Volgorde van de Talon Saga
Boeken

Volgorde van de Talon Saga van Julie Kagawa

Heb je zin in een heerlijk fantasyverhaal over draken? Dan is de Talon Saga echt iets voor jou. Wij vertellen je de volgorde van de Talon Saga van Julie Kagawa.


Laatste update: november 2022

Waar gaat de Talon Saga over?

Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St.-Joris de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon.

Ember en haar broer Dante zijn jonge draken die voor het eerst worden losgelaten in de mensenmaatschappij. Eén zomer lang mogen ze als gewone tieners van hun relatieve vrijheid genieten vóór Talon beslist over hun toekomst. Broer en zus vermaken zich uitstekend met vrienden aan het strand, maar vooral de opstandige Ember wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Een van haar nieuwe vrienden is de knappe, serieuze Garret, van wie ze zeer menselijke kriebels in haar buik krijgt. Wat ze niet weet, is dat Garret is opgevoed met maar één doel: hij moet draken die zich verborgen houden tussen de mensen opsporen en vernietigen…

Volgorde van de Talon Saga

  1. Pupil – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Rebel – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Jager – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Strijder – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Inferno – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

De  Talon Saga bevat vijf boeken.  Het laatste verhaal verscheen in 2018. Er zal geen nieuw deel meer verschijnen. De serie is een echte fantasyserie vol met draken. De Amerikaanse auteur Julie Kagawa schreef al eerder de Iron Fey serie en de Blood of Eden serie. Al haar boeken zijn fantasyverhalen en iedere keer komt ze weer met een ander type fantasy. Zo speelt de Iron Fey serie in een magische wereld af en de Blood of Eden serie draait om vampieren.

Over Julie Kagawa

Julie Kagawa is geboren in Sacramento, Californie in Amerika. Toen ze 9 jaar oud was is ze verhuisd naar Hawaii, waar ze veel tijd bij de oceaan heeft besteedt. Julie Kagawa heeft in veel boekhandels gewerkt om haar huur te kunnen betalen. Later is ze gestart met het trainen van dieren. Ze heeft jarenlang als een professionele hondentrainer gewerkt totdat ze haar eerste boek verkocht en daarna full-time is gaan schrijven. Op dit moment woont ze in Louisville samen met haar man, twee katten en een hond.

Heb jij de Talon Saga serie van Julie Kagawa al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *