van de Rönning & Stilton serie van Cilla & Rolf Börjlind
Boeken

Volgorde van de Rönning & Stilton-serie van Cilla & Rolf Börjlind

Wil jij graag de Rönning & Stilton-serie van Cilla & Rolf Börjlind lezen maar weet je niet in welke volgorde? Wij helpen je op weg. Hier lees je wat de juiste volgorde.


Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat de Rönning & Stilton-serie over?

1987. Op het strand van Nordkoster wordt bij vollemaan een gruwelijke moord gepleegd op een jonge vrouw. Rechercheur Tom Stilton heeft amper aanknopingspunten. Niet alleen is de identiteit van het slachtoffer onbekend, ook lijkt er geen motief te zijn en is er geen spoor van de dader. Uiteindelijk blijft de zaak onopgelost. Stilton is er zo door aangedaan dat hij volledig instort.
Drieëntwintig jaar later schrikt een reeks brute moorden op daklozen de inwoners van Stockholm op. De slachtoffers worden zodanig mishandeld dat ze aan hun verwondingen overlijden. De aanvallen worden gefilmd en de beelden worden op YouTube geplaatst.
Olivia Rönning zit in haar tweede jaar van de politieopleiding, een studiekeuze die wellicht geïnspireerd is door haar vader, wijlen inspecteur Arne Rönning. Voor haar studie moet ze een onopgeloste zaak bestuderen uit de politiearchieven. Olivia kiest de strandmoord van 1987, begint te graven en zit algauw tot haar nek in de zaak. Maar om verder te komen, moet ze Tom Stilton vinden. Die lijkt echter van de aardbodem verdwenen…


Volgorde van de Rönning & Stilton-serie

1. Springvloed. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com
2. De derde stem. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com
3. Zwarte dageraad. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com
4. Wiegelied. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com
5. Koudvuur. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com
6. Bevroren goud. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com

Over Cilla en Rolf Börjlind
Börjlind is lid van de Zweedse Dramatikerförbundet en begon zich toe te leggen op het schrijven van scenario’s van televiseseries en -films, vanaf 1995 samen met zijn echtgenote Cilla Börjlind.
In 2012 brachten Cilla en Rolf Börjlind hun eerste misdaadroman Springfloden (Springvloed) uit met Olivia Rönning en Tom Stilton in de hoofdrollen, gevolgd door nog meer misdaadromans met hetzelfde duo. In 2016 werd het eerste boek omgezet in de tiendelige gelijknamige televisieserie en in 2018 volgde een tweede seizoen van tien afleveringen, deze maal gebaseerd op het tweede boek Den tredje rösten (De derde stem).

Lees meer thrillers.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *