Volgorde van de Rokesby's serie
Boeken

Volgorde van de Rokesby’s serie van Julia Quinn

In dit artikel lees je de juiste volgorde van de Rokesby’s serie van Julia Quinn. De Rokesby’s serie speelt zich in dezelfde wereld als de Bridgerton serie af. Wij vertellen je er meer over!

Laatste update: november 2022

Volgorde van de Rokesby’s serie

  1. De onuitstaanbare erfgenaam. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Een officier en een heer. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Haar rots in de branding. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Een onverstandig huwelijk. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 

Waar gaat de Rokesby’s serie over?

Vóór de Bridgertons waren er de Rokesby’s – een heerlijke nieuwe wegdroomserie over de buren van de Bridgertons, in de late achttiende eeuw. De Bridgertons en de Rokeby’s zijn al lange tijd buren en goed bevriend. Zou er tussen hun kinderen meer kunnen opbloeien dan alleen vriendschap?

Billie Bridgerton zal ongetwijfeld een Rokesby trouwen, daar is iedereen het over eens. De vraag is alleen: welke? De Bridgertons en Rokesby’s zijn al decennialang buren en goed bevriend. Al in hun kindertijd waren Billie Bridgerton en de broertjes Edward en Andrew Rokesby onafscheidelijk. Eigenlijk is er maar één broer die Billie echt niet kan uitstaan…

George Rokesby is de oudste van de Rokesby-kinderen en erfgenaam van het graafschap, maar hij is ook arrogant, irritant en bepaald niet gecharmeerd van Billie – en dat is wederzijds. Maar wat als de enige persoon die je niet kunt verdragen degene blijkt te zijn die je niet kunt missen?

Verschil Rokesby’s en Bridgerton

De Rokesby’s zijn de buren van Bridgertons. Deze serie speelt zich alleen af in de achttiende eeuw – dus je gaat terug in de tijd. Je kunt de series los van elkaar lezen: voor elkaar of na elkaar. Dat maakt niets uit. Doordat de series zich in andere tijdperken afspelen merk je daar weinig van.

Het laatste deel uit de Rokesby’s serie

Het laatste deel dat in deze serie verschenen is, is deel 4: Een onverstandig huwelijk. Dit boek verschijnt in januari 2023. Dit is het laatste deel in de Rokesby’s serie van Julia Quinn.

Heb jij de Rokesby’s serie van Julia Quinn al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.