Volgorde van de Talon Saga
Boeken

Volgorde van de Talon Saga van Julie Kagawa

Heb je zin in een heerlijk fantasyverhaal over draken? Dan is de Talon Saga echt iets voor jou. Wij vertellen je de volgorde van de Talon Saga van Julie Kagawa.

Waar gaat de Talon Saga over?

Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St.-Joris de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon.

Ember en haar broer Dante zijn jonge draken die voor het eerst worden losgelaten in de mensenmaatschappij. Eén zomer lang mogen ze als gewone tieners van hun relatieve vrijheid genieten vóór Talon beslist over hun toekomst. Broer en zus vermaken zich uitstekend met vrienden aan het strand, maar vooral de opstandige Ember wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Een van haar nieuwe vrienden is de knappe, serieuze Garret, van wie ze zeer menselijke kriebels in haar buik krijgt. Wat ze niet weet, is dat Garret is opgevoed met maar één doel: hij moet draken die zich verborgen houden tussen de mensen opsporen en vernietigen…

Volgorde van de Talon Saga

  1. Pupil – Klik hier om het boek te bestellen.
  2. Rebel – Klik hier om het boek te bestellen.
  3. Jager – Klik hier om het boek te bestellen.
  4. Strijder – Klik hier om het boek te bestellen.
  5. Inferno – Klik hier om het boek te bestellen.

De  Talon Saga bevat vijf boeken.  Het laatste verhaal verscheen in 2018. De serie is een echte fantasyserie vol met draken. De Amerikaanse auteur Julie Kagawa schreef al eerder de Iron Fey serie en de Blood of Eden serie. Al haar boeken zijn fantasyverhalen en iedere keer komt ze weer met een ander type fantasy. Zo speelt de Iron Fey serie in een magische wereld af en de Blood of Eden serie draait om vampieren.

Heb jij de Talon Saga van Julie Kagawa al op je leeslijst gezet?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Social MediaFollow on Bloglovin