GESLOTEN: Win: 2x2 vrijkaarten + 2 filmeditie boeken van You're Not You - Adorable Books
Winnen

GESLOTEN: Win: 2×2 vrijkaarten + 2 filmeditie boeken van You’re Not You

YOU'RE NOT YOU

Een tijdje geleden was de Ice Bucket Challenge een rage. Overal zag je filmpjes voorbij komen met mensen die een emmer ijskoud water over zich heen gooiden. Leuk, al die filmpjes, maar het echte verhaal erachter was dat je geld kon doneren voor de ziekte ALS, een ongeneselijke spierziekte. Deze ziekte staat centraal in de film You’re Not You, die 18 december in de bioscoop komt. Wij mogen 2×2 vrijkaarten weggeven en daarbij krijg je dan ook meteen de filmeditie van het boek! 
AT5E3226.CR2

Het perfecte luxe-leventje van Kate (Hilary Swank) stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een vernietigende en ongeneselijke spierziekte. Samen met haar man Evan (Josh Duhamel) gaat ze op zoek naar een geschikte verzorgster en ontmoet zo de chaotische studente Bec (Emmy Rossum). Die heeft nul ervaring maar heeft iets nodig om haar stuurloze leven richting te geven. Het onwaarschijnlijke duo, de keurige pianiste en de dolende losbol, vormen ondanks de afkeuring van Evan al snel een perfect team. Kate inspireert Bec iets van haar leven te maken en andersom geeft Bec Kate de stem om de rest van haar leven eindelijk te leiden zoals zij wil.

IMG_7413.CR2

Wij mogen dus 2 pakketten weggeven met 2 vrijkaartjes en de filmeditie van You’re Not You. Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel!
– Volg ons op Bloglovin
– Vertel hieronder waarom jij dit pakket zou willen winnen

Als je ons volgt via TwitterFacebook en Instagram zouden we dat ook erg leuk vinden, maar dat is niet verplicht.

De winnaars krijgen bericht via hun e-mail.

Jullie kunnen meedoen tot en met 18 december 2014 23:59. Veel succes!
Wij bedanken Dutch Filmworks voor het sponsoren van deze winactie.

Previous Post Next Post

30 Comments

 • Reply Anniette Kerver december 16, 2014 at 23:02

  Een feel good film, dus echt een goeie film voor de feestdagen. Hopelijk naar de bioscoop met deze actie

 • Reply Jyoti Baldew december 18, 2014 at 12:43

  Het lijkt me een erg mooie film, en ik ben een grote fan van Hilary. De ziekte is het afgelopen jaar vaak in beeld gebracht door de ALS Icebucket challenge, dat vond ik wel belangrijk, dat beroemdheden het goede voorbeeld geven. Het zou erg leuk zijn als ik zou winnen^^

 • Reply Baseballlover december 18, 2014 at 15:12

  Lijkt mij een erg aangrijpende en ook mooie film! Zou hem graag zien! Het boek zou mooi onder de kerstboom kunnen en heerlijk in de vakantie worden gelezen! Maak graag kans!

 • Reply Jolijn december 18, 2014 at 17:49

  Ik ben erg benieuwd naar de film, het lijkt me een prachtig verhaal!
  Ik zou graag kans maken en volg je extra op facebook en twitter! X

 • 1 2

  Leave a Reply