Wanna Read | in de zomervakantie - Adorable Books
Overig, Wishlist

Wanna Read | in de zomervakantie

De zomervakantie is hét moment dat ik erg veel lees. Aan het zwembad, voor ons chalet, in de auto of gewoon thuis in de tuin of in bed. Er zijn nog zoveel boeken die ik wil lezen, en die heb ik allemaal even opgeschreven. Hier is mijn lijstje met boeken die ik erg graag wil lezen in de zomervakantie.

Dear John – Nicholas Sparks: Het boek van de prachtige film ‘Dear John’. Ik ben er afgelopen week in begonnen (in het Engels) en ik vind hem erg mooi!
Firelight – Sophie Jordan:
Lisanne schreef hier al een review over, en daardoor wilde ik het ook heel graag lezen. Zo zie je maar weer: geïnspireerd wordt je door medebloggers!
Fallen – Lauren Kate:
Dit boek, Fallen, wil ik al heel lang lezen! Elke keer weer vergat ik het te reserveren bij de bibliotheek. Het genre van dit boek, fantasy, spreekt me de laatste tijd erg aan, dus ik denk dat het wel goed moet komen.
Sevenster – Alexandra Penrhyn Lowe: 
‘Jullie moeten allemaal dat boek lezen’, liet Danique V ons weten. Oke dan, ze krijgt haar zin. In de vakantie wil ik dit boek heel graag lezen.
The fame game – Lauren Conrad:
De boeken van Lauren Conrad, lekker snel en erg herkenbaar, leerde ik al kennen in de ‘L.A. Candy Serie’. Haar nieuwe boek: The fame game, lijkt me ook weer heerlijk. Echt geschikt voor aan het zwembad. Hij is nog niet in het Nederlands uit, maar misschien ga ik ook wel proberen in het Engels.
Glossy – Sally Koslow:  
Dit is volgens mij écht een heerlijke chicklit. Niet de diepzinnig, gewoon perfect.
De verbouwing – Saskia Noort:
Saskia Noort vond ik al heel leuk tijdens ‘de eetclub’, en na aanleiding van dat boek wilde ik meer. Dit boek heb ik vorige week van de bibliotheek geleend, dus daar ga ik snel in beginnen.
Spotgaai – Suzanne Collins
: Het derde deel van ‘The Hungergames’ kan natuurlijk niet in het lijstje ontbreken. Ook al heb ik gehoord dat het derde deel zeker niet de beste is, kan ik niet halverwege de geweldige serie stoppen.
PS, I love you – Cecilia Ahern:
De film vond ik prachtig, en daarom wil ik ook het boek wel een keer lezen.
Koorts – Saskia Noort:
Zelfde verhaal als met ‘de verbouwing’. Ook koorts lijkt me een geweldig boek.
Saffierblauw – Kerstin Gier
: Het is alweer een hele tijd geleden dat ik het eerste deel van deze serie las. Het eerste boek heb ik toen wel met heel veel plezier gelezen, dus is het wel een keer tijd voor deel 2.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply DJ juni 4, 2012 at 09:10

  Leuke boeken!
  Je hebt btw de verkeerde cover van fallen gebruikt. Dit is de cover van deel 3.5, als ik me niet vergis, genaamd fallen in love. Het boek dat jij wilt lezen is deel 1, genaamd fallen.

  • Reply admin juni 5, 2012 at 19:32

   Oo, dankjewel voor het zeggen 😉 ik wist het niet.. Ik kan het helaas niet veranderen.

 • Reply Stefanie juni 5, 2012 at 19:49

  Ik heb hier ook een hele stapel liggen. De zomervakantie is inderdaad het ideale moment om te lezen! 🙂

 • Leave a Reply