Vul enquête in en win! - Adorable Books
Overig

Vul enquête in en win!

Adorable Books enquête 2013
Een jaar geleden namen wij een enquête bij jullie af. Nu, een jaar verder, gaan we weer hetzelfde doen! We zijn erg benieuwd welke dingen er zijn veranderd. Daarom vragen wij jullie nu hetzelfde te doen. Natuurlijk valt er ook iets bij te winnen!

De enquête gaat onder andere over jullie zelf. Wie zijn jullie? Waarom bezoeken jullie Adorable Books? Ook vragen wij wat jullie het leukst vinden aan Adorable Books, en stellen we vragen over jullie social media gebruik. En als laatste nog de plus en minpunten. Hierdoor kunnen wij weer aan AB werken, en zijn jullie meer tevreden over ons!

Win!
Onder aan de enquête kan je je e-mailadres invullen. Als je deze invult maak je automatisch kans op het boek “lieve ik” van Petra Kruijt!

Tien jaar na hun havo-examen krijgen Polly en Hanneke een brief van zichzelf. Ze komen erachter dat ze niet alleen elkaar uit het oog zijn verloren, maar ook hun eigen dromen.

Polly woont in een flat die binnenkort gesloopt wordt. Hanneke werkt al jaren voor dezelfde baas, in een baan die haar geen enkele uitdaging meer biedt. Na het lezen van haar brief besluit Polly contact op te nemen met haar vroegere beste vriendin. Ze weet Hanneke over te halen om hun jeugddroom alsnog waar te maken: de vroegere vriendinnen worden tien jaar na dato zakenpartners in hun eigen modezaak. Maar met mode en kleding alleen ben je er natuurlijk niet…

De enquête kan je hier invullen

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Kelly oktober 12, 2013 at 12:14

  Ik ga hem invulen! 🙂

 • Reply Wendy oktober 12, 2013 at 13:41

  Heb hem ingevuld! 🙂

 • Reply Swaen oktober 12, 2013 at 13:46

  Ik heb hem voor je ingevuld!

 • Reply Lilian oktober 12, 2013 at 13:47

  Ik vul de enquete wel in, maar zonder emailadres want dit boek heb ik al! Wel erg leuk overigens 😉

 • Reply Mel@thedailyprophecy oktober 12, 2013 at 14:20

  Ingevuld! Ik hoef het boek niet te winnen, maar ik help graag 😀

 • Reply Irene @ Ice Queen's Bookshelf november 1, 2013 at 19:11

  Ingevuld!

 • Leave a Reply

  Social Media  Follow on Bloglovin