Volgorde van de Millennium serie van Stieg Larsson en David Lagercrantz 2
Boeken

Volgorde van de Millennium serie van Stieg Larsson en David Lagercrantz

Ben je van plan om de Millennium serie van Stieg Larsson en David Lagercrantz te lezen? Hier lees je de volgorde van de Millennium serie. Handig om vooraf te checken welke boeken allemaal zijn uitgegeven in de reeks en in welke volgorde je de boeken moet lezen. Lees snel verder!


Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat Millennium serie over?

Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages én ze is een hacker van wereldklasse.
Mikael wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige Harriët Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost en inmiddels verjaard. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikael zich hier nog eens op stort. Met hulp van Lisbeth Salander stuit Mikael op een spoor dat rechtstreeks naar een zeer duister en bloedig familiegeheim voert.

Volgorde van de Millennium serie van Stieg Larsson en David Lagercrantz 2

Volgorde van de Millennium serie van Stieg Larsson

1. Mannen die vrouwen haten. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
2. De vrouw die met vuur speelde. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3. Gerechtigheid. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
4. Wat ons niet zal doden. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
5. De man die zijn schaduw zocht. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
6. Zij die moet sterven. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Meer informatie over de Millennium serie

De eerste drie boeken in de Millennium serie zijn geschreven door de Zweedse auteur Stieg Larsson. Met zijn trilogie behaalde hij een enorme populariteit. De boeken werden zelfs verfilmd. Stieg Larsson overleed echter voordat de boeken werden uitgegeven. David Lagercrantz maakte vervolgens de serie af en schreef boeken 4, 5 en 6. In augustus 2019 verscheen het zesde en laatste deel: Zij die moet sterven.

De boeken zijn ook verfilmd. Eerst zijn de boeken verfilmd in het Zweeds, vervolgens zijn ze ook nog verfilmd in het Engels.

Heb jij de boeken van de Millennium serie al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.