Boeken

Volgorde van de Iron Fey serie van Julie Kagawa

In welke volgorde lees je nu de Iron Fey serie van Julie Kagawa? De serie bevat 5 boeken en er is zelfs een spin-off met drie boeken! Wij hebben de volgorde van de Iron Fey serie op een rij gezet voor je.

Volgorde van de Iron Fey serie

1. De ijzerkoning. Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier voor de recensie van het eerste deel.

2. De ijzerprinses. Klik hier om het boek te bestellen.

3. De ijzerkoningin. Klik hier om het boek te bestellen.

4. De IJzerprins. Klik hier om het boek te bestellen

5. De overtocht – winter / De overtocht – zomer / De voorspelling (dit is een combinatie van 3 novelle’s: 1.5, 2.5 en 4.5). Klik hier om het boek te bestellen.
Waar gaat de Iron Fey serie over?

Mijn naam is Meghan Chase.

Over minder dan vierentwintig uur word ik zestien. Sweet sixteen, zeggen ze dan, maar ik geloof niet dat dat voor mij opgaat. Alles in mijn leven begint op een griezelige manier uit de hand te lopen, en dan is het feit dat mijn moeder en stiefvader mijn verjaardag weer zijn vergeten nog mijn minste probleem. Wat gebeurt er allemaal? Net als mijn broertje zie ik ineens overal vreemde monsters, in het bos bij de bushalte lijkt zich iets engs schuil te houden en op school staat er plotseling op een computerscherm: Meghan Chase, we komen je halen…

Maar wat ik ook had verwacht, in ieder geval nóóit dat ik te horen krijg dat ik de dochter van een elfenkoning ben, en ook niet dat ik opeens naar een beangstigend bizarre wereld moet afreizen om mijn broertje te redden. Een wereld waarin machtige wezens schijnen te denken dat ik een belangrijke rol zal spelen in hun strijd tegen een duister kwaad. Huh?

En wat ik al helemaal niet had kunnen dromen is dat ik verliefd zou worden op een mysterieuze prins – die helaas niks van mij wil weten…

Hoe overleef ik in een wereld waarin echte vrienden op één hand te tellen zijn?

Er is daarnaast ook nog een reeks verschenen naast The Iron Fey, een spin-off genaamd The Iron Fey: Call of the Forgotten.

The Iron Fey Call of The Forgotten

Volgorde van de Iron Fey: Call of the Forgotten

1. De verloren prins. Klik hier om het boek te bestellen.

2. De duistere fae. Klik hier om het boek te bestellen.

3. De ijzerstrijder. Klik hier om het boek te bestellen.

Wist jij de volgorde van de Iron Fey serie al?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Social MediaFollow on Bloglovin