stouter
Boeken

Volgorde van de Stouter serie van Christina Lauren

De Stouter serie van Christina Lauren, in welke volgorde lees je die nu eigenlijk? Hier vind je de volgorde van de Stouter serie van Christina Lauren.

Laatste update: november 2022

Volgorde van de Stouter serie

1. Ondenkbaar. Klik hier om te bestellen op Bol.com
2. Onverwacht. Klik hier om te bestellen op Bol.com
3. Ongebonden. Klik hier om te bestellen op Bol.com
4. Onbetrouwbaar. Klik hier om te bestellen op Bol.com
5. Ongedwongen & Ongezien. Klik hier om te bestellen op Bol.com
6. Onafscheidelijk & Onbereikbaar. Klik hier om te bestellen op Bol.com
7. Onbezorgd & Onbepaald. Klik hier om te bestellen op Bol.com

Waar gaat de Stouter serie van Christina Lauren over?

Chloe Mills is slim, hardwerkend en bijna in het bezit van een MBA. Eigenlijk heeft ze maar een probleem: haar baas Bennett Ryan. Hij is lastig, brutaal en totaal onweerstaanbaar. Bennett weet niet wat hem overkomt. Zijn nieuwe assistente is aantrekkelijk, onschuldig uitdagend – en totaal frustrerend. Tegen beter weten in ontstaat er een zinderende kantoorverhouding tussen Bennett en Chloe…

Christina Lauren bestaat uit het schrijversduo Christina Hobbs en Lauren Billings. Zij leerden elkaar kennen via het schrijven van fanfiction online en schrijven sindsdien samen. Bekijk hier alle boeken van Christina Lauren. 

Laatste boek uit de Stouter serie

Het laatste boek uit de Stouter serie van Christina Lauren is Onbezorgd & Onbepaald. In Nederland zijn er 7 delen. In het Engels zijn er 10 delen. Waarschijnlijk zullen deze laatste drie delen ook nog vertaald worden. Als er nieuwe boeken zijn in deze serie, zullen we het artikel updaten.

Heb jij de Stouter serie van Christina Lauren al gelezen? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.