Volgorde van De zeven zussen-serie van Lucinda Riley
Volgorde van de zeven zussen

Volgorde van De zeven zussen-serie

De zeven zussen, in welke volgorde lees je die nou eigenlijk? Een vraag die ik best vaak gesteld heb gekregen. Om me heen is iedereen massaal aan het lezen geslagen, super leuk natuurlijk! Ik zet de volgorde van De zeven zussen-serie voor je op een rij.

Allereerst iets meer over De zeven zussen-serie. Deel één verscheen in 2017 in de boekhandels en staat meer dan een volledig jaar in de Bestseller 60 lijst. De boeken zijn geschreven door de Britse auteur Lucinda Riley, die nog veel meer boeken heeft geschreven, die allemaal in het Nederlands verschijnen.

Waar gaat De zeven zussen-serie over?

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?
De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

In ieder boek gaat het over een andere zus, wat natuurlijk super leuk is om te lezen! Op het moment van schrijven zijn er 5 boeken verschenen, deel 6 staat gepland om in het Nederlands te verschijnen op 18 februari 2020 (onder voorbehoud). Ook zal er nog een laatste deel komen, deel 7. Helaas moeten we daar nog aardig lang op wachten.

Volgorde van de zeven zussen

Volgorde van De zeven zussen

1. De zeven zussen

2. Storm

3. Schaduw

4. Parel

5. Maan

6. Zon, verschijnt op 18-02-2020

Heb jij De zeven zussen-serie al gelezen?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Recensie: De zeven zussen, geschreven door Lucinda Riley januari 3, 2020 at 13:13

    […] Lees ook: in deze volgorde lees je De zeven zussen-reeks. […]

  • Leave a Reply