Winnen

GESLOTEN: Win: 2x een pakket van Haar dag & Zijn jaar

Hiervoor liet ik jullie kennis maken met Haar dag en Zijn jaar, de twee geweldige nieuwe Young adults die binnenkort zullen verschijnen.
En om het nog mooier te maken, mogen wij twee pakketjes weggeven! Ja, klopt. Pakketjes! Zo hoef je namelijk niet een van de twee delen zelf te kopen, maar krijg je ze alle twee kado!

 photo cover16_zps17fb7df6.jpg

Het leven van Allyson is als haar koffer: strak gepland, precies gepakt en enorm geordend. Tot ze op de laatste dag van haar vakantie in Europa Willem ontmoet, een Nederlandse acteur. Willem is in alles haar tegenpool. En hij nodigt haar uit mee te gaan naar Parijs. Geheel tegen haar natuur in zegt ze ja.
Haar dag gaat over deze dag in Parijs, een sprankelende verliefdheid met een abrupt einde. Zijn jaar begint waar Haar dag ophoudt en vertelt Willems verhaal. Ook zijn leven is na deze dag voor altijd veranderd.

Om een pakketje te kunnen winnen moet je natuurlijk wel iets doen.
– Volg ons op Bloglovin + like het bericht
– Laat hieronder een bericht achter dat je mee doet. Vul een geldig e-mailadres in, wij mailen je als je hebt gewonnen! Laat hier onder ook weten welke kansen je hebt gedaan.

Maak extra kans!
– Volg The house of books op Twitter (+1)
– Volg Adorable Books op Twitter (+1)
– Tweet het volgende bericht: ‘Ik doe mee met de winactie bij @AdorablebooksNL en maak kans op een pakket van Haar dag & Zijn jaar https://adorablebooks.nl/win-2x-een-pakket-van-haar-dag-zijn-jaar @thehouseofbooks’ (+1)

De winnaars krijgen per e-mail bericht.

 

Jullie kunnen meedoen tot en met 15 april 2014. Veel succes!

Wij bedanken The house of books voor het sponsoren van deze winactie!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

84 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.