Volgorde van De kleuren van schoonheid serie
Boeken

Volgorde van De kleuren van schoonheid serie van Corina Bomann

Als je van plan bent om De kleuren van schoonheid serie van Corina Bomann te lezen, kan het handig zijn om te weten in welke volgorde je de boeken leest. Wij hebben de serie op volgorde gezet, zodat het lezen een stuk makkelijker wordt. Zo lees je de serie altijd in de juiste volgorde!

Laatste update: januari 2024

Volgorde van De kleuren van schoonheid serie

De serie bestaat uit drie boeken: Sophia’s hoop, Sophia’s wens en Sophia’s triomf. Het laatste boek is verschenen in 2022. De kleuren van schoonheid serie bestaat uit 3 delen en is dus een trilogie. Er komen geen nieuwe boeken meer bij.

  1. Sophia’s hoop (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Sophia’s wens (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Sophia’s triomf (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaan De kleuren van schoonheid boeken over?

Berlijn, 1926. Het leven van de twintigjarige Sophia Krohn bevindt zich op een dieptepunt. Haar eerste liefde eindigde in een schandaal, haar vader heeft in zijn woede gezegd dat ze hem niet meer onder ogen mag komen en ze kan het zich niet veroorloven om verder te studeren.

Gedesillusioneerd en met haar dromen in puin vlucht Sophia naar Parijs. Daar krijgt ze tegen al haar verwachtingen in een baan bij een groot cosmetica-imperium. Maar met succes komen ook persoonlijke offers: haar baas eist van haar dat ze tien jaar lang ongetrouwd blijft, en dat terwijl Sophia net weer een beetje hoop begon te koesteren dat de liefde haar niet nogmaals voorbij zou gaan.

Corina Bomann heeft inmiddels een hoop boeken geschreven. Vooral de serie De vrouwen van de Leeuwenhof is erg populair geworden en zorgde ervoor dat de boekverkoop in Nederland flink steeg. Ook de serie Waldfriede is populair. Daarnaast schreef ze een aantal losse boeken. De kleuren van schoonheid serie is een serie die nog niet lang geleden is verschenen. Het laatste boek uit deze serie is Sophia’s triomf. Dit is het laatste deel van deze serie. Er zullen ook geen nieuwe boeken meer verschijnen in deze serie. Heb je deze serie gelezen? Dan kun je je vermaken met allerlei andere boeken van Bomann!

Heb jij De kleuren van schoonheid serie al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *