Winnen

GESLOTEN: Win: 2 kaarten huwelijksreceptie + boekpresentatie Tahereh Mafi en Ransom Riggs!

Laatst kregen we een ontzettend leuk mailtje in onze inbox: Voor de huwelijksreceptie en boekpresentatie van Tahereh Mafi en Ransom Riggs. Of wij hier bij wilden zijn. Natuurlijk! Het allerleukste is dat wij 1×2 kaarten mogen weggeven. Voor jou en een vriend(in)! En hoe leuk zou het zijn als wij jou mogen ontmoeten?!


OK, zoveel enthousiasme. Ik zal het even uitleggen. Het thema is feestelijk (uiteraard!), en er zijn diverse leuke dingen te doen. Tahereh en Ransom zullen aanwezig zijn via een livestream. Via een bioscoopscherm kunnen we kennismaken met de twee succesvolle schrijvers. Er is gelegenheid om vragen te stellen, er is een paneldiscussie, een boekverkoop en er zijn nog enkele bijzonder verassingen. Natuurlijk worden hun nieuwe boeken gepresenteerd, waar wij allen erg benieuwd naar zijn.

Grappig feitje: In 2012 waren beide auteurs in Nederland en hun relatie moest toen nog geheim blijven. En nu zijn ze happy samen, hoe leuk is dat? Twee succesvolle schrijvers die tegelijkertijd een nieuw boek uitbrengen én een huwelijksreceptie. Feest!!!

Even wat facts over dit leuke feestje!
» De huwelijksreceptie en boekpresentatie vindt plaats in Amsterdam.
» Het is op 21 maart en zal beginnen om 18:00 en het duurt tot 21:00.
Het is dus van belang dat jij op 21 maart beschikbaar bent vanaf 18:00 tot 21:00 en in de gelegenheid bent om te reizen naar Amsterdam. 

Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs?
»  Laat een comment achter met daarin de tekst dat je meedoet en welke kansen jij hebt gebruikt om kans te maken op deze winactie (Let op: Vul een geldig e-mailadres in, anders kunnen wij jou niet mailen!)
» Volg Adorable Books op Bloglovin‘ en like deze post
» V0lg Adorable Books op Facebook.

Wat mág je doen om kans te maken op deze leuke prijs?
» Volg Adorable Books op Instagram. (+1)
» Volg Adorable Books op Twitter. (+1)


En om deze winactie af te sluiten een leuk filmpje!

 

Jullie kunnen meedoen tot en met 8 maart 2014 23.59 uur. Veel succes!

Wij bedanken Blossom Books & Clavis Uitgeverij voor het sponsoren van deze te gekke winactie!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

9 Comments

 • Thyrze

  Jaaaa! Gooosh ik wil hier ZO graag heen!!
  Even zien, ik:

  – doe mee (duh)
  – volg jullie al een tijd op Bloglovin
  – heb deze post geliked
  – volg jullie ook al een tijd op Facebook
  – heb helaas geen Instagram / Twitter dus die moet ik voorbij laten gaan.

 • mila

  Wauw wat een geweldige prijs om te winnen ! ik ga liken en sharen en enorm me best doen om te winnen! Als een echte liefhebber van lezen en met mij verjaardag op komst zal dit de perfecte verjaardags cadeau zijn 🙂 Want wie wilt dit niet, een kennismaking met deze geweldige schrijvers! Laat de likers en delers maar komen want jullie hebben een geweldige blog! nu maar gauw hopen dat deze mooie prijs van mij mag zijn dan zou kan mijn dag niet meer stuk !

  Ps: ik volg jullie op onstagram, twitter, facebook en bloglovin’ .Tevens heb ik jullie bericht geliked

 • Loranne

  Wauw, superleuke actie! Het lijkt me zoooo ontzettend tof om daarbij te zijn! Alle boeken verslonden en ik vind hun youtubekanaal echt geweldig, waah! *stuiter*
  Dus. Ik volg jullie op bloglovin (loranne kraamwinkel/the bookmarkers), twitter, (@Lorriepoef) en fb (Loranne Davelaar) en like deze post. Instagram heb ik helaas niet, dus dat niet.

 • Edrienne

  Ik volg jullie al op Bloglovin’ en ik heb nu deze post geliked, ik volgde jullie al langer op Facebook en op Instagram en op Twitter 🙂 Oh, en dit is natuurlijk een comment om mee te doen! EN HEEL VEEL BLIJHEID! (als dat helpt, haha) Supercoole winactie! x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.