Hof van doorns en rozen
Boeken

Volgorde van Hof van doorns en rozen serie van Sarah J. Maas

Sarah J. Maas is een ontzettend populaire auteur en met haar serie Hof van doorns en rozen scoort ze goed. In dit artikel staat de volgorde van Hof van doorns en rozen serie, zodat je in één oogopslag kunt zien welke boeken je kunt lezen in de serie.

Laatste update: november 2022

De volgorde van de Hof van doorns en rozen serie

Hieronder staan de boeken van de Hof van doorns en rozen serie op volgorde. Je kunt de serie het beste op volgorde lezen, zodat alle gebeurtenissen chronologisch plaatsvinden.

1. Hof van doorns en rozen. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
2. Hof van mist en woede. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3. Hof van vleugels en verwoesting. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3.1 Hof van ijs en sterren. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
4. Hof van Zilveren Vlammen. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com. 

Het nieuwste boek van de Hof van doorns en rozen

De serie bevat nu 5 boeken, waarvan één kort verhaal. Het nieuwste boek van de Hof van doorns en rozen is het boek Hof van zilveren vlammen. Dit is boek 4. De Hof van doorns en rozen serie is nog niet compleet: er komen nog twee delen uit. Zodra hier meer over bekend is, wordt het artikel geüpdatet.

 Waar gaat de Hof van doorns en rozen serie over?

Het bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen. Wanneer ze een hert ziet dat opgejaagd wordt door een wolf kan ze de verleiding niet weerstaan om te vechten voor de prooi. Maar om te winnen moet ze de wolf doden en daarop staat een prijs. Niet veel later verschijnt er een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn.

Over Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger haar entree op FictionPress. Inmiddels is ze een New York Times-bestsellerauteur wiens series in 35 talen worden uitgegeven en wereldwijd een miljoenenpubliek hebben.

Ze heeft verschillende series geschreven die ieder heel goed worden ontvangen.

Heb jij de serie al gelezen en wat is jouw favoriete boek van Sarah J. Maas?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.