Volgorde van The Summer I Turned Pretty serie
Boeken

Volgorde van The Summer I Turned Pretty serie van Jenny Han

Ben jij na het zien van The Summer I Turned Pretty  ook zo enthousiast en wil je de boeken nu ook lezen? Goed nieuws: de serie is gebaseerd op drie boeken, dus je hoeft je niet te vervelen. In dit artikel lees je de volgorde van The Summer I Turned Pretty serie, geschreven door de Amerikaanse auteur Jenny Han.

Laatste update: november 2022

Volgorde van de The Summer I Turned Pretty serie

De The Summer I Turned Pretty boeken zijn onderdeel van een trilogie. Het is het meest handig als je de serie in de juiste volgorde leest – zo klopt alles chronologisch. In het Nederlands heet de serie ‘Zomer-trilogie’.

  1. De zomer waarin alles veranderde. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Een zomer zonder jou. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Zomer voor altijd. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Zomer trilogie over?

Belly Conklin leeft van zomer naar zomer. Alles wat goed en magisch is, gebeurt van juni tot augustus. De winter is slechts een periode waarin Belly de weken aftelt tot de volgende zomervakantie, omdat ze dan niet in het strandhuis, niet bij Susannah, en het allerbelangrijkste, niet bij Jeremiah en Conrad kan zijn. Twee jongens die Belly al kent sinds haar allereerste zomervakantie. Het zijn haar beste vrienden, haar jeugdliefdes en alles daartussenin.

Dan is Belly bijna zestien en breekt die ene zomervakantie aan, die ene prachtige en tegelijkertijd vreselijke zomervakantie, waarin alles verandert. De zomer waardoor Belly’s leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Jenny Han heeft inmiddels meerdere boeken geschreven die verfilmd zijn. Zo schreef ze de Aan alle jongens van wie ik hield serie, die op Netflix te zien is. Haar boeken gaan als warme broodjes over de toonbank. De Zomer-trilogie is de eerste serie die Jenny Han schreef en deze is als serie te zien op Amazon Prime. Bekijk hier alle boeken van Jenny Han.

Heb jij de Zomer trilogie al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *