Volgorde van de Touching Juliette serie van Tahereh Mafi 1
Boeken

Volgorde van de Touching Juliette serie van Tahereh Mafi

Heb je de Touching Juliette serie van Tahereh Mafi op je leeslijst maar weet je de volgorde niet? De serie bestaat uit 10 boeken. Wij vertellen je de volgorde van de Touching Juliette serie!

Waar gaat de Touching Juliette serie over?

Niemand weet waarom de aanraking van Juliette dodelijk is, maar Het Herstel heeft grootse plannen met haar. Ze willen haar gebruiken als wapen in hun strijd voor een alleenheerschappij. Maar Juliette heeft haar eigen plannen. Ze vindt voor het eerst in haar leven de kracht om terug te vechten, en om aan een toekomst te denken met de jongen van wie ze dacht dat ze hem voor altijd kwijt was.

Volgorde van de Touching Juliette serie

1. Vrees me – Klik hier om het boek te bestellen.
1.5 Verwoest me – Klik hier om het boek te bestellen.
2. Breek me – Klik hier om het boek te bestellen.
2.5 Versplinter me – Klik hier om het boek te bestellen.
3. Vertrouw me – Klik hier om het boek te bestellen.
4. Heel me – Klik hier om het boek te bestellen.
4.5 Schaduw me – Klik hier om het boek te bestellen.
5. Weersta me – Klik hier om het boek te bestellen.
5.5 Onthul me – Klik hier om het boek te bestellen.
6. Verbeeld me – Klik hier om het boek te bestellen.

Volgorde van de Touching Juliette serie van Tahereh Mafi 1

De Touching Juliette serie van Tahereh Mafi zou oorspronkelijk maar uit 3 boeken bestaan. De serie was erg populair en het verhaal was nog helemaal niet klaar, dus Tahereh Mafi besloot om door te schrijven. Inmiddels zijn er 6 boeken verschenen en 4 tussenboeken. Van de tussenboeken zijn er een aantal als e-book verschenen. Je hebt dus genoeg te lezen als je van plan bent om deze serie te gaan lezen! Verbeeld me is het laatste deel in de serie, maar of het écht klaar is… Dat is maar de vraag!

Heb jij de Touching Juliette serie van Tahereh Mafi al op je leeslijst gezet?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply