Nieuws

Wij geven een workshop boekbloggen!

FullSizeRender
Ja, je leest het goed. Wij gaan een workshop boekbloggen geven. Tijdens de Literatour zijn wij op 24 september te vinden in de Rotterdamse bibliotheek. Voor meer informatie, lees snel verder!

Van 19 tot en met 25 september 2016 vindt dit jaar Literatour plaats. De vorige keer was een groot succes en het lijkt nu alleen nog maar groter te worden. Zo veel evenementen en workshops en wij maken daar dit jaar ook deel van uit! Op 24 september geven wij in de Rotterdamse bibliotheek een (gratis) workshop over boekbloggen.

Wat voor workshop?
De workshop duurt net geen uurtje en wordt op meerdere momenten van de dag gehouden. Wij geven een korte uitleg over wat boekbloggen precies inhoudt en vooral wat je wel en niet moet doen bij het beginnen van een blog. We gaan natuurlijk ook écht aan de slag, anders is het geen echte workshop. Wij zullen het vooral persoonlijk houden en er een hele leuke middag van maken!

Waar is het?
De locatie is in Rotterdam, bij de bibliotheek. De toegang voor onze workshop is geheel gratis en wordt op verschillende momenten op de dag gegeven. Zo kun je op een tijd komen die voor jou het beste uitkomt! De eerste workshop start om 11.00 uur.

Travelfest zelf start al iets eerder, namelijk al om 10:00. Op deze pagina is te vinden wat er de hele dag zoal te doen is.

Wij geven de workshops op de volgende tijdstippen:

    • 11.00 – 11.45 uur
    • 12.00 – 12.45 uur
    • 13.00 – 13.45 uur
    • 14.00 – 14.45 uur.

Het adres van de bibliotheek is Hoogstraat 110 en het is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Rotterdam Blaak is het ongeveer 5 minuutjes lopen. Vanaf Rotterdam Centraal zo’n 20 minuutjes, of je kan tram 7, 8 of 21 nemen vanaf Centraal station.

Let wel op, voor heel Travelfest betekent vol = vol. Wees er dus op tijd bij! Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten tijdens onze workshops!
kaart travelfest

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.