GESLOTEN: Win 2 kaartjes voor de voorpremière + de filmeditie van het boek The 5th Wave - Adorable Books
Winnen

GESLOTEN: Win 2 kaartjes voor de voorpremière + de filmeditie van het boek The 5th Wave

first-looks-at-the-5th-wave-trailer-and-movie-poster-image-edited-by-me-602755
Woensdag 27 januari 2016 is de voorpremière van The 5th Wave en jij kan daar bij zijn! Hoe gaaf is dat? Op deze manier kan jij, samen met iemand, als eerste de film zien! Daarnaast krijg je ook nog eens de filmeditie van het boek erbij.

Wat zit er in dit pakket?
– Twee kaartjes voor de voorpremière van The 5th Wave op woensdag 27 januari
– De filmeditie van het boek The 5th Wave

Waar?
– Woensdag 27 januari 2016
– Pathe Arena ArenA boulevard 600 (makkelijk te bereiken met het ov!)
– Aanwezig om 18:30 om de kaartjes op te halen
– De film begint om 19:00 en duurt 112 minuten

Zelfs wij zijn al enthousiast over deze actie en wij zullen er natuurlijk zelf ook bij zijn. Nog leuker nieuws, de meiden van Girlsworldproblems zullen ook aanwezig zijn!
De film draait officieel pas vanaf 28 januari 2016 in de Nederlandse bioscopen, jij kan deze film dus eerder zien dan de rest van Nederland. Hoe tof is dat?

Om mee te doen met deze winactie moet je wel 27 januari in de gelegenheid zijn om naar Pathé ArenA te komen om de kaartjes op te halen en de film te bekijken!

Maar wat moet je eigenlijk doen om te winnen? Heel simpel. Laat hieronder gewoon even een reactie achter waarom jij deze kaartjes en het boek moet winnen!

De winactie duurt tot en met zondag 24 januari 2016 23:59. De winnaar krijgt een mail toegestuurd. Het is dus noodzakelijk dat je maandag goed je email in de gaten houdt, als wij die dag geen reactie krijgen zijn wij genoodzaakt een nieuwe winnaar te kiezen.


5thWave,The_70x100_LK3_NL
Meer kans maken? Check onze instagram pagina even!

Previous Post Next Post

23 Comments

 • Reply Shureska Ocalia januari 20, 2016 at 17:05

  Omdat het mij echt een geweldige film lijkt! En het boek is toch wel belangrijk. Ik bedoel. Is toch het leukste? Het is zo goed gecast verder. Had het vandaag nog met een vriendin erover. Wil haar trakteren op de film. Is haar verjaardag. De 27ste.

 • Reply loeki Beenders januari 20, 2016 at 17:12

  Waarom ik zou moeten winnen. Nou omdat ik het boek verslonden heb meerdere malen en een soort van crush op de Evan heb 🙂 haha
  Nee ik hoop echt dat de film net zo goed is als de film. Het gebeurd niet veel maar blijf hopen 🙂

 • Reply Roosmarijn Langeveld januari 20, 2016 at 17:15

  Het lijkt mij zo’n leuke film om te zien! Het verhaal was al goed, maar als de film goed gedaan is denk ik dat er zeker ruimte is voor verbetering! De hele setting van het verhaal maakt dat het mij zo leuk lijkt om het ook als film te zien. En ik heb het boek geleend uit de bieb, dat terwijl het zo’n goed boek is. Die moet dus eigenlijk wel gewoon op mijn boekenplank komen shinen.

 • Reply Anita januari 20, 2016 at 17:17

  Ja heel graag. Ik heb Hugo ook gezien, Chloë is een zeer goede actrice en het film/verhaal lijkt mij heel gaaf. Ik wil heel graag heen met mijn dochter Jeanine.

 • Reply Julia januari 20, 2016 at 17:21

  Ik zou de kaartjes en het boek graag willen winnen omdat ik dat hét ideale cadeau vind voor mezelf! Gisteren heb ik toevallig te horen gekregen dat ik alle tentamens tot nu toe gehaald heb van mijn premaster die best pittig waren. Dus na hard zitten zwoegen en studeren ben ik nu wel weer toe aan ontspanning! En hoe kan je nou beter ontspannen dan met een super vette film en een fantastisch boek?! (zeggen de recensies en ik vertrouw jullie recensies volledig)

 • Reply Danielle Schrander januari 20, 2016 at 17:34

  Ik zou erg graag willen winnen omdat mijn man deze film ook graag wil zien en wat is er dan leuker om een x naar de bios te gaan zijn favo stad?

 • Reply Fleurine januari 20, 2016 at 17:34

  Ik zou deze kaartjes moeten winnen omdat ik dan met mijn beste vriendin kan gaan! We zijn beide onwijze boekenfans en ja wat wil je dan nog meer? En stiekem wil ik heel erg graag de meiden van Girlsworld problems ontmoeten! Ik zou dit natuurlijk ook gaan vloggen !

 • Reply Christiana de graaf januari 20, 2016 at 17:36

  Omdat het me een super awesome film lijkt!! Ben een enorm fan van het boek en ik ben van plan om met een vriendin te gaan want ze is te lui om het boek te lezen (terwijl die echt gaaf is!!) Dus ze heeft belooft om na de film het boek te lezen 🙂

  Het zou dus gewoon te perfect zijn als wij kaartjes zouden winnen omdat we daar beiden dik profijt van zouden hebben!!

  Liefs, Christiana de graaf.

 • Reply Esther januari 20, 2016 at 18:11

  Waarom ik deze kaartjes moet winnen? Ik had dolgraag met Yara naar deze film willen gaan. Want ik had zelf even niemand met wie ik er naar toe kon. Yara vertelde mij vandaag dat jullie met ze allen hier naar toe zouden gaan. Jammer! En omdat ik jullie allemaal lief vind, lijkt het mij stiekem ook ontzettend leuk om met jullie naar deze avond te gaan! 🙂
  En buiten dat vind ik het boek echt geweldig!

 • Reply Angie brinduse januari 20, 2016 at 18:40

  Sinds ik in Groep 7 zat heb ik altijd al het boek willen lezen, en nu er een film van is gemaakt is het nog geweldiger!!! Ik ben ook fan van girlsworldproblems dus het zou echt gaaf zijn om hun te kunnen ontmoeten

 • Reply Elbrich januari 20, 2016 at 19:49

  Oh wat leuk! Mijn vriendin appte me gister dat ze zo super graag naar deze film wil, maar dat ze met haar toetsweek zit! Zou toch leuk zijn als ik haar even hiermee kon verassen? 🙂

  Liefs, Elbrich

 • Reply Masha januari 20, 2016 at 19:53

  Aaah fantastisch! Ik en een vriendin wachten echt al zo lang op deze film! We hebben de boeken allebei gelezen en zijn helemaal verliefd en kunnen niet wachten op de verfilming met Cloë.

 • Reply tessa januari 20, 2016 at 20:15

  Ik zou met mijn vriend Jasper naar de film gaan als hij uit is, maar hem verassen met tickets voor de premiere en het boek zou al helemaal geweldig zijn! Jasper is vorig jaar naar een andere klas gegaan en we missen hem heel erg, een opvrolijker is dus wel welkom 🙂

 • Reply Av januari 20, 2016 at 22:08

  Omdat ik de 5th wave nog niet in mijn bezit heb en een film editie is altijd gaaf of te hebben. Daarbij denk ik dat ik een vriendin heel blij kan maken met kaartjes!

 • Reply margriet van Duijvenbode januari 20, 2016 at 23:23

  Omdat ik het boek heel graag wil lezen.
  En de film wil ik tante van 47 zien met mijn neefje van 15 omdat wij altijd samen naar te gekke films gaan.

 • Reply Melisa januari 21, 2016 at 10:31

  Mijn beste vriendin heeft vorig jaar een verschrikkelijk jaar gehad en ik zou haar graag willen verassen met een ticket naar de voorpremiere voor deze film omdat ze het verdient en om te zorgen dat 2016 beter voor haar start dan 2015. Also, liefde voor Cloë.

 • Reply Lotte van Santvoort januari 21, 2016 at 10:33

  Om er met mijn bestie vriendin / film buddy heen moet voor haar 20ste verjaardag! Ze is namenlijk de 30ste jarig! En omdat het me een te gekke film lijkt! Wie wilt er nou niet naar een echte premiere! ??

 • Reply Naduah Nijssen januari 21, 2016 at 11:08

  Wauw! Ik ben nu halverwege het tweede boek in de serie en ik ben officieel obsessed?
  Wat een verhaal, I was blooooown away by the first book❤️

  Maargoed.. Waarom moet ik winnen? 1. Ik ben mega enthausiast over het boek (had je misschien al door??) 2. M’n broertje en ik praten al maanden over de film maar hebben nog steeds geen concrete datum wanneer we hem gaan zien. 3. Ik ben bereid om mijn geliefde zangles hiervoor af te zeggen!

  En zo kan ik op zich nog wel even doorgaan, maar laat ik het maar bij een top 3 houden?

  Kusjes Naduah

 • Reply Don Koolen januari 21, 2016 at 16:19

  Mijn vrouw en ik zijn leesfans en cinefielen in hart en nieren. Mijn vrouw werkt al 33 jaar als groepswelzijnswerkster in hetzelfde jeugdinstituut. Ik ben huisman en kom niet echt iets tekort. We hebben beiden geen rijbewijs en maar een heel kleine familie. Mijn vrouw heeft nog een broer in Haarlem wonen, maar daar gaan we niet vaak heen vanwege het openbaar vervoer. Maar ik zou haar wel graag willen verassen met deze actie. Het boek, dé film en daarna blijven slapen in Haarlem. Op deze manier zou ik voor een win/win actie tot in het extreme kunnen zorgen en haar wellicht en daardoor al automatisch mij een topdag annex weekend kan bezorgen.

 • Reply Jyoti Baldew januari 22, 2016 at 10:51

  ik doe heel graag mee^^ ik moet nog beginnen aan het boek (i know shame on me), dat doe ik natuurlijk voor de film! ik ben heel erg benieuwd naar de film. in de film spelen ook nog een paar geweldige acteurs/actrices in. Na de film kan kijken of ze zich aan het boek hebben gehouden 😉 Super leuke actie!

 • Reply Lisanne Wassenaar januari 23, 2016 at 01:19

  Het lijkt me super cool om dit te winnen! Ik heb het boek in het nederlands en engels gelezen en het lijkt me super gaaf om de filmeditie te hebben. En het lijkt me heel cool om naar de voorpremière te gaan met mijn bff?

 • Reply Jennifer januari 23, 2016 at 16:35

  Chloë Grace Moretz is een super goede actrice, dus de film moet wel heel goed zijn! Ik neem dan gezellig mijn zusje mee en als cadeautje geef ik haar dan ook het boek, omdat ze zo van lezen houdt.

 • Reply Edriënne januari 24, 2016 at 13:54

  Ik zou heel graag naar The 5th Wave willen gaan! Ik wijs al elke keer naar de trailer als ‘ie op tv is, zo van “KIJK, DAAR MOETEN WE HEEN!” (en dat is dus vaak, want die trailer komt constant op tv). Het doet me een beetje denken aan The Host, in ieder geval het post-apocalyptische en dat we worden overgenomen door iets buitenaards. Althans, in de film dan, laten we in het echt nog maar even niet overgenomen worden. Ik zou in ieder geval dus heel graag de film zien, en natuurlijk het boek lezen! Die wilde ik al heel graag hebben, maar ik wachtte nog op de filmeditie, want een cover met Chloë erop is natuurlijk geweldig. Gelukkig ben ik die dag vrij, dus dan zou ik gezellig met m’n zus gaan!

 • Leave a Reply