Netflix,  TV-series

Waarom er een vervolg moet komen op Gilmore Girls: A year in the life

In een relatief korte tijd keek ik alle 7 seizoenen van Gilmore Girls. Ik begon daar pas dit jaar mee en ik had dus het geluk dat ik daarna meteen Gilmore Girls: A Year in the Life kon kijken. En ik vind dat er nóg een seizoen moet komen, want ik kan nog lang geen afscheid nemen van de Gilmore Girls. 

Let op: spoiler alert!

Bijna tien jaar moesten we (ik niet, ik keek alles lekker achter elkaar door) wachten op een vervolg van Gilmore Girls. Seizoen 7 stopte in 2007 en ik kan me voorstellen dat iedereen toen behoorlijk in een zwart gat belandde. Maar in 2016 was daar ineens de terugkeer met Gilmore Girls A Year in the Life met vier afleveringen van anderhalf uur. In Stars Hollow, waar niks is veranderd. Al zijn sommige personages wel heel wat ouder geworden (Miss Patty!).

Mijn eerste gedachte na het zien van de laatste aflevering van A Year in the Life: de makers van Gilmore Girls kunnen ons toch niet zo achterlaten? In de laatste aflevering van A year in the life komen we erachter dat Rory wel heel bijzonder nieuws heeft: ze is zwanger! En dan eindigt het seizoen abrupt. Ze laten hier dus ruimte over voor een volgend seizoen en ik hoop écht dat die er komt. Netflix hint dat er een vervolg komt met een tweet, maar er is nog niks officieel bevestigd. Laten we hopen dat er een vervolg komt, want dit kan het einde toch niet zijn?

via GIPHY

Rory heeft haar leven niet zo op de rit. Ze heeft 3 verschillende telefoons en niks gaat zoals gepland. Totaal niet wat we gewend zijn van Rory. Ook in haar liefdesleven gaat het niet bepaald soepel. Ze heeft een relatie met Paul, maar vergeet steeds dat hij bestaat, en ondertussen ziet ze Logan nog steeds, maar hij gaat trouwen met een ander. Nooo! Dat mag niet gebeuren. Jess en Dean komen ook nog voorbij in A year in the life. Ze moet toch eindigen met een van deze drie mannen? Dat kan toch niet anders? Mijn voorkeur gaat uit naar Logan, mocht je dat nog niet doorhebben.

via GIPHY

Ik steek alvast kaarsjes aan en mijn duimen draaien constant, want please Netflix, maak dat tweede seizoen van A Year in the Life! Dan maak je mij (samen met heel veel anderen, dat weet ik zeker) heel blij! Toch? We kunnen echt nog geen afscheid nemen van de Gilmore Girls, Emily, Sookie, Michel, Luke, Paris en Lane.

Foto: Netflix.

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

3 Comments

  • Sanne

    Ik denk eigenlijk dat er geen vervolg zal komen, hoe graag ik het ook zou willen. Amy Sherman Palladino had dit einde altijd al voor ogen, maar was niet betrokken bij het einde van seizoen 7. Nu heeft ze het nu alsnog zo kunnen doen.
    Maar laten we hopen dat ze inziet dat de fans dit niet aankunnen, haha!

  • Anne - Ditisanne.nl

    Spannend! Ik zit inmiddels in het laatste seizoen van de gewone Gilmore Girls-serie en kan dus ook de ‘A Year in a Life’-serie er gelijk achteraan kijken. Ideaal… 🙂
    Het is wel een beetje dubbel: aan de ene kant zit ik elk vrij uurtje achter de tv om verder te kijken, maar aan de andere kant wil ik niet dat de serie afgelopen is. Een lang vervolg zou dus perfect zijn! 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.