Volgorde van De vrouwen van Oxford serie van Evie Dunmore
Boeken

Volgorde van De vrouwen van Oxford serie van Evie Dunmore

De vrouwen van Oxford is een serie geschreven door Evie Dunmore. De serie bestaat uit drie delen en is perfect voor fans van de serie Bridgerton. Lees hier de volgorde van De vrouwen van Oxford serie van Evie Dunmore.

Laatste update: 25 juli 2022

Volgorde van De vrouwen van Oxford serie

  1. De hertog op zijn knieën (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De charmante schurk (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De ruige heer (2022). Nog niet verschenen. Reserveer bij Bol.com.

Waar gaat De vrouwen van Oxford serie over?

Engeland, 1879. De briljante maar straatarme Annabelle, dochter van een plattelandsdominee, moet als een van de eerste vrouwelijke studenten haar plek zien te vinden binnen de universiteit van Oxford. In ruil voor haar beurs is ze verplicht de onlangs opgerichte beweging voor vrouwenkiesrecht te steunen.

Haar opdracht: mannen met invloed rekruteren om hun zaak te verdedigen. Haar doelwit: Sebastian Devereux, de koude en berekenende hertog van Montgomery. Haar uitdaging: niet toegeven aan de onmiskenbare aantrekkingskracht van deze man, die voor alles staat waar zij tegen is…

De boeken van Evie Dunmore zijn vergelijkbaar met de Bridgerton-serie van Julia Quinn. Haar boeken zijn geïnspireerd door haar passie voor Engeland en zijn daarnaast romantisch met vrouwelijke pioniers in de hoofdrol. Daarnaast zijn haar boeken geïnspireerd op de Victoriaanse tijd.

Heb jij De vrouwen van Oxford boeken al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.