Volgorde van de Lockwood & Co serie
Boeken

Volgorde van de Lockwood & Co serie van Jonathan Stroud

Ben je van plan om de Lockwood & Co serie van Jonathan Stroud te lezen? De serie wordt verfilmd en is razendpopulair. De tv-serie zal in 2023 op Netflix verschijnen. In dit artikel lees je de volgorde van de Lockwood & Co serie. Zo weet je precies welke boeken je allemaal kunt lezen!

Laatste update: november 2022

Volgorde van de Lockwood & Co serie

  1. De schreeuwende wenteltrap. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De fluisterende schedel. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De jongen met de lege ogen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. De vlammende geest. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Het lege graf. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Lockwood & Co serie over?

Overdag is er niets aan de hand. ’s Nachts komen kwade geesten tevoorschijn… Het kleinste, meest ongeorganiseerde, maar zonder twijfel allerbeste bureau dat op geesten jaagt is Lockwood & Co. Medewerkers: de charismatische eigenaar Anthony Lockwood, boekenwurm George Cubbins en nieuwkomer Lucy Carlyle. De drie staan voor hun moeilijkste klus tot nu toe. Het beruchte landgoed Combe Carey Hall moet geestvrij worden gemaakt. Geen van de vorige geestenjagers is ooit teruggekeerd. Anthony, Lucy en George moeten al hun talenten inzetten om te strijden tegen de geest van de Schreeuwende Wenteltrap en… om in leven te blijven.

Toen Jonathan Stoud nog een kind was, was hij al gefascineerd door fantasyverhalen. Op jonge leeftijd begon hij met schrijven en ook in zijn loopbaan als redacteur hield hij zich bezig met schrijfwerk. Uiteindelijk besloot hij boeken te schrijven, waarbij de Lockwood & Co-serie ontzettend populair bleek.

Heb jij de Lockwood & Co serie al gelezen of gezien?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.