Volgorde van de Twilight boeken van Stephenie Meyer
Boeken

Volgorde van de Twilight boeken van Stephenie Meyer

Wil jij de Twilight boeken lezen maar weet je niet in welke volgorde? Geen zorgen, wij vertellen je de volgorde van de Twilight boeken van Stephenie Meyer!

Laatste update: 15 juli 2022

Volgorde van de Twilight boeken

1. Twilight – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
2. Nieuwe maan – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3. Eclips – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3.5 Het korte tweede leven van Bree Tanner – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
4. Morgenrood – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
5. Midnight sun – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Leven & dood (omkeerboek: Twilight met een man als hoofdpersoon en normale Twilight editie) – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

De Twilight saga is inmiddels afgerond: er komen geen nieuwe delen meer. Het laatst verschenen boek is het boek Midnight Sun, dat verscheen in 2021.

Waar gaat de Twilight serie over?

Als Bella Swan naar het regenachtige Forks verhuist en de mysterieuze en aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet, neemt haar leven een spannende wending.
Edward, met zijn krijtwitte huid, gouden ogen en betoverende stem, is zowel onweerstaanbaar als ongenaakbaar. Tot nu toe heeft hij zijn ware identiteit verborgen weten te houden, maar Bella is vastbesloten achter zijn geheim te komen. Wat Bella zich niet realiseert, is dat ze haar leven en dat van anderen in gevaar brengt naarmate ze hem beter leert kennen.

Twilight is al een tijd geleden verschenen. De serie is verfilmd in een vijfdelige filmreeks met onder meer Kristen Stewart en Robert Pattinson in de hoofdrol. Midnight Sun is het laatste boek dat is verschenen en dat boek kwam uit in 2020. Boek 1 tot en met 4 worden verteld vanuit het perspectief van Bella, Midnight Sun wordt verteld vanuit het perspectief van Edward. Er zijn geruchten dat er nog een nieuw deel komt vanuit het perspectief van Alice, maar of dat zo is… Dat is afwachten!

Er zijn ook nog twee losse boeken in de reeks verschenen: het korte tweede leven van Bree Tanner. Dat verhaal gaat, zoals de naam al zegt, over Bree Tanner die vampier wordt. Leven & dood is het jubileumboek, dat verschenen is toen Twilight 15 jaar bestond. Dat is een omkeerboek: Twilight geschreven met een man als hoofdpersoon en aan de andere kant heb je het normale Twilight boek.

Heb jij de Twilight serie van Stephenie Meyer al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.