Hof van doorns en rozen
Boeken

Volgorde van Hof van doorns en rozen serie van Sarah J. Maas

Sarah J. Maas is een ontzettend populaire auteur en met haar serie Hof van doorns en rozen scoort ze goed. Ondanks dat nog niet alle boeken in de reeks zijn verschenen, hebben we wel alvast alle boeken op een rij gezet zodat je de serie in de juiste volgorde hebt. Handig voor het lezen van de serie!

De volgorde van de Hof van doorns en rozen serie

1. Hof van doorns en rozen. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

2. Hof van mist en woede. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

3. Hof van vleugels en verwoesting. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

3.1 Hof van ijs en sterren. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com. (let op: dit is een novelle)

3.2 Als het goed is, verschijnt er in 2020 nog een novelle. Deze naam is (nog) niet bekend.

4. Er komt een vierde deel, dat hopelijk in 2020 zal verschijnen! In het Engels heet dit boek A ​Court of Silver Flames.

Ook zal er, als het goed is, nog een deel 5 en deel 6 verschijnen. Daar wordt later meer over bekend gemaakt! Zodra wij meer informatie hebben, vullen we het artikel aan.

 Waar gaat de Hof van doorns en rozen serie over?

Het bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen. Wanneer ze een hert ziet dat opgejaagd wordt door een wolf kan ze de verleiding niet weerstaan om te vechten voor de prooi. Maar om te winnen moet ze de wolf doden en daarop staat een prijs. Niet veel later verschijnt er een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn.

Heb jij de serie al gelezen en wat is jouw favoriete boek van Sarah J. Maas?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Fonneke Van de Klundert februari 4, 2021 at 15:22

  L.s. Ik heb de eerste 4 delen van het hof van doorns en rozen, een dik jaar geleden, gelezen. Het is duidelijk nog niet afgesloten en in 2020 zouden er meer delen verschijnen of ??? Kunt u er wat meer over vertellen?

  • Reply Danique V. februari 8, 2021 at 19:23

   Klopt Fonneke! We gaan het artikel updaten. Deel 4 komt binnenkort uit, je kunt hem al pre-orderen 🙂 Hier is de link: http://bit.ly/3cS5KZK

  Leave a Reply

  Social Media  Follow on Bloglovin