Volgorde van de Sneeuw als As serie van Sara Raasch
Boeken

Volgorde van de Sneeuw als As serie van Sara Raasch

Als je van plan bent om de Sneeuw als As serie van Sara Raasch te lezen, is het best handig te weten in welke volgorde je de boeken nu leest. Wij vertellen je de volgorde van de Sneeuw als As serie. Lees snel verder om er achter te komen hoe je deze serie precies moet lezen.

Laatste update: 15 juli 2022

Volgorde van de Sneeuw als As serie

De Sneeuw als as serie is inmiddels afgrond en helemaal verschenen. Het laatste deel is Bevroren nacht.

  1. Sneeuw als as. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  2. IJs als vuur. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Bevroren nacht. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Sneeuw als As serie over?

Zestien jaar geleden werd het koninkrijk Winter onder de voet gelopen door de kwaadaardige koning Angra. De Winterianen werden tot slaaf gemaakt en hun magie werd hun afgenomen. Alle hoop is nu gevestigd op de acht mensen die wisten te ontsnappen en sindsdien op de vlucht zijn. Meira was nog maar een baby toen Winter werd aangevallen en kent alleen het leven als vluchteling. De Winterianen zijn vastbesloten om hun rijk ooit terug te veroveren en ondernemen daarvoor gevaarlijke verkenningstochten, waarbij Meira tot haar frustratie nooit mee mag. Dus wanneer ze iets opvangt over een antiek medaillon dat Winter zijn magie kan teruggeven, besluit ze er stiekem achteraan te gaan om zichzelf te bewijzen.

Meer informatie over Sara Raasch

Sara Raasch (1989) komt uit Amerika en zij schreef de Sneeuw als as-serie. De serie werd heel populair en in het Nederlands zijn de drie boeken uitgegeven. In het Engels heeft zij nog meer boeken geschreven in andere series. Of deze boeken naar het Nederlands vertaald zullen worden, is helaas onbekend. Vooralsnog zijn alleen de boeken uit de Sneeuw als as-serie vertaald naar het Nederlands.

Heb jij de Sneeuw als As serie van Sara Raasch al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.