Volgorde van de Jasmijnserie
Boeken

Volgorde van de Jasmijnserie van Elena Conrad

Ben je van plan om de Jasmijnserie van Elena Conrad te lezen? Of wil je graag weten wanneer deel 2 in de serie verschijnt? Wij helpen je op weg door je meer te vertellen over deze serie. Ook zetten we de Jasmijnserie van Elena Conrad op volgorde. Zo weet je precies welke boeken je van Elena Conrad kunt lezen.

Laatste update: 22 juni 2022

Volgorde van de Jasmijnserie

  1. De Jasmijnvilla (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Helaas bestaat de Jasmijnserie momenteel nog maar uit één boek in het Nederlands. De serie is in het Duits verder gevorderd dan in het Nederlands. Het is nog niet bekend of deel 2 wordt vertaald en wanneer dit deel verschijnt. Natuurlijk houden we je op de hoogte over de eventuele verschijningsdatum van deel 2.

Waar gaat de Jasmijnserie over?

Giulia krijgt verrassend nieuws uit Italië: ze erft de prachtig geel geverfde villa inclusief jasmijn- en olijfboomgaard van haar Italiaanse grootvader. Dus vertrekt ze meteen naar de Ligurische kust, de plek waar haar moeder is opgegroeid en waar ze al snel wordt betoverd door de ongelofelijke schoonheid van het gebied.

Maar de buren wantrouwen de buitenlandse erfgename. Alleen leeftijdsgenoot Marco verwelkomt haar vriendelijk. Langzamerhand komt Giulia erachter dat er meer aan de hand is rondom de villa op een klif boven de zee. Want waarom heeft haar moeder destijds het contact met haar familie verbroken? Waarom zijn de Italianen zo afstandelijk? En vooral: moet ze de villa verkopen of wordt dit haar nieuwe thuis?

Informatie over Elena Conrad

Elena Conrad woont in Duitsland samen met haar gezin. Ze woont in Nahedal. Ze reist al meer dan dertig jaar regelmatig naar de Ligurische kust om te ontspannen tussen de bergen en de zee. Ze doet hier veel inspiratie op die ze vervolgens weer verwerkt in haar boeken.

Heb jij de Jasmijnvilla al gelezen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply