Boeken

Volgorde van de Loriënkronieken van Pittacus Lore

De Loriënkronieken serie van Pittacus Lore, in welke volgorde lees je die nu eigenlijk? De Loriënkronieken serie bestaat uit 9 delen. Hier lees je de volgorde van de Loriënkronieken!


Laatste update: november 2022

Waar gaan de Loriënkronieken over?

De Mogadoren hebben de Aarde veroverd. Hun ruimteslagschepen werpen een schaduw over onze dichtstbevolkte steden en geen land ter wereld durft de strijd aan te gaan. De enigen die de Mogadoren nog in de weg staan zijn de Gardes, maar zonder een eigen leger kunnen die de strijd niet winnen.
Nu vormen de Gardes een team met de Amerikaanse krijgsmacht, maar dat is misschien niet genoeg. Ze hebben versterking nodig en die hebben ze gevonden: tot hun verbazing blijken jongeren van over de hele wereld, zoals John Smiths boezemvriend Sam, Erfgaven te hebben ontwikkeld. En dus moeten John en de zijnen de Mogadoren voor zijn, want anders zullen die deze jongeren inzetten voor hun eigen, sinistere plan.
Maar na alles wat de Mogadoren John hebben afgenomen – zijn thuis, zijn familie, zijn vrienden en zijn grote liefde – rijst de vraag of hij nog meer mensenlevens in gevaar moet brengen. Niet alleen heeft hij niets meer te verliezen, hij heeft bovendien ontdekt dat hem een nieuwe, ongelooflijke Erfgave geschonken is waarmee hij zichzelf kan transformeren tot het ultieme wapen.

volgorde van de Loriënkronieken
volgorde van de Loriënkronieken

Volgorde van de Loriënkronieken

1. Ik ben Nummer Vier  Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
2. De kracht van Zes Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3. De opkomst van Negen Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
4. De val van Vijf  Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
5. De wraak van Zeven  Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
6. Het lot van Tien  Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
7. Op leven en dood Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

volgorde van de Loriënkronieken

Volgorde van de De kleine kronieken van Loriën

1. De erfgaven Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
2. De legenden Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Over Pittacus Lore

The Lorien Legacies (De Loriënkronieken) zijn geschreven door Pittacus Lore. Hij is een van de tien Ouderlingen van de planeet Loriën, hier ver vandaan. Lore is duizenden jaren oud. Hoewel iedereen op de planeet Loriën gaven heeft, hebben deze gaven niet kunnen voorkomen dat hun planeet is verwoest. Iedereen is toen omgekomen. Enkel negen kinderen en hun beschermers hebben weten te ontsnappen. De Negen zijn naar de aarde gevlucht, maar helaas zijn degenen die Loriën verwoestten hen gevolgd naar de aarde om op hen te jagen. Drie van de negen kinderen zijn al vermoord. De eerste in Maleisië, de tweede in Engeland en nummer drie in Kenia. De overgebleven zes kinderen zijn nu naar elkaar op zoek om voor eens en altijd met de vijand af te rekenen. De oorlog van de Loriën is naar de aarde gekomen en zal hier gewonnen of verloren worden.
Pittacus Lore vertelt het verhaal van de Negen, met als doel dat hetgeen wat hen is overkomen, ons niet zal overkomen. Lore is op zoek naar de Negen, om hen samen te brengen zodat ze sterker staan tegenover de vijand. Het is niet bekend waar Lore zich momenteel bevindt: hij zou overal kunnen zijn. Lore is het pseudoniem van James Frey en Jobie Hughes, die samenwerken aan deze serie.

Heb jij deze serie al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *