Royals serie
Boeken

Volgorde van de Royals boeken van Erin Watt

Ben jij bekend met de Royals boeken van Erin Watt? Een geweldige serie over de mysterieuze Royal familie. Maar in welke volgorde lees je de boeken eigenlijk? Er zijn 6 boeken in deze boekenserie. In dit artikel staat de volgorde van de Royals serie, zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen en wat de juiste volgorde is.

Laatste update: november 2022

De volgorde van de Royals serie van Erin Watt

In totaal bevat de serie nu 6 delen. Het deel dat als laatste is verschenen is het boek Gevaar. Hieronder zijn alle boeken voor je op volgorde gezet. Het is handig om de serie op volgorde te lezen, zodat het verhaal goed loopt.

1. Verleiding. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
2. Verraad. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3. Geheimen. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
4. Hartstocht. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
5. Verlangen. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com. 
6. Gevaar. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van de Royals serie

De Royals serie is ten einde gekomen met het boek Gevaar. Dit is tevens het nieuwste boek van de Royals serie. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Royals serie over?

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen. Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. Ella besluit op Callum’s landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

De boeken uit de serie zijn een echte aanrader om te lezen. Je kunt flink vooruit omdat er zoveel boeken zijn verschenen. Een echte serie om te bingen. Lees hier alle recensies van de Royals serie. 

Over Erin Watt

Erin Watt bestaat uit het schrijversduo Jen Frederick en Elle Kennedy, die een passie voor schrijven en mooie boeken delen. Deze gedeelde interesse heeft geleid tot de succesvolle serie De Royals.

Heb jij alle delen uit de Royals serie van Erin Watt gelezen?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.