Wat wil ik nog lezen? - Adorable Books
Algemeen

Wat wil ik nog lezen?

sg

Net zoals vorig jaar, deed ik dit jaar weer mee met de reading challenge! Ik moest van mezelf dit jaar 45 boeken lezen, maar dan vorig jaar. En dat is ruim gelukt! Nu we bijna aan het einde van het jaar zijn heb ik toch nog wel (een hoop) boeken die ik graag zou willen uitlezen. Ik denk niet dat dit allemaal gaat lukken, dus help mee de keuze te maken!

Om te beginnen is mijn to read stapel enorm groot! Veel te groot zelfs. Ik denk dat ik bijna een heel jaar door kan lezen met deze stapel.
Toch zijn er een aantal boeken die iets hoger op mijn to read lijstje staan.

Titel: Ik ben nog niet klaar met jou
Auteur: Conny Regard
Verschenen: september 2013
Pagina’s: 271
Uitgever: Omniboek

What happens in Vegas, changes everything. Na een bliksemhuwelijk met Alex vertrekt Jasmijn door allerlei misverstanden snel weer uit zijn leven. In Parijs ontdekt ze dat ze zwanger is en krijgt een dochtertje. Na een ingrijpende gebeurtenis, laat ze haar baby bij Alex achter en vertrekt naar Amerika. Daar breekt ze door als model en doet haar uiterste best haar verleden te vergeten. Maar als ze Alex na jaren weer ziet, en hij haar om een echtscheiding vraagt, om met een ander te trouwen, beseft Jasmijn dat ze hem en hun dochter terug wil en daar alles voor over heeft!

Titel: De anderen (The Declaration #1)
Auteur: Gemma Malley
Verschenen: mei 2008
Pagina’s: 287
Uitgever: Pimento

Het is 2140. Anna woont in een tehuis voor Overtolligen. Sinds de uitvinding van een levensverlengend medicijn is er geen plaats meer voor nieuwe burgers. Anna moet nu boeten voor het egoïstische gedrag van haar ouders, omdat ze toch een kind kregen.
Op een dag komt er een nieuwe mysterieuze jongen in het tehuis. Hij vertelt Anna schokkende dingen over haar ouders en het ondergrondse verzet tegen het medicijn. Anna wil helemaal niets van hem weten, en al helemaal niet van zijn plannen om samen te vluchten. Maar uiteindelijk gaat ze twijfelen aan alles waarin ze al die jaren heeft leren geloven…

Titel: De gouden lelie (De alchemisten #2)
Auteur: Richelle Mead
Verschenen: oktober 2013
Pagina’s: 480
Uitgever: Moon

Sydney is een alchemist. Al honderden jaren lang beschermen de alchemisten de grenzen tussen de mensen en de vampieren. Maar door haar band met de vampieren Jill, Eddie en Adrian begint Sydney te twijfelen aan haar geloof in de alchemisten en haar familie. Haar loyaliteit wordt op de proef gesteld als een schokkend geheim de wereld van de vampieren uiteen lijkt te scheuren. Moet zij trouw blijven aan de principes en regels waar zij mee is opgegroeid of moet zij haar instinct vertrouwen?

Titel: De ravenjongens (The Raven Cycle #1)
Auteur:Maggie Stiefvater
Verschenen: oktober 2013
Pagina’s: 352
Uitgever: Moon

Blue Sargent komt uit een spirituele familie. Haar moeder is helderziende en kan de zielen zien van hen die gaan sterven. Blue heeft ze zelf nog nooit gezien, maar daar komt verandering in wanneer een jongen haar op een dag aanspreekt. Zijn naam is Gansey. Hij blijkt een rijke student op de lokale privéschool Aglionby te zijn. De jongens van Aglionby staan bekend als de Ravenjongens en betekenen niets dan problemen. Zolang ze zich kan herinneren heeft de spirituele familie van Blue haar verteld dat zij haar ware liefde zal vermoorden. Ze had nooit voorzien dat dit een probleem zou worden. Maar nu haar leven verweven raakt met de sinistere wereld van de Ravenjongens, is ze daar niet zo zeker meer van…

Titel: De huwelijksdeal (getrouwd met een miljonair #4)
Auteur: Jennifer Probst
Verschenen: oktober 2013
Pagina’s: 336
Uitgever: Meulenhoff Boekerij

Als er een miljoenendeal op het spel staat, doet liefde er dan nog toe? Julietta Conte is de zakelijke van vier zussen, en daarmee de enige die het familie-imperium van hun vader kan overnemen.Ze verliest zich dan ook volledig in haar carrière. Als de aantrekkelijke Sawyer Wells haar een intrigerend voorstel doet dat de familiezaak tot een groot succes kan maken, blijft Julietta op haar hoede. Sawyer lijkt op meer uit te zijn dan alleen zaken, maar het kost haar steeds meer moeite hem te weerstaan.Sawyer is vastbesloten de begeerlijke maar afstandelijke Julietta te laten ontdooien en te zien of ze inderdaad zo gepassioneerd is als hij vermoedt.

Ehm.. Ja, en dit is dan pas een greep. Maar zeker de boeken die er momenteel even bovenuit steken. Welke raden jullie aan? Of welke willen jullie erg graag zien op Adorable Books?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Lilian december 28, 2013 at 15:30

  Ik ben wel benieuwd naar Ik ben nog niet klaar met jou! Ik heb één boek van haar gelezen, en die vond ik erg leuk 🙂

 • Reply Zwartraafje december 28, 2013 at 15:52

  De onderste drie heb ik al kunnen lezen en vooral van de laatste twee heb ik erg genoten. Ik kijk er eigenlijk wel naar uit om aan het begin van het nieuwe jaar mijn afgelopen jaar in boeken te zien. Hoeveel pagina’s, hoeveel boeken, welke genres, … ik vermoed dat ik daar wel een hele blogpost mee kan vullen. 🙂

 • Reply DB december 28, 2013 at 17:08

  Ben benieuwd naar de boeken. 🙂

 • Reply Thea december 28, 2013 at 17:34

  Ik ben het meest benieuwd naar Ik ben nog niet klaar met jou, alleen de titel al….

 • Reply Dieuwke december 28, 2013 at 18:39

  oe de gouden lelie!! Ik heb deel 1 en 2 klaar liggen maar nog geen tijd voor gehad 🙁

 • Reply Sanne december 28, 2013 at 19:27

  De anderen lijkt me heel leuk, die ga ik onthouden!

 • Reply Elke december 28, 2013 at 22:27

  Heb de serie van Richelle Mead al uitgelezen in het Engels. Ze zijn zo leuk! Sydrian all the way! haha 😀

 • Reply Hesteranne december 29, 2013 at 19:58

  Zelf ben ik erg nieuwsgierig naar De Ravenjongens. Ik heb daar al zo veel goede dingen over gehoord!

 • Leave a Reply