Volgorde van De vrouwen van de Leeuwenhof boeken
Boeken

Volgorde van De vrouwen van de Leeuwenhof boeken van Corina Bomann

Heb jij De vrouwen van Leeuwenhof reeks al  op je leeslijst gezet? De serie is erg populair. Momenteel bevat de serie 3 boeken en wij vertellen je de juiste volgorde van De vrouwen van de Leeuwenhof serie van Corina Bomann! Klik snel verder.

Laatste update: 15 juli 2022

Volgorde van De vrouwen van de Leeuwenhof boeken

De vrouwen van de leeuwenhof serie bestaat uit drie delen. De serie is inmiddels afgerond: er komen geen nieuwe boeken meer.

  1. Agneta’s erfenis. Klik hier om het boek te bestellen.
  2. Mathilda’s geheim. Klik hier om het boek te bestellen.
  3. Solveigs belofte. Klik hier om het boek te bestellen.

Waar gaan De vrouwen van de Leeuwenhof boeken over?

Het is 1913 en Agneta heeft afstand genomen van haar machtige familie om een vrij leven te leiden als student aan de kunstacademie in Stockholm – met de charmante Michael aan haar zijde. Dan ontvangt ze een telegram waardoor haar leven op zijn kop wordt gezet: ze wordt gesommeerd terug te keren naar landgoed de Leeuwenhof om daar de stoeterij van haar familie te gaan beheren. Daarmee worden haar een adellijke titel en een leven vol luxe op een presenteerblaadje aangeboden, maar was dat niet juist het leven waaraan ze wilde ontsnappen? Kiest Agneta ervoor de familietraditie in stand te houden en haar adellijke plichten op zich te nemen, of wint haar verlangen naar vrijheid en echte liefde?

De boeken van de Duitse auteur Corina Bomann staan al een tijdje in de Bestseller 60. Het eerste boek Agneta’s Erfenis, verscheen in het Nederlands in februari 2020. De serie bestaat uit drie delen en is afgerond. Deel 3 verscheen in het Nederlands in 2021. Veel mensen bestempelen Corina Bomann als ‘de nieuwe Lucinda Riley’.  Heb jij De zeven zussen gelezen? Dan is deze serie wellicht wat voor jou! De serie vindt plaats in Zweden, op een prachtig landhuis, en speelt af in het verleden.

Heb jij de boeken van Corina Bomann ook al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.