Boekrecensies,  Teen chicks

We mailen! (Gossip girl #2) – Cecily von Ziegesar

We mailenTitel: We mailen!
Auteur: Cecily von Ziegesar
Verschenen: 2003
Pagina’s: 236
Uitgever: Gottmer
Originele titel: You Know You Love Me

Na het overweldigende succes van het eerste deel in deze verslavende serie, volgt nu deel 2: We mailen! De rijke, verwende tieners uit New York willen toegelaten worden op de beste, meest prestigieuze universiteiten van het land. Ze gooien al hun geld en charmes in de strijd om dat te bereiken. Op het liefdesvlak staat de wereld ook niet stil, en Gossip Girl houdt alles in de gaten…

Let op: dit betreft deel 2 van de Gossip Girl boekenserie. Benieuwd naar deel 1? Die lees je hier.

‘We mailen is niet een enorm diepzinnig boek, maar zeker leuk voor tussendoor!’

Nadat ik deel 1 van deze serie had gelezen begon ik meteen aan We mailen!. Ik vond het wederom een leuk boek, maar niet heel erg speciaal en het is niet verrassend. Het boek leest lekker weg en ik had hem dan ook zo uit. Het boek sluit goed aan op deel 1, het is dan ook wel fijn als je de voorgaande delen hebt gelezen om het goed te begrijpen. Ook in dit boek staat weer één ding centraal, namelijk het roddelen. En geef toe, wie houdt er niet van sappige roddels? Het is dan ook heerlijk om even in de wereld van de hoofdpersonen te duiken en mee te maken wat zij beleven, zeker omdat hun leven afspeelt in de elite van New York. Een erg diepzinnig boek is het niet, maar zeker leuk voor even tussendoor om te ontspannen en je te verliezen in de wereld die zich afspeelt in de Upper east side.

Deel 3 van deze serie heet Ik wil alleen maar alles, klik hier voor de recensie van dit boek. In totaal bevat de Gossip Girl boekenserie 12 delen.

Rating: 3/5

bol-button

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *