Volgorde van de zeven zussen
Boeken

Volgorde van De zeven zussen-serie

De zeven zussen, in welke volgorde lees je die nou eigenlijk? Een vraag die ik best vaak gesteld heb gekregen. Om me heen is iedereen massaal aan het lezen geslagen, super leuk natuurlijk! Ik zet de volgorde van De zeven zussen-serie voor je op een rij.

Allereerst iets meer over De zeven zussen-serie. Deel één verscheen in 2017 in de boekhandels en heeft lange tijd in de bestseller 60 gestaan. De boeken zijn geschreven door de Britse auteur Lucinda Riley, die nog veel meer boeken heeft geschreven, die allemaal in het Nederlands verschijnen. De serie komt als het goed is in 2023 ten einde, dan verschijnt het boek Atlas.

Waar gaat De zeven zussen-serie over?

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?
De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

In ieder boek gaat het over een andere zus, wat natuurlijk super leuk is om te lezen! Op het moment van schrijven zijn er 7 boeken verschenen, Lucinda Riley was met deel 8 bezig. Deel 8 wordt geschreven door de zoon van Lucinda Riley, Harry. Zo komt de serie toch nog ten einde.

Volgorde van de Zeven zussen artikel

Volgorde van De zeven zussen

Volgorde van De zeven zussen

1. De zeven zussen. Klik hier om het boek te bestellen.

2. Storm. Klik hier om het boek te bestellen.

3. Schaduw. Klik hier om het boek te bestellen.

4. Parel. Klik hier om het boek te bestellen.

5. Maan. Klik hier om het boek te bestellen.

6. Zon. Klik hier om het boek te bestellen.

7. De zevende zusKlik hier om het boek te bestellen.

8. Atlas: Het verhaal van Pa Salt. Klik hier om het boek te bestellen.

Klik hier voor de recensies van de boeken van Lucinda Riley.

Heb jij De zeven zussen-serie al gelezen?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Recensie: De zeven zussen, geschreven door Lucinda Riley januari 3, 2020 at 13:13

  […] Lees ook: in deze volgorde lees je De zeven zussen-reeks. […]

  • Reply A.T.B Otgens Jenny . september 6, 2020 at 19:04

   Jammer dat nog niet precies de datum bekent is wanneer het laatste deel uitkomt van de zeven zussen. Maar zal in ieder geval het goed in de gaten houden wanneer het uitkomt.

   Heb onder het lezen dikwijls gedacht deze verhalen reeks van de zeven zussen, daar moesten ze nu ook eens een film over maken dat zou prachtig zijn als je van de hoofdpersonen ook een beeld zou hebben, en ook hun fam uit het verleden zou ik graag een gezicht van zien. Zou aan de tv gekluisterd zitten, en vol spanning zitten, net als die boeken.

 • Reply Leuke boeken voor de zomervakantie juli 17, 2020 at 06:00

  […] Klik hier om De Zeven Zussen te bestellen op Bol.com Bekijk hier het overzicht van de volgorde van alle delen van de Zeven Zussen van Lucinda Riley […]

 • Reply Korting op De Zeven Zussen van Lucinda Riley op Bol.com - Adorable Books juli 23, 2020 at 14:03

  […] Wil je weten wat de volgorde is van de serie is? Klik hier om de volgorde van de Zeven Zussen serie te bekijken.  […]

 • Reply Deze 6 boeken tot 15 euro zijn het lezen waard november 6, 2020 at 06:00

  […] De Zeven Zussen #1 – Lucinda Riley € 12,99 Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de glamour van de jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen? Bestel het boek hier. […]

 • Reply Zeven zussen 7: alles over De zevende zus geschreven door Lucinda Riley december 3, 2020 at 15:20

  […] Wil je weten in welke volgorde je De zeven zussen leest? Hier vertellen we je de juiste volgorde! […]

 • Reply Trienke brouwer mei 30, 2022 at 08:11

  Wil graag alle titels zo kan ik zien welke ik mis .heb er veel maar niet alus .Mijn dank

 • Leave a Reply