volgorde shopaholic boeken
Boeken

Volgorde van de Shopaholic boeken van Sophie Kinsella

De Shopaholic serie van Sophie Kinsella, in welke volgorde lees je die nu eigenlijk? Het eerste boek van Shopaholic kwam al in 2009 uit en inmiddels zijn er negen delen verschenen. Wij zetten de volgorde van de Shopaholic boeken voor je op een rijtje.

Laatste update: 15 juli 2022

Volgorde van de Shopaholic boeken

De shopaholic boeken kun je het beste in volgorde van verschijning lezen. Zo lees je precies wat het hoofdpersoon heeft meegemaakt en loopt het niet door elkaar heen. In totaal zijn er 9 boeken verschenen die je kunt lezen.

  1. Shopaholic! Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Shopaholic! in alle staten. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Shopaholic! zegt ja. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Shopalicious! Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Shopaholic & baby. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  6. Mini Shopaholic. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com. 
  7. Shopaholic naar de sterren. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  8. Shopaholic grijpt in. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  9. Christmas Shopaholic. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Shopaholic over?

Rebecca Bloomwood is journaliste bij een tijdschrift waarin ze mensen adviseert hoe ze slim met hun geld om moeten gaan. In haar vrije tijd gaat ze het liefst winkelen, voor haar dé oplossing voor al haar problemen. Ze weet dat ze ermee op moet houden. Rebecca doet écht haar best om haar uitgaven te beperken, maar tevergeefs. De schulden stapelen zich in hoog tempo op, evenals de dreigbrieven van haar bank. Ondanks haar groeiende paniekgevoel blijft ze optimistisch en verzint steeds ingewikkeldere, fantastische verhalen om uit de problemen te komen. In haar geheime droomwereld ziet ze zichzelf de staatsloterij winnen, of blijkt de bank een vergissing te hebben gemaakt waardoor al haar problemen in één keer opgelost worden… Maar de werkelijkheid is anders!

Meer informatie over Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is het pseudoniem van Madeleine Wickham. Ze is de bekende auteur van de Shopaholic reeks. Ook schreef ze nog wat losse boeken.

Kinsella studeerde muziek aan Oxford, maar toen ze in de bar optrok met Filosofie studenten dacht ze: dit wil ik. Ze veranderde haar studie naar Filosofie, Politiek en Economie. Ze startte haar carriere als lerares en financieel journalist. Inmiddels werkt ze fulltime als auteur. Ze woont in het Britse Surrey en woont met haar man en vijf kinderen.

Heb jij de Shopaholic boeken al gelezen? 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *