Winnen

GESLOTEN: Vul enquête in & Win een exemplaar naar keuze van De bijzondere kinderen

 

winactie enquete

Een mysterieus eiland. Een verlaten weeshuis. Een vreemde verzameling bizarre foto’s. Als kind had Jacob een speciale band met zijn grootvader, die hem bizarre verhalen vertelde over zijn jeugd en die een collectie vreemde foto’s van bijzondere kinderen bezat. Na het tragische verlies van zijn grootvader reist de zestienjarige Jacob naar een afgelegen eiland in Wales, waar hij de ruïnes ontdekt van een verlaten tehuis voor kinderen. Wanneer Jacob de verlaten kamers van het tehuis verkent, blijkt dat de kinderen van het tehuis meer dan alleen bijzonder waren. Misschien waren ze wel gevaarlijk. Misschien was er een goede reden om hen geïsoleerd op het eiland te laten wonen. En misschien zijn ze nog steeds in leven …

Wil jij graag één van deze exemplaren hierboven winnen? Dan is er maar een klein dingetje dat jij hiervoor hoeft te doen. Wij mogen namelijk twee winnaars uitkiezen!

Lydia mag namens Clavis Uitgeverij deze prachtige boeken ter beschikking stellen!
Het enige wat wij van jou vragen is of je deze enquête in zou willen vullen.
Het gaat over hoeveel jongeren lezen, het internetgebruik en welke informatie jij graag zou willen krijgen van bijvoorbeeld een uitgever. Daarom is het van belang dat je niet ouder dan 19 jaar bent. Helaas zijn de oudere dus uitgesloten voor deze winactie.

Wat vragen wij van je?
– Vul de enquête in en vul aan het einde je e-mail adres en naam in
– Laat hieronder een reactie achter dat je mee doet! Gebruik hierbij dezelfde naam en e-mailadres als in de enquête!
– Laat in de reactie achter welke van de boeken jij graag zou willen (deel 1 of deel 2!)

Jullie kunnen meedoen tot en met 10 april 2014. Veel succes!

Wij bedanken Uitgeverij Clavis voor het sponsoren van deze winactie!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

30 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.