camilla grebe
Boeken

Volgorde van de Peter Lindgren/Hanne Lagerlind serie van Camilla Grebe

Als je van plan bent om de Peter Lindgren/Hanne Lagerlind serie van Camilla Grebe te lezen, kan het handig zijn om te weten in welke volgorde je de boeken leest. Wij hebben de serie op volgorde gezet, zodat het lezen een stuk makkelijker wordt. Zo lees je de serie altijd in de juiste volgorde!

Laatste update: november 2022

Volgorde van de Peter Lindgren/Hanne Lagerlind serie boeken

  1. De minnares. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Dagboek van mijn verdwijning. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  3. In slaap gevangen. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  4. De Schimmenjager. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Iedereen liegt. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com. 

Waar gaat de Peter Lindgren/Hanne Lagerlind serie over?

Emma Bohman ontmoet in de winkel waar ze werkt de charmante Jesper Orre. Ze raakt tot over haar oren verliefd, maar de zakenman staat er op dat hun relatie geheim blijft en ze belooft niemand over hun verhouding te vertellen. Twee maanden later wordt in de hal van een riante villa het lichaam van een vrouw gevonden, zonder hoofd. De eigenaar van het huis is spoorloos verdwenen en de identiteit van de vrouw is een raadsel. Het onderzoek naar de onthoofde vrouw dreigt al snel vast te lopen, maar dan ontdekt inspecteur Peter Lindgren dat de zaak opvallende gelijkenissen vertoont met een onopgeloste moord van tien jaar geleden… Het tweede deel gaat over een ander onderzoek, maar Peter Lindgren en Hanne Lagerlind spelen wel de hoofdrollen.

Het laatste boek uit de Peter Lindgren/Hanne Lagerlind serie

Ben je benieuwd naar het laatste boek uit deze serie van Camilla Grebe? Het laatste deel is in september van 2022 verschenen en heet Iedereen liegt. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Deze thriller gaat over een gezin in verval. Maria Foukara leidt een gelukkig leven met haar zoon, en sinds kort met haar geweldige nieuwe liefde Samir en zijn tienerdochter Yasmin. Als op een koude decembernacht Yasmin ineens spoorloos verdwijnt, denkt de politie in eerste instantie aan zelfmoord.

Klik hier om alle recensies te lezen van de Peter Lindgren/Hanne Lagerlind serie. 

Heb jij deze boeken van Camilla Grebe al gelezen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply