Volgorde van de zeven zussen
Boeken

Volgorde van De zeven zussen-serie

De zeven zussen, in welke volgorde lees je die nou eigenlijk? Een vraag die ik best vaak gesteld heb gekregen. Om me heen is iedereen massaal aan het lezen geslagen, super leuk natuurlijk! In dit artikel lees je meer over de volgorde van de zeven zussen serie. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen in deze serie.

Laatste update: januari 2024

Wat is de volgorde van de zeven zussen serie?

Regelmatig krijgen wij de vraag: wat is de volgorde van de zeven zussen? Met in totaal acht boeken die zijn verschenen kan het verwarrend zijn in welke volgorde je de boeken van Lucinda Riley moet lezen. In het overzicht hieronder hebben wij de serie op volgorde gelezen. Wij adviseren je om de boeken op volgorde te lezen.

Volgorde van De zeven zussen serie

1. De zeven zussen. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

2. Storm. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

3. Schaduw. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

4. Parel. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

5. Maan. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

6. Zon. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

7. De zevende zus. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

8. Atlas: Het verhaal van Pa Salt. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat De zeven zussen-serie over?

Deel één van De zeven zussen is verschenen in 2017 en heeft lange tijd in de bestseller 60 gestaan. De boeken zijn geschreven door de Britse auteur Lucinda Riley, die nog veel meer boeken heeft geschreven, die allemaal in het Nederlands verschijnen. De serie komt in 2023 ten einde, dan verschijnt het boek Atlas. Dit is deel 8.

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?
De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

In ieder boek gaat het over een andere zus, wat natuurlijk super leuk is om te lezen! Op het moment van schrijven zijn er 7 boeken verschenen, Lucinda Riley was met deel 8 bezig. Tijdens het schrijven van deel 8 overleed Lucinda Riley, waardoor het leek alsof de serie niet ten einde kwam. Deel 8 is afgeschreven door de zoon van Lucinda Riley.

Wat moet ik lezen na De zeven zussen?

Heb je De zeven zussen serie uit en weet je niet wat je nu moet lezen? Wij herkennen het gevoel heel erg: het voelt net alsof je in een zwart gat valt na het leven van zo’n goede serie. We hebben een handig artikel voor je gemaakt: Auteurs zoals Lucinda Riley.

Vond je dit een leuk artikel om te lezen? Wellicht zijn deze artikelen ook wat voor jou!

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.