Win: 2x een Love, Simon pakket of 2 kaartjes voor de film!
Films, Winnen

Win: 2x een Love, Simon pakket of 2 kaartjes voor de film!

Love, Simon

Vanaf deze week, 14 juni, draait de film Love, Simon eindelijk in de bioscopen! Ik heb enorm uitgekeken naar deze film en nu heb ik enorm goed nieuws: we mogen namelijk 2 keer een Love, Simon pakket weggeven én we mogen 1 iemand blij maken met twee kaartjes voor de film.

Love, Simon

Waar gaat Love, Simon precies over?

Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop.

Waar maak je kans op?

We mogen in totaal drie mensen gelukkig maken (yay!). We hebben de volgende pakketten te verdelen (dit doen we via een randomizer):

 • 2x een pakket met daarin de pin badges, de filmeditie van het boek (die wil je lezen), de soundtrack en natuurlijk 2 vrijkaarten;
 • 1x 2 vrijkaarten voor Love, Simon.

Wat moet je doen om kans te maken op een van de twee pakketten van Love, Simon of de twee kaartjes voor de film?

– Laat een berichtje achter en vertel ons met wie je deze film graag zou willen zien. Let op: vul een geldig e-mail adres in!
– Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked (niet verplicht, maar dit vinden we wel heel leuk) op InstagramFacebookTwitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

Love, Simon Deze winactie loopt tot en met 19 juni 23.59 uur. We nemen daarna contact op met de winnaars via e-mail.

De kijkwijzer voor deze film: alle leeftijden.

beeldcredits: ©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

 

Previous Post Next Post

98 Comments

 • Reply Elisa juni 13, 2018 at 23:22

  Ahh wat leuk dat jullie dit doen! Ik zou graag naar love, Simon gaan met mijn vriendin, omdat we er al zo lang naar uitkijken en ie eindelijk in Nederland is! We vinden het echt super dat er zo’n succesvolle film is met LQBT+ hoofdpersonen! We kunnen echt niet wachten om erheen te gaan.

 • Reply Anita te Gussinklo juni 13, 2018 at 23:27

  Met mijn zus zou ik deze film wel willen gaan zien.
  Volg jullie op alle kanalen.

 • Reply Bets juni 13, 2018 at 23:30

  Geweldig wat super leuk is dit, om deze mooie film samen met mijn filmmaatje en dochter te gaan zien. Samen genieten van een leuke film en daarna nog het boek lezen zouden wij fantastisch vinden.

 • Reply Ilse Brinkhuis juni 14, 2018 at 00:01

  Ik zou deze film heel graag kijken met mijn vriendin Nienke. Even gezellig avondje film. Te lang geleden. Lijkt me een prachtige film.

 • Reply Tamara S juni 14, 2018 at 03:56

  Ik zou deze film heel graag willen gaan kijken met mijn lief. Ik dacht dat ik overal volger was, maar ik zag dat dat op instagram nog niet het geval was. Nu natuurlijk wel. (@marategendraadsnl)

 • Reply Rosalie juni 14, 2018 at 06:54

  Met mijn beste vriendin! Zou suuper leuk zijn 🙂

 • Reply Julia juni 14, 2018 at 08:09

  Wat een leuke actie!
  Ik wil deze film heel erg graag met mijn beste vriendin zien op mijn verjaardag! ( 8 juli )
  We kijken er samen al zooo lang naar uit en nadat ik het boek had gelezen MOEST ik de film gewoon zien.
  Mijn vriendin is zelf pansexueel dus ik denk dat de film heel herkenbaar voor haar kan zijn❤

 • Reply Michelle juni 14, 2018 at 09:15

  Ik wil deze film heel graag kijken met mijn beste vriendin! Het zou een hele mooie cadeau zijn voor de dagen die we moeten studeren en yay!! we zijn geslaagd!

 • Reply Dilek Mohrmann juni 14, 2018 at 09:29

  Wauw wat een mooie kans! Ik wil zo graag het boek lezen en de film zien! Ik volg jullie natuurlijk al op Instagram en youtube? veel liefs, Dilek

 • Reply I. Oudshoorn juni 14, 2018 at 10:39

  Graag zou ik samen met mijn zusje naar deze film gaan. Het is alweer veel te lang geleden dat we samen uit zijn geweest. Bovendien brengt deze film voor haar veel herkenning denk ik.

 • Reply Pooja juni 14, 2018 at 10:49

  Super leuk! Samen met mijn zus! Wij zijn super benieuwd naar deze film, en kunnen niet wachten om het te zien in de bios! De trailer zag er in ieder geval heel goed uit!

 • Reply Michael Bouwman juni 14, 2018 at 11:37

  Lijkt me een heerlijke romantische film om te gaan zien met mijn lieve vrouwtje. Even heerlijk ontspannen

 • Reply Anne juni 14, 2018 at 11:58

  Ik zou deze film heel graag met mijn beste vriendin (Denise) willen zien. In april zijn we allebei 21 geworden, wat ook meteen ons 21-jarige vriendschapsjubileum was! We houden allebei super veel van lezen en films kijken, en wisselen dan ook regelmatig boeken uit/kijken samen films. Ik zou het daarom super leuk vinden om met haar naar Love, Simon te gaan aangezien de film ons allebei heel erg leuk lijkt! Uit ervaring weet ik al dat het boek in ieder geval heel erg leuk is 🙂

 • Reply Masha juni 14, 2018 at 15:50

  Heel erg leuk! Ik ben super benieuwd naar de film, maar vooral door Josh Duhamel 😉 <3

 • Reply Esther juni 14, 2018 at 22:32

  Heel leuk! Ik zou deze film graag willen zien met mijn zusje, die net examen heeft gedaan en gisteren hoorde dat ze is gezakt met een her. Ik zou graag na het herexamen met haar naar de film willen zodat ze het allemaal even kan vergeten.

 • Reply Suzan juni 16, 2018 at 20:21

  Ik zou hier ontzettend graag met mijn nichtje naar toe willen gaan. Ze wil heel graag naar deze film!

 • Reply Marloes juni 17, 2018 at 11:18

  Ik zou mijn buurvrouw uitnodigen. We gaan vaak naar drama of romantische komedies in de bioscoop en ik weet zeker dat ze hier ook graag naartoe zou willen!

 • Reply Marijke F. Jansen juni 17, 2018 at 11:32

  Ik ben zo verschrikkelijk, vreselijk benieuwd of de film de sfeer uit het boek heeft weten te vangen! Ik vond het boek namelijk awesome, omdat het een aantal belangrijke thema’s bespreekt, maar wel op zo’n wijze dat het boek nooit zwaar beklemmend voelt, maar vooral heel luchtig en lief. Dat maakt dat ik dit boek gewoon heel belangrijk vind en dat veel mensen het zouden moeten lezen, omdat er helaas nog steeds heel veel vooroordelen zijn. Ik zou mijn zusje graag mee willen nemen naar de film. Enerzijds natuurlijk omdat ik gewoon een awesome, lief zusje heb, maar ook omdat zij juf is en misschien nog wel een keer tegen dit thema aan zal lopen in haar carrière.

 • Reply Joke Somers juni 18, 2018 at 09:19

  Met mijn vriend. We kijken alle genres samen en ik weet zeker dat we hier allebei van zouden genieten.

 • Reply Jolijn juni 19, 2018 at 09:34

  Leuke actie, het lijkt me een hele leuke film en ik maak dan ook graag kans.

 • Reply Els Timmers juni 19, 2018 at 12:02

  Ik zou de film heel graag willen zien met mijn vriendin. We hebben beiden het boek gelezen en zijn nu heel benieuwd naar deze verfilming!

 • 1 2 3 4

  Leave a Reply