Volgorde van de White Rabbit Chronicles van Gena Showalter
Boeken

Volgorde van de White Rabbit Chronicles van Gena Showalter

Wist je dat de White Rabbit Chronicles bestaat uit vier delen? Deze populaire young adult serie zit vol met zombies. Wij vertellen je in welke volgorde je de White Rabbit Chronicles van Gena Showalter leest.

Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat de White Rabbit Chronicles over?

Als iemand tegen Alice had gezegd dat haar hele leven binnen een seconde totaal zou veranderen, dan zou ze hard hebben gelachen. Toch was er niet meer voor nodig. Eén seconde. Eén keer met je ogen knipperen, één keer ademhalen, één hartslag, en alles wat ze kende, iedereen van wie ze hield, was verdwenen. Haar vader had gelijk. De monsters bestaan echt.

En nu is ze haar hele familie kwijt. Zogenaamd door een auto-ongeluk, maar zij weet wel beter. De zombies hebben haar ouders en zusje vermoord. En hun moordlust kent geen grenzen. Om uit handen te blijven van die griezels, moet Alice leren hoe ze tegen ze moet vechten. En hiervoor moet ze haar leven toevertrouwen aan de grootste bad boy van school, Cole Holland…

Volgorde van de White Rabbit Chronicles serie

  1. Alice in Zombieland. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  2. Door de zombiespiegel. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  3. Hartenkoningin. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  4. Zombie party. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.

Over de White Rabbit Chronicles serie

In 2012 verscheen het boek Alice in Zombieland, dat heel goed ontvangen werd. In 2015 verscheen het laatste deel in de serie genaamd Zombie party. De serie draait dus volledig om zombies: daar moet je van houden. Het kan ook zijn dat het niks voor jou is. De serie heeft best veel associaties met Alice in Wonderland (qua namen), maar in principe komt er niks voor in de boeken in de stijl van Alice in Wonderland. Laat je dus vooral niet voor de gek houden door de naam!

Informatie over Gena Showalter

Gena Showalter is bestsellerauteur en heeft meer dan 70 boeken geschreven, waaronder de Lords of the Underwold serie, de Gods of War serie, de White Rabbit Chronicles en de Forest of Good and Evil serie. Ze woont in Oklahoma City met haar familie, honden en katten.

Heb jij de White Rabbit Chronicles van Gena Showalter al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *