Volgorde van De selectie serie van Kiera Cass
Boeken

Volgorde van De selectie serie van Kiera Cass

Wil jij De selectie serie lezen maar weet je niet wat de volgorde is? Stop met zoeken: wij vertellen je de volgorde van De selectie serie van Kiera Cass. Klik snel verder!

Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat de De selectie over?

Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins Maxon.
America Singer vindt het echter een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten voor een strijd om een kroon die ze niet wil. Ze moet in een paleis wonen dat continu wordt aangevallen door rebellen. Dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles. America realiseert zich dat het leven waar ze altijd van gedroomd had in het niet valt bij de toekomst die ze nooit voor mogelijk had gehouden.

Volgorde van de De selectie

1. De selectie. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
2. De elite. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
3. De one. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
4. De prinses. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
5. De kroon. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.

De Selectie Novelles
1. Lang & gelukkig. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
2. De prins & De lijfwacht. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
3. De koningin & De favoriet. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.

Volgorde van De selectie serie van Kiera Cass

Over de Selectie serie van Kiera Cass

De selectie serie begon als een trilogie maar bleek zo razendpopulair dat er al snel meer boeken verschenen. De Selectie-serie is een 5-delige serie. Er komt geen zesde deel uit. De eerste die boeken zijn vanuit America’s perspectief en de laatste twee zijn vanuit haar dochter Eadlyn’s perspectief. In 2020 is er bekend gemaakt dat de streamingdienst Netflix het eerste deel van deze serie gaat verfilmen! Het is nog niet bekend wanneer The Selection op Netflix verschijnt.

Informatie over Kiera Cass

Kiera Cass (1981) is de schrijfster van de succesvolle Young Adult Selection-serie. Kiera Cass groeide op in South Carolina en studeerde geschiedenis aan de Radford Universiteit. Ze woont nu met haar man, zoon en dochter in Virginia. Haar eerste boek bracht zij in eigen beheer uit. In 2016 verscheen haar debuut, The Siren, opnieuw, ditmaal bij haar uitgeverij.

Heb jij de De selectie serie van Kiera Cass al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.