Welk boek past bij jou? - Adorable Books

Welk boek past bij jou?

De boekenweek is al even bezig, heb jij het boekenweekgeschenk al in huis? Terwijl ik aan het rondkijken was op de website van Boekenweek 2015, zag ik een ontzettend leuke test staan. Want welk boek (met het boekenweek thema) past bij jou?

ab

Ik deed deze test vooral omdat ik benieuwd was of ze juist populaire boeken zouden gebruiken, of boeken waar ik nooit van had gehoord. Op deze manier kan ik weer boeken toevoegen aan mijn lijstje!
De vragen zijn ontzettend grappig en eigenlijk slaan ze helemaal nergens op. Bijvoorbeeld: ‘Wat doe je als de computer en de boekenkast met elkaar praten?’

Geweldig toch?! Eigenlijk moet je deze vragen zo snel mogelijk beantwoorden, zodat je echt zonder na te denken het goede antwoord aanklikt. Overigens zijn er geen foute antwoorden, aangezien het voor iedereen anders is!

Boekenweek
Dit zijn de boeken die bij mij uit de test kwamen. Ik ken ze allemaal niet, maar ben eigenlijk wel erg nieuwsgierig. Vooral naar het eerste boek!
Nu kan ik weer wat boeken toevoegen aan mijn To Read lijstje, wat natuurlijk altijd leuk is. Eigenlijk is alleen al het invullen van de vragen erg grappig en leuk om te doen.
Een leuke toevoeging van de Boekenweek!

Je kunt de test hier maken.

Heb jij de test al gedaan?

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply eline maart 12, 2015 at 14:41

  Ik ben vernoemd naar eline vere. Door dit boek kwamen mijn ouders op mijn naam.

 • Reply Fleur maart 12, 2015 at 16:43

  Oh wat leuk!
  Ik ga is kijken wat eruit komt!

 • Reply Esther maart 12, 2015 at 17:26

  Haha de boeken die er bij mij uit komen, lijken me helemaal niets. 😛 maar wel die vragen!

 • Reply beautifulday4makeup maart 12, 2015 at 17:38

  Je eerste boek staat ook in mijn lijstje 🙂

 • Reply Anne maart 12, 2015 at 17:39

  Bij mij komt er ook Eline Vere uit, en dat boek heb ik toevallig gisteren nog in mijn hand gehad om te lezen voor school, maar mijn vriendin was het er niet zo mee eens, omdat ze het te dik vond.
  Tsssss… Hoe kunnen boeken nu te dik zijn?

 • Reply Cecily maart 12, 2015 at 17:58

  Het eerste boek komt uit het realisme; om precies te zijn het naturalisme. Ik heb het boek nooit gelezen, maar dit geleerd bij literatuurgeschiedenis. Ook heb ik gehoord dat het heel erg gedetailleerd beschreven wordt en veel mensen uit deze tijd het als ‘saai’ zouden bestempelen.

 • Reply Melissa Charlotte maart 12, 2015 at 20:40

  Wat een gekke vragen. Ik heb boeken die ook niet ken, maar het is ook niet zo dat ze me aanspreken. Hmm..

 • Reply Roos maart 13, 2015 at 17:00

  Wat een leuke vragen! Ik heb ook het boek Nacht voor het feest.

 • Reply Loranne maart 14, 2015 at 21:11

  De alfabetweter is echt een geniaal boekje! Het is geen verhaal maar allemaal bedachte woorden. Bijvoorbeeld: mozeseend, een eend die niet kan zwemmen omdat het water steeds voor hem wijkt. (of zoiets) Ik vind het hilarisch, al die taalgrapjes. 🙂

 • Leave a Reply