwe winnaar te kiezen als je niet snel genoeg reageert.


Meedoen kan tot 2 juni 23.59 uur. De winnaars ontvangen een e-mail.

Previous Post Next Post

54 Comments

 • Reply Emmy mei 30, 2016 at 14:26

  Ik heb gewoon heel veel zin om naar de film te gaan. Ik ga bijna nooit naar de film en dit is ook een film die mijn man thuis nooit zou willen zien. Dus ik ga liever gezellig met een vriendin naar de film.

 • Reply Nynke B mei 30, 2016 at 14:43

  Ik ben dol op kostuumdrama’s, echt heerlijk om bij weg te dromen. Ik moet nog steeds herstellen van het feit dat Downton Abbey geen vervolg meer heeft. Misschien helpt een bezoekje aan deze film 😉

 • Reply Anita te Gussinklo mei 30, 2016 at 15:29

  Dit lijkt me een mooie film over liefde & vriendschap.
  Ik doe graag mee

 • Reply Jamie mei 30, 2016 at 15:41

  Ik wil deze film heeeel erg graag zien en zou graag mijn mama meenemen omdat ze dat verdiend heeft omdat ze altijd super hard werkt en de liefste moeder van de wereld is.

 • Reply Thyrze mei 30, 2016 at 16:03

  Ik heb gisteren de trailer van deze film voor het eerst gezien. De eerdere films over Jane Austen heb ik ook al bekeken, maar volgens mij is dit (op de prachtige jurken e.d. na natuurlijk) een totaal andere film. Ik heb al meerdere keren hardop moeten lachen. Ik hoop maar dat dit niet zo’n trailer is waarbij je alle leuke stukjes uit de film direct al gezien hebt, maar als ik zo de humor en setting en personages zie denk ik dat we nog lang niet alles gezien hebben. Ik ben enorm benieuwd naar deze film!

 • Reply Monique mei 30, 2016 at 16:48

  Ik zou graag samen met mijn moeder naar deze film willen gaan.
  We zijn nogal druk geweest de laatste tijd en dit lijkt me een leuk uitje samen.

 • Reply Marenne mei 30, 2016 at 17:36

  Ik en mijn beste vriendin zijn alle twee super grote Jane Austen en kostuumdrama fans. We wachten alle twee al zolang erop om samen naar Love and Friendship te gaan, en we zouden dus ook super graag winnen.

 • Reply Mieke Schepens mei 30, 2016 at 19:23

  Ik wil graag weer gewoon een keer kunnen zwijmelen van hetgeen ik te zien krijg!

 • Reply Nicole mei 30, 2016 at 19:25

  Ohh dit zou echt de perfecte datenight zijn voor mij en mijn beste vriendin! Allebei groot fan van Jane Austen, films met prachtige kostuums en sassy ladies. Alleen al het stukje “How dare you adress me, sir! Begone or I will have you whipped! Outrageous! Have you nog met him? No, I know him well. I would never speak to a stranger like that.”, vond ik echt fantastisch! Dit zal zo’n film zijn waar mijn beste vriendin en ik ons echt in zullen herkennen, zoals we altijd doen in de dames die Jane Austen heeft gecreëerd.

 • Reply Janine Kooij mei 30, 2016 at 20:06

  Ik doe heel graag mee! Ik ben samen met mijn vriendin dol op dit soort films en boeken!

 • Reply Nell Boersma mei 30, 2016 at 20:07

  Heerlijk de verhalen van Jane en uit de tijd van Jane Austen zijn blijvend.
  Zeker als je haar boeken kent, haar geboortehuis heb bezocht en de omgeving waar ze heef gewoond goed kent.
  Zalig zou ik het vinden om hier samen met met man van te mogen genieten.

 • Reply Marit mei 30, 2016 at 20:18

  Ik hou erg van dit soort films,gezellig samen met mijn zus!

 • Reply Kim Mulder mei 30, 2016 at 20:28

  Oh wat klinkt deze film (en het boek) heerlijk. Sinds ik samen woon met mijn vriend kijk ik vooral actiefilms, wat ik heus niet heel vervelend vind, maar stiekem zijn kostuumdrama’s veel meer mijn ding. Echt even lekker een meidenfilm 🙂 dit zou dus een perfecte reden zijn voor een echt meidenavondje!

 • Reply Jenny Smolders mei 30, 2016 at 20:45

  Wat een leuk gezellig win pakket. Samen met mijn dochter gezellig naar de bios.
  Even een moment voor ons. Na heel een moeilijk jaar voor haar. Zal er super blij mee zijn.
  Met het uitgebreide pakket nog eens extra genieten en na praten over de film en boek. Super

 • Reply Hannah polman mei 30, 2016 at 20:47

  Afgelopen zomer heb ik eindelijk het boek van deze film gelezen. Daarnaast ben ik een groot fan van Jane Austen. Ik ga graag met mijn beste vriendin naar deze film.

 • Reply Diana Voermans mei 30, 2016 at 20:55

  Geweldig scherp dit verhaal! Net even anders dan de rest. Ik verheug me er al op, om samen met mijn flamenco maatjeAnka de film te zien.

 • Reply Nakita mei 30, 2016 at 20:56

  Het lijkt me leuk om deze film te zien met mijn vriend. Ik lees zelf erg graag dus dat is zeker welkom!Hij is van de muziek dus eerlijk delen!

 • Reply Julia mei 30, 2016 at 21:07

  Allereerst: WOW WAT VET!! Ik zat vanmiddag al te kijken wanneer ik naar die film zou gaan haha. Aangezien ik volgende week mijn laatste tentamens heb van het jaar, en het de afgelopen maanden best wel hectisch was, kan ik wel zo’n geweldig leuke fantastische pakket gebruiken! Oh wat lijkt het me heerlijk om naar die film te gaan met een vriendin, te high tea’en en vervolgens het boek te lezen (busted, nog niet gedaan). Ja AdorableBooks, dit is weer een geweldige winactie!!

 • Reply Giovanni mei 30, 2016 at 21:09

  Ik doe mee. Het lijkt me leuk om deze film te zien samen met vriendin. En ik ben benieuwd naar de soundtrack ben dol op muziek!!

 • Reply Nicole mei 30, 2016 at 21:15

  Al jaren groot fan van Jane Austen! Ik probeer al een tijdje een vriendin over te halen om ook de boeken te lezen maar dat is tot nu toe nog niet gelukt. Mijn ‘actieplan Austen’ is nu dan ook om samen met haar tenminste een verfilming per boek te kijken. Pride and Prejudice hebben we net gekeken en ze werd al iets enthousiaster. Love and Friendship zou een goede twee zijn!

 • Reply De Boekentrommel mei 30, 2016 at 21:23

  Wauw wat een gaaf pakket! Ik zou graag winnen zodat ik samen met mijn moeder naar deze film kan. We hebben vandaag te horen gekregen dat mijn oma, haar moeder een zwaar herseninfarct heeft gehad en de prognose is slecht. Ik zou mijn moeder op deze manier even aan iets anders willen laten denken zodat ze even kan ontspannen!

 • Reply Nel Crea mei 30, 2016 at 21:24

  Ik houd van het genre . Groot fan van haar boeken en zou het geweldig mooi vinden om dit te winnen. Mijn vriendin is nu al aan het duimen.

 • Reply Rosalie mei 30, 2016 at 21:35

  Ah deze film lijkt me echt super leuk! Geschiedenis gecombineerd met romantiek en humor is een top combi voor een film! Met mijn moeder keek ik al de series The paradise (over het eerste warenhuis in Engeland) en Bomb girls (over de Tweede Wereldoorlog), en deze film past heel goed in dat rijtje: geschiedenis met girlpower. (Hoewel ze dat toen vast niet zo noemden.. =D) En die high tea lijkt me natuurlijk ook super lekker! Al met al een pakket wat ik mega graag zou winnen!

 • Reply Jj mei 30, 2016 at 21:37

  Ik zou dit heeeeeeel graag willen winnen voor mijn nicht. Ze houdt van zulke dingen en nu alle verlovingsdrama voorbij is en ze over een anderhalf maand trouwt zit ze zich helemaalvte stressen en kan wel zoiets gebruiken!

 • Reply Martina de Waard mei 30, 2016 at 21:39

  Dol op kostume drama’s en hightea’s.

 • Reply Bianca Schrijft mei 30, 2016 at 22:09

  Wauw, wat een super mooi pakket!!! Daar wil ik zeker wel aan mee doen. Ik zou graag weer eens richting de bios willen gaan met een goede vriendin, dit kunnen we beide wel gebruiken om verschillende redenen. Beide weer eens een lekker avondje weg van huis, een echte meidenavond. Dit lijkt bijna in een ander leven geweest te zijn, de laatste keer dat we dat deden. Een high tea is ook nooit weg, dus dan maken we er gewoon een volle dag van en s avonds lekker onder de wol kruipen en nagenieten met een boek. Lijkt mij een Werelddag.

 • Reply Jolijn mei 30, 2016 at 22:12

  Ziet er superleuk uit! Ik ben echt fan van boeken die zich vroeger afspelen maar recent verfilmd zijn.
  Ik maak dus graag kans!
  xx Jolijn

 • Reply Manuela mei 30, 2016 at 22:31

  Ik ben helemaal weg van kostuumfilms. De kleding van de acteurs en de aankleding van filmlocaties zijn vaak echt prachtig. Ook vind ik het erg interessant, hoe er in het verleden geleefd werd. En deze film lijkt mij ook nog eens erg grappig. Lady Susan lijkt mij een hilarisch personage.

 • Reply Regina Schut mei 30, 2016 at 22:39

  Maak heel graag kans op dit prachtige pakket om samen met mijn oudste dochter ( 11 jaar ) naar toe te gaan. Gezellig samen naar de film en daarna genieten van het prachtige pakket.

 • Reply Tessa mei 30, 2016 at 23:11

  Toffe actie! Op school hebben we het over Jane Austen, ze schreef zulke goede boeken! Jullie hebben me erg nieuwschierig gemaakt naar dit verhaal, het lijkt me leuk! En ik ben heel benieuwd of het verhaal van de film net zo goed is als in Jane haar boeken?????

 • Reply meike mei 30, 2016 at 23:45

  Zo romantisch, mmm!

 • Reply Ingrid brydenbach mei 31, 2016 at 00:00

  Ik ben gek op films uit die tijd.de kostuums, en streling voor het oog.En dan nog een goed verhaal, goede acteurs, wat moet er nog meer zijn om deze film graag te willen zien?

 • Reply Tamara TS mei 31, 2016 at 01:45

  Dit lijkt me zo’n geweldige film! Kostuumdrama’s zijn om te beginnen al prachtig, maar ik denk dat het thema nu nog steeds actueel is. Ik doe heel graag mee!

 • Reply Saskia mei 31, 2016 at 06:08

  Hoe gaaf, even terug in de tijd dat mijn overgrootouders leefde.(al is dit natuurlijk geen hartje Amsterdam) Die films zijn altijd zo gaaf. En het boek er bij heb ze uit de bibliotheek gelezen een eigen exemplaar is zeker welkom. Nu lekker wegdromen. En bedenken wie ik mee zal nemen.

 • Reply Jamie Lee mei 31, 2016 at 06:22

  Ik doe graag mee, want ik houd van kostuumdrama’s. Maar niet alleen dat ik ben echt een Jane Austen film. En de meeste verfilmingen zijn tot nu toe geweldig.

  • Reply Jamie Lee mei 31, 2016 at 06:23

   Fan niet film XD

 • Reply Ans Stier mei 31, 2016 at 07:45

  Ik loot graag mee. Het lijkt me een mooie film en ben al lang niet meer naar de bioscoop geweest

 • Reply chantal mei 31, 2016 at 09:32

  Ik ben echt dol op kostuumdrama’s en was de enige van de klas die kon genieten van Jane Austen. Ik heb meerdere boekverfilmingwn gezien en Pride and Prejudice (de serie) zelfs 2 keer. Love and Friendship lijkt me ook erg leuk, omdat die me wat luchtiger en grappiger lijkt dan normaal gesproken bij kostuu drama’s. Ik heb nu ik klaar ben met school eindelijk weer tijd om naar de bios te gaan

 • Reply Rowan mei 31, 2016 at 10:44

  Aah wat een gave winactie zeg! Ik doe zeker mee. Ik zou dan graag met mijn beste vriendinnetje willen gaan, omdat zij de afgelopen tijd echt een rotperiode heeft gehad. Ik wil er liever niet teveel over uitwijden, maar in korte tijd heeft ze én iemand verloren waar ze veel van hield en iemand waar ze ook heel veel van houdt kreeg problemen met haar gezondheid en heeft best een heftige operatie achter de rug. Ik zou mijn beste vriendin graag willen opbeuren met dit leuke pakket, gewoon om even samen iets leuks te doen en ergens anders aan te denken! Ook gaan we in september allebei een jaar naar het buitenland, maar naar verschillende landen zodat we elkaar best een lange tijd niet zullen zien. Het lijkt me om deze twee redenen superleuk om met mijn beste vriendin eerst heerlijk te gaan high teaen en daarna naar de film te gaan. Klinkt als een topdag!

 • Reply christine (creastine) mei 31, 2016 at 16:26

  Wauw, dit wil ik echt heel graag winnen. Ik ben een echte fan van Sense and Sensibility en van Downton Abbey, en zat echt te wachten op de volgende goed kostuumdrama!

 • Reply Jantine mei 31, 2016 at 21:53

  Als enorme Jane Austen-fan wil ik deze film natuurlijk heel graag zien! Het boek was al geweldig, en volgens mij is in deze verfilming de humor van Austen erg goed terug te zien. Als ik dan ook nog eens mijn zusje zou kunnen trakteren op de bios zou dat zo fijn zijn …

 • Reply Madelon juni 1, 2016 at 08:55

  oeh leuk!!!! Ik zou graag naar de film gaan. Ik vind de trailer al veelbelovend. Het ziet er prachtig uit en ik hou gewoon van die tijd in de geschiedenis. Daarnaast vind ik de humor, van wat ik ervan meekrijg in de trailer heerlijk. Ik heb enorm gelachen om de grap met de erwtjes xD

 • Reply Henriette Leeuwis juni 1, 2016 at 17:44

  Wat een geweldig pakket.
  Ik zou deze film graag willen zien omdat ik dol ben op de prachtige kleding uit die tijd.
  Ik zou er niet aan moeten denken om het zelf te moeten dragen,
  want het lijkt me erg zwaar en warm.
  Maar de film gaat ook over vriendschap en dat vind ik heel belangrijk.
  Daarom zou ik graag mijn vriendin willen meenemen mocht ik winnen,

 • Reply Antonie juni 1, 2016 at 18:22

  Ik wil graag gaan met mijn dochter, die heel erg van die films houdt. Voor deze film is ze ook helemaal enthousiast! De kostuums zijn altijd prachtig. De beelden ook. Leuke namen ook in de cast. Wij willen hem erg graag zien!

 • Reply Marja Legius juni 1, 2016 at 21:54

  Heel graag om een gezellig moeder dochter avondje te hebben. Lekker even uit de dagelijkse sleur wegdromen bij al deze pracht en praal

 • Reply Bailey juni 2, 2016 at 09:44

  Ik wil graag samen gaan met mijn zus. Wij houden allebei heel erg van kostuumfilms. Sinds de trailer willen wij dolgraag naar deze film. Er spelen ook nog eens ontzettend leuke actrices in.

 • Reply Charlotte juni 2, 2016 at 13:36

  Adorable books, lieve meiden
  Ik laat me door mijn poetische ziel leiden.
  En vertel jullie in een kort gedicht,
  Dit prijzenpakket is liefde op het eerste gezicht!

  Ben al jaren een grote fan van Jane,
  Maar kan met mijn passie voor alles Austen nergens heen.
  Mijn vriendinnen vinden het maar “ouwe dozen gedoe”,
  Worden van mijn lyrische verhalen alleen maar moe.

  Als de kids slapen zit ik met een dvd uit de videotheek.
  Weg te zwijmelen voor de rest van de week.
  Wat zou het geweldig zijn naar deze nieuwe film te kunnen gaan,
  De dvd grijs te draaien, zou dat niet kunnen weerstaan.

  Heerlijk wegdromen bij een Engels kopje thee,
  Dan geniet ik wel voor duizend ipv voor twee.
  Oh wat hoop ik dat ik geluk heeft en win,
  Vandaar dat ik dit rijmpje verzin ?

 • Reply Astrid juni 2, 2016 at 13:42

  Wat een prachtig pakket! De film is gebaseerd op een boek van Jane Austen! Dit is al genoeg om hem te willen zien! Heerlijke boeken, ben zeer benieuwd naar deze film! En natuurlijk gezellig naar de bios mogen 😉

 • Reply Ewa juni 2, 2016 at 20:35

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen zodat ik met mijn dochter Julia naar de film kan. We gaan er een leuke moeder-dochterdag van maken!

 • Reply Esther juni 2, 2016 at 20:43

  Dit zou ik zeker willen winnen! 🙂 Ik ben heel benieuwd naar het verhaal!

 • Reply SophiaG juni 2, 2016 at 21:16

  Ik doe graag mee. Ik hou wel van kostuumdrama’s en ben dan ook benieuwd naar deze film

 • Reply Esmee Cnossen juni 2, 2016 at 21:42

  Wauw, wat leuk! Dit lijkt me zo gaaf om heen te gaan. Mijn moeder zou het echt heel leuk vinden, dit is echt wat voor haar! Ik zou haar dolgraag willen verassen!

 • Reply Sylvia juni 2, 2016 at 23:18

  Wauw wat een fantastisch mooi pakket! Zou heel graag kans maken, heerlijk genieten van de film in de bios, de dvd, het boek en natuurlijk de muziek! Die costumen zijn prachtig om te zien! Zou heel graag samen met iemand die belangrijk voor mij is genieten van de film! Liefde en vriendschap zijn twee van de allerbelangrijkste dingen in het leven, zeer benieuwd hoe dit naar voren komt in het verhaal!

 • Reply Jo's Daughter juni 3, 2016 at 10:41

  Ik hou ontzettend veel van kostuumdrama’s en ben na het zien van de trailer enorm benieuwd naar deze film! Het lijkt me fantastisch om samen met mijn moeder naar de bioscoop te kunnen gaan. Samen thuis van de muziek en dvd genieten, lekker kopje thee erbij en een chocolaatje of twee… Ik zie het wel zitten en doe heel graag mee!!

 • Leave a Reply