Boeken

Volgorde van de Moordgids voor lieve meisjes-serie van Holly Jackson

Ben je van plan om de Moordgids voor lieve meisjes-serie van Holly Jackson te lezen? De serie bestaat uit drie boeken. In dit artikel vertellen wij je de volgorde van de Moordgids voor lieve meisjes-serie. Lees snel verder om achter de volgorde te komen!

Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat Moordgids voor lieve meisjes serie over?

Iedereen in Little Kilton kent het verhaal: de knappe en populaire eindexamenscholiere Andie Bell werd door haar vriendje Sal Singh vermoord, waarna hij zelfmoord pleegde.
Zelfs vijf jaar later ziet Pippa Fitz-Amobi nog de impact die de zaak op het dorp heeft gehad. Pip heeft zich altijd afgevraagd wat er nu precies is gebeurd. Wanneer ze de zaak kiest als onderwerp voor haar profielwerkstuk, komen er al snel geheimen boven die iemand liever verborgen had willen houden. Het lijkt wel alsof diegene haar tegenwerkt – zou de echte moordenaar nog leven?

Volgorde van de Moordgids voor lieve meisjes serie

  1. Moordgids voor lieve meisjes (2020). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Lief meisje, kwaad bloed (2021). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Zo goed als dood (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Holly Jackson

Holly Jackson (1992) is een auteur van voornamelijk jeugdboeken en young adult boeken. Ze komt uit Groot-Brittannië en woont momenteel in Londen. Met de Moordgids voor lieve meisjes-serie heeft ze inmiddels allerlei nominaties binnengesleept van belangrijke prijzen: Shortlist for the YA Book Prize 2020 en 2021, Barnes and Noble Best Books of the Year (2020) en Goodreads Choice Award Nominee for YA Fiction (2020). 

Ook heeft ze met haar boeken van de Moordgids voor lieve meisjes-serie in meerdere bestsellerlijsten gestaan.

Heb jij de boeken van de Moordgids voor lieve meisjes-serie van Holly Jackson al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *