Wat ligt er op mijn nachtkastje #1 - Adorable Books
New in, Overig

Wat ligt er op mijn nachtkastje #1

Ik heb echt een heleboel boeken die nog op mijn to read lijstje staan, maar er zijn er een paar die je altijd meteen wil lezen. Ik heb er ook een paar en die laat ik vandaag aan jullie zien.

Pandemonium – Lauren Oliver

Deze fascinerende roman zindert van het vuur van fel verzet, verboden liefde en de vonken van een revolutie die op het punt staat uit te barsten. Lena is in de Wildernis beland, zonder Alex, maar met vele anderen die hebben besloten het leven in eigen hand te nemen. Een ruig en hard leven, zonder luxe, maar met liefde.

Dit boek heb ik al sinds dat het uitkwam op mijn to read lijstje staan. Eindelijk heb ik het in mijn bezit en ben dan ook meteen begonnen. Dit boek ben ik momenteel aan het lezen en ik ben nu al helemaal hooked.

Vrees – Lauren DeStefano

In een wereld waarin vrouwen maar twintig jaar oud worden, en mannen sterven op hun vijfentwintigste, is tijd kostbaar. Rhine en Gabriel zijn ontsnapt uit het landhuis waar ze vastgehouden werden, maar belanden hierdoor in een beangstigende en sombere wereld. Ze zijn vastberaden om naar Rhine’s tweelingbroer Rowan te gaan in Manhattan, ondanks het feit dat de weg ernaartoe lang en gevaarlijk is. Daarnaast worden ze nog achternagezeten door Vaughn, Rhine’s schoonvader, die er alles aan doet om haar terug te krijgen naar het landhuis. En ondertussen tikt de tijd door.

Ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat na Verwelken. Ook dit boek wil ik al lezen sinds het uitkwam en nu ligt hij klaar om gelezen te worden!

Stad van vuur – Cassandra Clare

Clary Fray zou willen dat haar leven weer zoals vroeger was. Maar wat is normaal wanneer je een Schaduwjager bent en je plotseling wezens zoals weerwolven, elfjes en vampieren kunt zien? Clary zou dolgraag meer tijd doorbrengen met haar beste vriend, Simon, maar de Schaduwjagers willen haar niet laten gaan. Vooral haar knappe, maar vervelende broer Jace niet. Clary’s enige kans om haar verdwenen moeder te vinden is om de ontspoorde en kwaadaardige Schaduwjager Valentine te pakken te krijgen…

Alweer een tweede deel uit een serie! En wel het tweede deel uit de Kronieken van de onderwereld. Ook hier kijk ik al lang naar uit.

 

 

Natuurlijk heb ik ook nog vele andere boeken die gelezen moeten worden, maar dit is er een deel van. Waar zien jullie graag een recensie van?

 
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Daniëlle april 23, 2013 at 08:15

  Leuke boeken! Als het goed is komt Delirium vandaag bij mij binnen, ben erg benieuwd naar die serie 🙂

 • Reply Joanydvv april 23, 2013 at 15:11

  Oeh, allemaal leuke boeken 🙂

 • Reply Lies april 23, 2013 at 18:01

  Ze klinken allemaal erg leuk, ik ben benieuwd naar de recensies!

 • Reply Annelies april 23, 2013 at 19:22

  Leuke boeken!

 • Reply Mel@thedailyprophecy april 23, 2013 at 21:05

  Ik vond Delirium (geen idee wat de Nederlandse titel is.. ik lees alles in het Engels) best wel leuk, dus ik moet Pandemonium snel oppakken. Wither vond ik geweldig, dus Vrees staat zeker hoog op mijn lijst. Ik vond Stad van vuur nog wel leuk, maar het volgende deel was echt verschrikkelijk 🙁

  Veel plezier!

 • Leave a Reply