lars kepler volgorde
Boeken

Volgorde van de Joona Linna serie van Lars Kepler

De Joona Linna serie van Lars Kepler, in welke volgorde lees je die nu eigenlijk? De Joona Linna serie bestaat uit 8 delen. Wij zetten de volgorde van de Joona Linna serie van Lars Kepler voor je op een rij.

Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat de Joona Linna serie over?

Joona Linna is detective-inspecteur bij de afdeling Nationale Operaties van de politie. Joona Linna is een onconventionele inspecteur die, door zijn verleden, zaken moeilijk los kan laten. Zijn talent zit hem er in dat hij wordt gedreven door empathie en zichzelf dwingt net zo lang op de plaats delict te blijven tot hij de bloedspetters kan lezen als de pagina’s van een boek.

De boeken uit de Joona Linna serie kunnen losstaand worden gelezen. Maar als je ervoor kiest de boeken op volgorde te lezen, zal je ook het complete verhaal achter het personage Joona Linna kunnen volgen. Extra leuk dus! De thrillers van Kepler lezen als een rollercoaster. De ideale serie voor jou als je van thrillers en spanning houdt.

joona linna serie

Volgorde van de Joona Linna serie

  1. Hypnose. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  2. Contract. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  3. Getuige. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  4. Slaap. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  5. Stalker. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  6. Jager. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  7. Lazarus. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  8. Spiegelman. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.

Informatie over Lars Kepler

Wist je dat Lars Kepler het pseudoniem is van het echtpaar Alexander Ahndoril (1967) en Alexandra Coelho Ahndoril (1966)? Het stel debuteerde in 2009 met Hypnose. Bij aanvang was de persoon achter het pseudoniem Lars Kepler onbekend. De naam van het pseudoniem Lars Kepler komt voort uit de namen van de Zweedse schrijver Stieg Larsson en de Duitse wetenschapper Johannes Kepler. Met hun bloedstollende thrillers rond Joona Linna veroverden ze de wereld. Inmiddels zijn er van hun boeken in Nederland meer dan 750.000 exemplaren verkocht. Het echtpaar woont in het Zweedse Stockholm met hun drie dochters.

Heb jij de Joona Linna serie van Lars Kepler al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.