Films,  Winnen

Win: 2x een Love, Simon pakket of 2 kaartjes voor de film!

Love, Simon

Vanaf deze week, 14 juni, draait de film Love, Simon eindelijk in de bioscopen! Ik heb enorm uitgekeken naar deze film en nu heb ik enorm goed nieuws: we mogen namelijk 2 keer een Love, Simon pakket weggeven én we mogen 1 iemand blij maken met twee kaartjes voor de film.

Love, Simon

Waar gaat Love, Simon precies over?

Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop.

Waar maak je kans op?

We mogen in totaal drie mensen gelukkig maken (yay!). We hebben de volgende pakketten te verdelen (dit doen we via een randomizer):

 • 2x een pakket met daarin de pin badges, de filmeditie van het boek (die wil je lezen), de soundtrack en natuurlijk 2 vrijkaarten;
 • 1x 2 vrijkaarten voor Love, Simon.

Wat moet je doen om kans te maken op een van de twee pakketten van Love, Simon of de twee kaartjes voor de film?

– Laat een berichtje achter en vertel ons met wie je deze film graag zou willen zien. Let op: vul een geldig e-mail adres in!
– Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked (niet verplicht, maar dit vinden we wel heel leuk) op InstagramFacebookTwitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

Love, Simon Deze winactie loopt tot en met 19 juni 23.59 uur. We nemen daarna contact op met de winnaars via e-mail.

De kijkwijzer voor deze film: alle leeftijden.

beeldcredits: ©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

 

98 Comments

 • Laura

  Deze wil ik heel graag zien en lezen met mijn goeie vriendin Selien! We staan te poppelen om het verhaal te ontdekken, zowel op het grote scherm als zwart op wit gedrukt.
  Liefs, Laura

  • Jantine

   Oke, daar ging iets mis.
   Omdat hij maar een paar jaar ouder is dan Simon, en ik vind dat hij naast de nerdige dingen die ik hem mee laat krijgen ook dit soort boeken/films moet leren kennen.

 • Lisa Tijms

  Jaaaaaa ik wacht al zolang op deze film.
  Ben gek op ’t boek en nu bezig met Leah on the offbeat ❤️ Ben zo benieuwd naar de film en wil graag met mijn vriendinnetje naar de film toe, lekker avondje ontspannen samen.

 • Suzanne Verheem-Kwak

  Wat een gave actie!
  Ik zou het heel graag willen winnen voor mijn puberdochter en stiekem dan hopen dat ze mij mee wil nemen ?
  Het boek leen ik (eventueel) sowieso van haar ?

 • Niek

  Ik zou heel graag het pakket willen winnen. Het boek is echt geweldig en de film ook, dus ik zou graag de merchandise willen winnen. De film zou ik gaan kijken met mijn zusje, die heeft hem nog niet gezien.

 • Sofie

  Hoi
  Ik zou heel graag gaan kijken met lieve mama Nancy
  Want samen naar de film een leuker uitje is er niet
  En love simon het boek was geweldig dus ik kan niet wachten om het met ze geweldige acteurs op groot scherm te zien en zoon pakketje zou gewoon mega gaaf zijn

 • Fien De Smet

  Ik zou deze film heel graag met mijn beste vriendin, Lotte, bekijken! Ze heeft Simon al gelezen en vindt het een echte aanrader. Zelf moet ik toegeven dat ik het boek nog niet gelezen heb, maar ik heb wel al Leah on the Offbeat gelezen en die was heel erg leuk, dus nu mag Simon zeker niet ontbreken!

 • Anita de Groot

  Ik wil graag met mijn dochter Jeanine naar de film, en daarna pas het boek lezen want wij vinden het boek vaak beter. Wel grappig mijn dochter tipte me voor deze film!

 • Amy

  OH MY! Ik wil heel graag met mijn nichtje van 14 deze film zien. Ik vind het belangrijk dat ze hem te zien krijgt, omdat ze in de generatie zit die alles ‘gay’ noemt. Ik hoop dat deze film haar wat bijbrengt en wat meer respect laat opbrengen. Ik heb haar het boek ook al cadeau gegeven en dat is ze nu aan het lezen (terwijl ze helemaal geen lezer is!) en dit zou een leuke ‘beloning’ voor haar zijn nadat ze het boek een kans heeft gegeven.

  Daarnaast lijkt het me een ontzettend leuke film om samen met haar te kijken, Girl’s night out! 🙂

 • Marieke vdH

  Ik zou heel graag met mijn vriend gaan, is weer eens wat anders dan altijd maar thuis netflixen. Ook zou ik heel graag het boek lezen zodat ik boek en film kan vergelijken 🙂 plus dat is natuurlijk dubbel genieten!

 • Marijke

  Lijkt me helemaal geweldig deze film en ga er graag met Pieter heen en het pakket is natuurlijk ook meer dan welkom. Leuke film ♥ ♥ ♥.

 • Lianne Zwiers

  Jaaaa, met mn boekenvriendinnetje Anouk 🙂 we hebben beide het boek pas weer herlezen en kijken al vanaf de bekendmaking uit naar de film. We wilden heel graag de 14e meteen gaan maar ik had de 6e al moeten bevallen en zij gaat naar Pinkpop, dus het word nog even zoeken wanneer we kunnen gaan. Maar we gaan zeker!!!

 • Jamie

  Ik wil deze film al heeeeel lang er graag zien!
  Eindelijk eens een Hollywoodfilm voor jongeren met een hoofdpersoon die niet hetero is, ik denk dat diversiteit in films erg belangrijk is. Ik ben zo blij dat deze film bestaat, en ik heb ‘m nog niet eens gezien hahaha.
  Natuurlijk volg ik jullie op alle socials ♥

 • Ilse Vos

  Ik zou deze film graag met mijn beste vriendin Veerle bekijken, ze is naar Nederland verhuisd (ik woon in Belgie) en we zien elkaar echt veel te weinig <3 dan zouden we lekker samen kunnen afspreken en een gezelligavondje naar de film gaan, dat zou echt super zijn <3

 • Jamie Lee Zonneveld

  Wat een super gave winactie!! De film is echt geweldig en ik zou heel graag het boek lezen. De kaartjes zou ik dan aan mijn bff geven want zij wil de film ook heel graag zien met haar vriend. Zij en haar bf verdienen wel een leuk filmavondje met zijn tweetjes!!

 • Marre Alberink

  Gezellig samen met mijn vriendin Maartje! Omdat we Nick Robinson zo’n lekkere acteur vinden? (en de film lijkt ons natuurlijk ook geweldig!)

 • Saskia

  ooooooooh, hier wil ik zo graag met mijn puber heen!!!! <3 Heerlijk dat soort films en wat is er dan fijner dan ze samen kijken tijdens een moeder-dochter-date!

 • Mariska

  Ik wil dit boek echt al tijden enorm graag lezen.. maar heb hem nog steeds niet in mijn bezit! En ik wil natuurlijk wel graag het boek lezen voordat ik naar de film ga.. Mijn vriend en ik zijn al eeuwen niet meer naar de bios geweest, dus hoog tijd voor een avondje uit!! Ik zou hem dus meenemen.. al is het dan geen actiefilm! (Sorry schat!) Ik maak dat wel goed door een hele grote bak popcorn te kopen voor hem, haha!!!

 • Iris Rouwhorst

  Ik heb echt ruim een jaar uitgekeken naar deze film want het boek was zooo geweldig!! De film zou ik kijken met een van mijn beste vriendinnen omdat de humor in het boek precies de onze is

 • Lotte

  Ah ik vond het boek Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld echt geweldig <3, dus ik wil heel graag naar de film! Ik heb met m’n zusje afgesproken dat we er na haar laatste tentamens heen gaan, dus het zou al helemaal leuk zijn als dit via vrijkaartjes kan 🙂

 • Demi Schoonenberg

  Deze film én het boek lijken me zo leuk! Ik zou heel graag met mijn zus willen gaan. Lijkt me leuk om weer eens een zussenavond te hebben! We kunnen wel een goede feelgoodfilm gebruiken. <3 En ik zag dat de actrice van 13 Reasons Why hier ook in speelt – hopelijk heeft ze hier een gelukkigere verhaallijn!

 • Desiree Manon

  Ik ga voor het pakket, want de film heb ik al gezien in de bios samen met mijn vriend, dus dat gun ik een ander graag. Wat een mooie film is het! Ik wil het boek nog heel graag lezen.

 • Laurien

  Oh weer een boek dat verfilmd is, blijft leuk! Al heb ik mij voorgenomen om eerst de boeken te lezen en dan pas de films te zien. Na de examens het boek lezen en dan naar de film? Lijkt mij het perfecte begin van de vakantie!

 • Denise Schulpen

  Ik wil hem heel graag met mijn vriendin Anne van Rossum zien, om ons 21 jarige vriendschapsjubileum (/onze 21e verjaardag) te vieren!?

 • Britt

  Eindelijk is de film er!!! Ik heb zó genoten van het boek ik kan echt niet wachten om de film te zien! Uiteraard neem ik dan mijn lieve mama mee!

  • Anne van Driel

   Het lijkt mij een super mooie film. Waarom? Omdat het clichés heeft, wat ik altijd zo irritant, toch zo leuk vind, maar het geen cliché is. Love Simon is een film die mijn zus en ik al lang willen zien. En na een jaar bikkelen, heeft zij dat zeker verdiend!

 • Diny Frijters

  Ik zou de film heel graag met mijn beste vriendin gaan kijken. We gaan graag samen naar de bioscoop en dit is echt een mooi drama voor ons.

 • YA Boeken

  Whooo wat een super leuke winactie en wat lief dat jullie de kaartjes niet voor jullie zelf houden! <3 Ik zou heel graag met een oud collegaatje gaan om haar te bedanken voor de leuke vriendschap die we nog steeds hebben, ook al werk ik inmiddels ergens anders. <3

 • Marieke Hermans

  Ik zou er graag naartoe gaan met mijn beste vriendin, die een tijdje geleden aan me vertelde dat ze op hetzelfde geslacht valt. Tot nu toe ben ik de enige die het weet, want ze durft het nog niet aan haar familie te vertellen…
  Ik hoop dat deze film een zacht duwtje in de rug zou zijn en haar zou kunnen helpen!

 • Celeste

  Ik wil er graag heen met mijn vriend, die ik aan het lezen gekregen heb en hij vond Simon ontzettend leuk! Het zou dus heel tof zijn om samen naar de film te kunnen.

 • JK

  Ik zou heel graag naar Love, Simon willen gaan met mijn beste vriendin. De film lijkt ons heel erg leuk. Ik ben in ieder geval al fan van Nick Robinson en zeker na Everything, Everything. Het zou gezellig zijn om na de examens lekker te kunnen ontspannen in de bioscoop 🙂

 • Eline

  Er is een hele lijst aan mensen met wie ik deze film wil zien! Haha. Maar ik denk toch dat ik voor mijn beste vriendin ga. Ik praat haar al de oren van haar kop over dit boek sinds het uitkwam in april 2015, dus dan vind ik het alleen maar eerlijk dat ik straks de oren van haar kop ga praten tijdens de film 😛

 • Jennifer

  Hele gave actie! Als ik de Filmkaartjes win ga ik samen met mijn filmbuddie Nillab naar de film. Mocht ik het boek winnen dan geef ik deze ook aan Nillab 🙂 omdat ze het boek echt moet lezen.

 • Sylvana

  Lijkt me super leuk om hier met een goede vriendin van mij heen te gaan. We wouden er sowieso al heen omdat het ons een goede film lijkt, maar als we kaartjes winnen zou dat helemaal top zijn! Mooie afsluiting voor ons aangezien we beide dan geslaagd zijn en wij elkaar daarna minder vaak zullen zien (zij gaat studeren aan de hbo en ik ga werken)

 • Monisha van Heteren

  Leuk! Ik heb het boek Love, Simon en het soort van vervolg Leah on the Offbeat vorige maand gelezen en was razend enthousiast. Ik zou er graag heen willen met mijn beste vriendin. Ik ga een beetje door een heftige periode heen en een luchtige film als Love, Simon zou dus als goede afleiding en ontspanning kunnen zorgen! 😀

 • Nillab

  Super leuk! Als ik het win ga ik samen met mijn 007 partner Jennifer?. We hebben al zo lang over dit film en willen het graag zien. Ook hebben we lang geen movie date gehad en deze film is perfect voor een girls moviedate ??

 • Richelle Drenth

  Heel leuke winactie, ik doe natuurlijk graag mee! Mijn vriendin Nathalie wil deze film erg graag zien, ze is op dit moment erg hard bezig met de laatste verslagen voor school af te maken en heeft het erg zwaar gehad dit schooljaar. Daarom zou ik haar graag op deze film willen trakteren?

 • Richelle

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik zou graag mijn vriendin trakteren op deze film, omdat ze het de laatste tijd heel druk heeft gehad met school en ze nu wel wat leuks kan gebruiken?

 • R.D

  Ik zou er super graag heen willen met mijn vriendin! Het boek was geweldig, en de trailers die ik tot nu toe heb gezien voor de film zijn echt geweldig! En het zou natuurlijk mooi zijn dat ik weer een keertje naar de bioscoop kan gaan met mijn vriendin!

 • Marian Pronk

  Wat een super leuke actie! Ik wil hier graag heen met één van mijn beste vriendinnen, Zaynab, om te vieren dat ik geslaagd ben. 🙂

 • Tessaz

  Super leuk! Ik zou graag naar deze film willen met mijn vriendin rebecccaaa! Ik heb het boekje al een poosje terug gelezen en ik kijk heeel erg uit naar deze film!!

 • Denise ten bos

  Wat een leuke winactie !

  Ik zou graag naar deze film willen met mijn beste vriend Jesper.
  Omdat we allebei geslaagd zijn voor ons Havo examen

  Hij is geen lezer, maar ik wel. Ik vertelde hem over Simon en al gauw bleek dat we allebei graag de film wouden zien.

 • Linda van Driel

  Na dit super drukke schooljaar wordt het weer hoolg tijd voor een zussen uitje. Daarom wil ik hier graag aan mee doen met mijn zusje Anne

 • Elisa

  Ahh wat leuk dat jullie dit doen! Ik zou graag naar love, Simon gaan met mijn vriendin, omdat we er al zo lang naar uitkijken en ie eindelijk in Nederland is! We vinden het echt super dat er zo’n succesvolle film is met LQBT+ hoofdpersonen! We kunnen echt niet wachten om erheen te gaan.

 • Bets

  Geweldig wat super leuk is dit, om deze mooie film samen met mijn filmmaatje en dochter te gaan zien. Samen genieten van een leuke film en daarna nog het boek lezen zouden wij fantastisch vinden.

 • Ilse Brinkhuis

  Ik zou deze film heel graag kijken met mijn vriendin Nienke. Even gezellig avondje film. Te lang geleden. Lijkt me een prachtige film.

 • Tamara S

  Ik zou deze film heel graag willen gaan kijken met mijn lief. Ik dacht dat ik overal volger was, maar ik zag dat dat op instagram nog niet het geval was. Nu natuurlijk wel. (@marategendraadsnl)

 • Julia

  Wat een leuke actie!
  Ik wil deze film heel erg graag met mijn beste vriendin zien op mijn verjaardag! ( 8 juli )
  We kijken er samen al zooo lang naar uit en nadat ik het boek had gelezen MOEST ik de film gewoon zien.
  Mijn vriendin is zelf pansexueel dus ik denk dat de film heel herkenbaar voor haar kan zijn❤

 • Michelle

  Ik wil deze film heel graag kijken met mijn beste vriendin! Het zou een hele mooie cadeau zijn voor de dagen die we moeten studeren en yay!! we zijn geslaagd!

 • Dilek Mohrmann

  Wauw wat een mooie kans! Ik wil zo graag het boek lezen en de film zien! Ik volg jullie natuurlijk al op Instagram en youtube? veel liefs, Dilek

 • I. Oudshoorn

  Graag zou ik samen met mijn zusje naar deze film gaan. Het is alweer veel te lang geleden dat we samen uit zijn geweest. Bovendien brengt deze film voor haar veel herkenning denk ik.

 • Pooja

  Super leuk! Samen met mijn zus! Wij zijn super benieuwd naar deze film, en kunnen niet wachten om het te zien in de bios! De trailer zag er in ieder geval heel goed uit!

 • Anne

  Ik zou deze film heel graag met mijn beste vriendin (Denise) willen zien. In april zijn we allebei 21 geworden, wat ook meteen ons 21-jarige vriendschapsjubileum was! We houden allebei super veel van lezen en films kijken, en wisselen dan ook regelmatig boeken uit/kijken samen films. Ik zou het daarom super leuk vinden om met haar naar Love, Simon te gaan aangezien de film ons allebei heel erg leuk lijkt! Uit ervaring weet ik al dat het boek in ieder geval heel erg leuk is 🙂

 • Esther

  Heel leuk! Ik zou deze film graag willen zien met mijn zusje, die net examen heeft gedaan en gisteren hoorde dat ze is gezakt met een her. Ik zou graag na het herexamen met haar naar de film willen zodat ze het allemaal even kan vergeten.

 • Marloes

  Ik zou mijn buurvrouw uitnodigen. We gaan vaak naar drama of romantische komedies in de bioscoop en ik weet zeker dat ze hier ook graag naartoe zou willen!

 • Marijke F. Jansen

  Ik ben zo verschrikkelijk, vreselijk benieuwd of de film de sfeer uit het boek heeft weten te vangen! Ik vond het boek namelijk awesome, omdat het een aantal belangrijke thema’s bespreekt, maar wel op zo’n wijze dat het boek nooit zwaar beklemmend voelt, maar vooral heel luchtig en lief. Dat maakt dat ik dit boek gewoon heel belangrijk vind en dat veel mensen het zouden moeten lezen, omdat er helaas nog steeds heel veel vooroordelen zijn. Ik zou mijn zusje graag mee willen nemen naar de film. Enerzijds natuurlijk omdat ik gewoon een awesome, lief zusje heb, maar ook omdat zij juf is en misschien nog wel een keer tegen dit thema aan zal lopen in haar carrière.

 • Els Timmers

  Ik zou de film heel graag willen zien met mijn vriendin. We hebben beiden het boek gelezen en zijn nu heel benieuwd naar deze verfilming!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.