Vurig Armentrout
Boekrecensies,  New Adult

Vurig (IJskoud #2) – Jennifer L. Armentrout

Vorige week las ik Vurig van Jennifer L. Armentrout uit, het vervolg op IJskoud. Het eerste deel had ik niet gelezen, maar Vurig is ook heel goed op zich zelf te lezen. Lees de recensie hier op Adorable Books!

Waar gaat Vurig over?

Als Vurig van Jennifer L. Armentrout een lijflied had, was het Katy Perry’s ‘Firework’: Baby you’re a firework, come on, show ’em what you’re worth. Het kost hoofdpersoon Andrea veel moeite om zichzelf te laten zien. Ze zit met zichzelf in de knoop en kan zich niet ten volle geven aan het leven. Tanner – een vriend die haar meer dan leuk vindt – wil haar redden, maar uiteindelijk kan Andrea alleen zichzelf redden. Vurig is een verhaal over kracht, doorzettingsvermogen en vooral liefde. En o ja: dit zijn inderdaad dé Andrea en Tanner uit IJskoud!

Andrea worstelt met zichzelf en heeft moeite om zichzelf te zijn. Tanner is knap en stoer en komt erachter dat hij Andrea toch wel meer dan leuk vindt. Als Andrea en Tanner samen met Kyler en Sydney naar een vakantiehuisje gaan, springt de vonk echt over. Maar ze willen allebei niet echt toegeven aan hun gevoelens, daar zijn ze te koppig voor. De aantrekkingskracht tussen Andrea en Tanner is duidelijk te voelen.

In het boek gaat het ook steeds over het probleem van Andrea. Je weet steeds niet wat het is, maar aan het eind van het verhaal wordt dit dan toch duidelijk. Hierdoor zit er toch nog enige spanning in het boek, omdat er als het ware een ‘geheim’ blootgesteld moet worden. Voor de rest blijft het verhaal redelijk op de oppervlakte, maar er is wel geprobeerd om er diepgang in te krijgen. Dat vind ik zelf niet helemaal geslaagd, omdat het te geforceerd is. Het moest geen liefdesroman worden, maar een boek waarin de hoofdpersonen grote problemen hebben.

“Vurig is een spannend verhaal afgewisseld met sexy scènes.”

Ik heb al een aantal boeken gelezen van Jennifer Armentrout, waaronder de Wacht op Mij-serie. Door deze boeken raasde ik heen. De schrijfstel van Armentrout was heel fijn en de verhalen spannend, afwisselend met sexy scènes. Eerlijk is eerlijk? Ik heb misschien al te veel van deze sexy verhalen gelezen, waardoor het allemaal niet heel spannend meer blijft. Desalniettemin is het boek wel erg vermakelijk en vlot geschreven. Een perfect boek voor tussendoor!

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer L. Armentrout.

VurigTitel:Vurig
Auteur: Jennifer L. Armentrout
Verschenen: Augustus 2016
Pagina’s: 288
Uitgever: Zomer & Keuning

bol-button

Rating: 3/5

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *