Volgorde van de Lux serie van Jennifer Armentrout
Boeken

Volgorde van de Lux serie van Jennifer L. Armentrout

De Lux serie van Jennifer L. Armentrout, in welke volgorde lees je die nu eigenlijk? De Lux serie bevat 6 boeken. Wij vertellen je in welke volgorde je de Lux serie van Jennifer L. Armentrout moet lezen. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen.

Laatste update: 15 juli 2022

Volgorde van de Lux serie

Hieronder staat de Lux serie op volgorde. De Lux serie bestaat uit vijf delen en een novelle, die je het beste op volgorde kunt lezen, zoals ze hieronder staan. De serie is compleet en er zullen geen nieuwe delen meer verschijnen.

0.5 Shadows. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
1. Obsidian. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
2. Onyx. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
3. Opal. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
4. Origin. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
5. Opposition. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Lux serie over?

In ‘Obsidian’, het eerste deel van de fantasyserie ‘Lux’ van Jennifer L. Armentrout, maakt Katy kennis met haar nieuwe buurman Daemon. Deze buitengewoon aantrekkelijke jongen blijkt helaas vreselijk arrogant te zijn, en ze kunnen het totaal niet met elkaar vinden. Dan wordt Katy aangevallen door een vreemde en stopt Daemon de tijd door met zijn hand te zwaaien. Daemon is namelijk een alien en het is niet Katy die wordt aangevallen, maar Daemon zelf. Dit eerste deel van Jennifer L. Armentrouts ‘Lux’-serie is zo goed dat je meteen verder wilt met deel 2, ‘Onyx’.

Volgorde van de Lux serie van Jennifer Armentrout

De Lux serie is zeker iets voor jou als je gek bent op young adult en fantasy. Die twee genres komen hier perfect samen. De boeken zijn enorm verslavend en voor je het weet heb je de hele serie alweer uitgelezen!

Jennifer L. Armentrout heeft een hoop boeken gelezen. Van new adult tot young adult en fantasyboeken. Ze heeft ook onder het pseudoniem J. Lynn geschreven.

Heb jij de Lux serie van Jennifer L. Armentrout al op je leeslijst gezet?

One Comment

  • Irene

    Deze staan al jaren op mijn lijstje om te lezen maar ben er nog steeds niet aan toe gekomen. Ik vind het ergens ook een beetje spannend, ik ben niet zo heel erg van verhalen met Aliens

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.