Volgorde van de Spiegelpassante serie
Boeken

Volgorde van de Spiegelpassante serie

Ben je van plan om de Spiegelpassante serie te lezen van Christelle Dabos, maar weet je niet wat de juiste volgorde is? Geen zorgen: in dit artikel lees je de juiste volgorde van de Spiegelpassante serie van Christelle Dabos! Zo zie je in één oogopslag precies welke boeken je kunt lezen!

Laatste update: 20 september 2022

Volgorde van De spiegelpassante serie

  1. De ijzige verloofde (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De vermisten van Maneschijn (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Het geheugen van Babel (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. De storm van de echo’s (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat De spiegelpassante serie over?

Treed binnen in een fabelachtig universum van zwevende arken en familieclans vol intriganten… Ophelia, een eigenzinnig buitenbeentje en onbegrepen genie, heeft unieke gaven: ze kan door spiegels reizen en ze kan met haar handen de geschiedenis van voorwerpen lezen. Ze leidt een rustig bestaan op de ark Anima. Tot ze onverwachts wordt uitgehuwelijkt aan Thorn, een introvert maar invloedrijk lid van de Drakenclan. Ophelia is gedwongen haar verloofde te volgen naar de Hemelburcht op de ijzige ark Pool, waar niemand te vertrouwen is. Daar ontdekt ze dat ze een pion is in een politiek spel dat niet alleen verschrikkelijke gevolgen heeft voor haar eigen leven, maar ook voor haar geliefde ark Anima.

Informatie over Christelle Dabos

Christelle Dabos (1980) is een Franse auteur die na haar studie naar België is verhuisd. Ze begon in 2007 met schrijven, toen ze ziek werd en aan bed gekluisterd was. Ze won met haar debuut de Gallimard Jeunesse-RTL-Télérama First Novel Competition en de Grand Prix de l’Imaginaire. Ze is uitgegroeid tot een van de populairste YA-schrijvers in Frankrijk. Ze schreef de Spiegelpassante serie, die bestaat uit vier boeken.

Hoeveel boeken heb jij al gelezen van Christelle Dabos?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *