Volgorde van de Magisterium boeken van Cassandra Clare en Holly Black
Boeken

Volgorde van de Magisterium serie van Cassandra Clare en Holly Black

Wil jij graag de Magisterium serie van Cassandra Clare en Holly Black lezen maar weet je niet in welke volgorde? Wij helpen je op weg. Hier lees je wat de juiste volgorde van de Magisterium serie is. Lees snel verder!


Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat de Magisterium serie over?

De meeste kinderen zouden er alles voor overhebben om mee te doen aan de IJzerproef. Callum Hunt niet. Al zijn hele leven heeft zijn vader hem gewaarschuwd voor magie. Als Callum slaagt voor de IJzerproef, wordt hij toegelaten tot het sinistere Magisterium, dat kinderen opleidt tot machtige tovenaars. Dus doet hij zijn best te falen. Maar het Magisterium lijkt een duistere connectie met zijn verleden én zijn toekomst te hebben, en de IJzerproef is slechts het begin van alle grote uitdagingen die Callum te wachten staan…

Volgorde van de Magisterium serie

  1. De IJzerproef – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
  2. De Koperen Vuist – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
  3. De Bronzen Sleutel – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
  4. Het Zilveren Masker – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
  5. De Gouden Toren – Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com

De Magisterium serie is geschreven door de bekende fantasy auteurs Cassandra Clare en Holly Black. Zij kennen elkaar al een hele tijd: de twee auteurs zijn al ruime tijd vriendinnen. Beste vriendinnen zelfs. Daardoor was het schrijven van de serie heel prettig. Ze waren het snel met elkaar eens tijdens het schrijven. Het idee van Magisterium kwam bij Holly vandaan, dat ze bij Cassandra pitchte. Uiteindelijk werd de serie zo’n succes dat er vijf delen zijn verschenen. Natuurlijk schreven de auteurs ook nog talloze andere boeken naast de serie vanuit henzelf, waaronder De kronieken van de onderwereld (Cassandra Clare).

Heb jij de Magisterium serie van Cassandra Clare en Holly Black al op je leeslijst gezet?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *