Winnen

GESLOTEN: Win: 3x Het geluk, hier en nu – Matthew Quick

Matthew Quick is onder andere bekend van The Silver Linings Playbook. Dit boek is verfilmd in 2012. Onder andere Bradley Cooper en Jennifer Lawrence speelden hier de hoofdrol in. Het geluk, hier en nu is een nieuwe roman en wij mogen drie exemplaren verloten!

Bartholomew Neil is negenendertig, woont bij zijn moeder en heeft als zij overlijdt, geen idee hoe hij verder moet. Als Bartholomew in zijn moeders spullen een brief van Richard Gere vindt, begint hij brieven te sturen aan de wereldberoemde acteur, in een wanhopige poging zijn verdriet een plek te geven. Ondertussen maken buurtbewoners zich zorgen om Bartholomews toestand. De priester en een bibliothecaris besluiten de eenzame Bartholomew mee te nemen en op zoek te gaan naar zijn biologische vader. Deze zoektocht brengt ze een avontuur, een roadtrip, vriendschap en veel meer dan ze ooit hadden durven dromen.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de exemplaren?
– Volg ons op Bloglovin + like het artikel
– Laat hier onder een berichtje achter waarom jij dit boek graag zou willen winnen
– Vul een geldig email-adres in. De winnaars krijgen bericht via de email.

Jullie kunnen meedoen tot en met 6 juli 2014 23.59 uur. Veel succes!

Wij bedanken Xander Uitgevers voor het sponsoren van deze winactie!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

28 Comments

 • Jacoline

  Ik zou dit boek graag winnen omdat ik al heel lang heel benieuwd ben naar een boek van Matthew Quick, ik heb ook nog Silver Lingings Playbook staan om te kijken en als ik die leuk vind en dit boek ook dan weet ik zeker dat ik ook zijn andere boeken ga sparen 🙂 Ook ben ik heel benieuwd naar dit boek omdat ik niet zo vaak boeken voor volwassenen lees, terwijl ik het best leuk vind als ik een keer uit mijn comfort zone moet komen.

 • Nynke

  Als je zo lang afhankelijk bent geweest van je moeder is het waarschijnlijk heel lastig om een nieuwe invulling aan je leven te geven. Ik ben heel benieuwd of de hoofdpersoon dit voor elkaar krijgt.

 • Judith

  Lijkt me een heel goed boek! Op je 39ste nog bij je moeder wonen, wie doet dat nou? Ik ben heel benieuwd naar de hoofdpersoon, wat voor type dat is. Ik hoop dat mijn zonen (15 en 17) wat eerder de deur uitgaan trouwens!

 • Esmee

  Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik na SLP helemaal fan ben van Matthew Quick. Ik vond dat boek echt super leuk en ben dan ook erg benieuwd naar dit boek..

 • Bep

  ik heb The Silver Linings Playbook ook nog niet gezien, op deze manier worden mijn stapel nog te kijken en nog te lezen steeds groter 🙂
  veel positiefs over gelezen, dus ik wil dit boek graag winnen

 • Elly

  Ik zou dit boek ook graag winnen omdat er een psychologisch onderdeel in zit. En ik ben erg nieuwsgierig hoe mensen reageren op bepaalde situaties die ze niet in de hand hebben,

 • Monica

  Ik herkende het boek niet direct, maar toen ik erachter kwam dat het van de schrijver van Silver Linings Playbook was had ik even een shock moment. Dat boek vond ik zo goed dat ik benieuwd ben of deze schrijver wederom een goed boek als SLP kan neerzetten!

 • Marjo Grimmius

  Ik zou dit boek graag willen winnen omdat het volgens mij een heerlijk feelgood boek is en dat kan ik nu echt heel goed gebruiken 🙂

 • Liz

  Ik zou het boek graag willen winnen, omdat ik benieuwd ben naar deze schrijver, maar er eigenlijk nooit aan toe ben gekomen om iets van hem te lezen en de beschrijving klinkt eigenlijk ook wel erg leuk.

 • Marloes

  Ik heb speciaal voor jullie bloglovin aangemaakt, haha! Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik Silver Linings Playbook zo’n goed boek vond. Matthew Quick heeft een boeiende schrijfstijl, waardoor ik erg benieuwd ben naar dit boek! Ook heb ik al een aantal keer met dit boek in mijn handen gestaan in de boekwinkel, maar ik ‘mag’ van mezelf even geen boeken kopen. Dit is wel een hele mooie kans om hem eventueel toch te kunnen lezen!

 • Corinne

  Heerlijk ‘feel good’ boek. Het lijkt me een heerlijk weg te lezen verhaal voor tijdens mijn vakantie 🙂 Duimen maar! Ik volgde al op Bloglovin en heb het artikel natuurlijk geliked. Fijne zondag! Groetjes, Corinne.

 • Anita te Gussinklo

  Dit boek lijkt me heerlijk om mee te nemen voor de vakantie.
  The New York times schrijft: ‘De romans van Matthew Quick zijn een must’ – dit maakt mij nieuwsgierig.

 • Marion Thomas

  Omdat het me een heel bijzonder boek lijkt om te lezen en wie wil er niet altijd in het geluk zitten, terwijl je in het hier en nu zit. en weten hoe je je hiervan nog meer bewust kan zijn.

 • Wendy Wenning

  Nadat ik de omschrijving heb gelezen, ben ik zeer nieuwsgierig naar de zoektocht van Bartholomew. Lijkt me een mooi boek om te recenseren, verwacht dat dit een boek is welke een boodschap uitdraagt.

 • Loranne

  Leuke winactie weer! Ik zou dit boek heel graag willen winnen omdat ik erg benieuwd ben naar meer van Mattew Quicks boeken, na The Silver Linings Playbook. De omschrijving klinkt ook erg veelbelovend en ik houd enorm van roadtripboeken. 🙂

 • Martine

  Ik wil dit boek graag winnen, omdat ik graag mijn eigen oordeel over dit boek wil samenstellen. Ik lees heel veel uiteenlopende dingen over het boek en het heeft me nieuwsgierig gemaakt.

 • Ellen

  Ik zou graag willen meedoen. Aangezien ik bijna op reis vertrek met de boot en dus vrije tijd zal hebben, zoek ik een luchtige, maar toch mooi boek en dit boek lijkt me ideaal. Het zou super leuk zijn mocht ik deze in mijn collectie hebben staan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.